17:57 my family's role in the world revolution.

Bonjour. Mitt läsarantal har höjts med 50% till ungefär 75 läsare i snitt, det tycker jag är helt okej hehe. Nog om det.

Matteprovet gick bra i början och sen gick det..jag vet inte? Jag tänkte på andra saker som är betydligt bättre att tänka på än matte, och kunde inte riktigt talen. Så njae, ett G-prov. På temat såg vi en film om ideal som var väldigt bra, hoppas det blir lättare att skriva bra loggboksinlägg om man har något som man tycker är intressant.

Efter skolan köpte jag träningskläder (äntligen) och sen cyklade jag hem. Väl hemma satte jag mig koncentrerat och fixade ihop franskafilmen, skrev om mitt franskabrev och svarade på 14 engelskafrågor. Lägg sedan till att jag tog upp alla kläder som låg på golvet (x antal plagg), tog ner all disk, diskade, HANDTVÄTTADE en stickad tröja och ett par tights, skalade potatis, dukade och gick ut med soporna!!!!!!!!!!! Okej var bara tvungen till att skriva det där haha.

Ikväll blir det att läsa igenom geografidelen och sedan se ett inspelat avsnitt av Oskyldigt dömd. Antar att jag får sällskap av min syster och chaite. Fint slut på torsdagen antar jag.

ps. Igår natt somnade jag med lampan tänd, mobilen i ena handen och boken liggandes bredvid mig. Inte alla gånger man inte märker att man somnar (ja ni fattar vad jag menar). ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0