20:32

Efter skolan, som bara bestod av det nationella provet och en geografilektion, gick jag ner på stan för att hitta lite sommarkläder. Det resulterade i att jag inte hittade någonting. Eller jo, jag har ju hittat världens finaste klänning på Indiska som är blommig. Imorgon blir den nog min. Vid tre träffade jag Felicia och så gick vi till utbildningen om demens. På vägen fick vi sällskap av Mirre och Maria.
Imorgon har jag sovmorgon till tio och slutar vid ett. Helt okej enligt mig.

en liten låt såhär på kvällskvisten.

Den här får ni lyssna på sålänge medan jag sitter här och försöker lära mig lite engelska. Vi hörs imorgon!

preparation material.

Jaha. Nu sitter jag här och vill ingenting hellre än att titta på Andra Avenyn men det kan jag minsann inte. Imorgon har jag ett nationellt prov i engelska som jag måste få VG på. Man ska skriva ett ansökningsbrev (tror jag) och kunna alla delar till det. Tänkte träna idag men det blev inte av på grund av att vi har så mycket i skolan. Planerna inför kvällen blir alltså;
  • engelska
  • läsa igenom ett afrikahäfte
  • andra avenyn

Kommissarie Winter

Ser på Kommissarie Winter med min lillasyster för att ta igen alla små tjafs om trasiga strumpbyxor och söndriga puderburkar. Vårt sällskap blir vaniljyoghurt med banan. Kan nästan inte bli bättre en tisdagskväll som denna. Och plugget, ja det skjuter vi upp tills imorgon.


15:29

Ibland lönar det sig att vara lite effektiv. Eftersom jag var klar med min uppsats fick jag sluta tjugo i ett, ingenting man tackar ner till direkt. Nu tittar jag på Svenska Hollywoodfruar och väntar på att min lilla pojkvän ska slå en pling.

21:55

Hittade lite olika kläder från de allra vanligaste affärerna(H&M,Gina och Din Sko) som jag tyckte var rätt fina nu till sommaren. Budget är ju alltid lika roligt.

v.17

tisdag:
08:10-15:00 skola (inlämning tema revolutioner)
onsdag:
08:10-15:45 skola
19:00-20:00 träna
torsdag:
08:10-12:40 skola
13:00-13:20 musikskolan
15:30-18:00 utbildning

fredag:
08:10-11:30 skola
11:30- stan med mamma
valborg
lördag:
-
söndag:
reklam
jobba på äldreboendet?
(om ni undrar så är det min dator som inte riktigt klarar av mellanrummen = all text flyter ihop)

hemma igen.

Hej alla.
Nu är jag hemma från en helg hos Mathias. Det är så himla mysigt att bara ta det lugnt och vara med den man tycker om mest av allt!
När jag kom hem till Linköping åkte jag direkt till simhallen, solade en liten stund och tränade mina små barn. Nästa vecka är det avslutning minsann. Då ska vi leka och åka rutschkana.
Ikväll ska jag skriva klart min uppsats till tema revolutioner.

äntligen fredag.

Idag ska jag åka till Mathias! Som det ser ut nu är inte mitt flyg inställt vilket är hur bra som helst. Chansar på att SAS kan det där med reglerna och inte lyfter om det inte är säkert. Uppdaterar nog något grymt hos matteboy. pusss

FN-rollspel.

I tisdags var det ju FN-rollspel. Såhär såg jag och Maria ut.

19:00.

Efter en lång skoldag så gick jag och Elsa och köpte en liten present till från klassen till vår mattelärare som ska vara mammaledig. Hoppas att hon blir glad! Efter det cyklade jag hem. Nu sitter jag här och gör absolut ingenting även fast jag borde göra hundra andra saker. Enligt prognoserna ser det ut som att Arlanda ska stänga ikväll vid tiotiden, men troligtvis öppnar flygplatsen imorgon igen. Med andra ord, jag måste börja packa. Ska även skriva en uppsats om en revolution och fixa ihop reklamen. Måste ladda över lite Skins till min ipod också.
Skriver mer imorgon innan jag åker.

17:15

Tror inte riktigt att ni förstår hur mycket jag vill att det ska gå att flyga till Luleå på fredag. Arlanda är stängt. Som tur är är det bara onsdag imorgon och förhoppningsvis hinner allting fungera tills på fredag. Förlåt mig om jag tjatar om denna aska hela tiden men jag vill så gärna träffa Mathias..
Idag hade vi FN-rollspel. Det gick helt okej. Nu ska jag se en film. Hejdå. :(

19:28 nervös

Imorgon är det FNrollspel. För ungefär ett år sen var jag sjukligt nervös. Idag är jag hur lugn som helst. Egentligen borde jag oroa mig för mängder av saker, men det känns som att jag kan lite. Det får duga! Funderar på om jag ska testa på livet som burkabärare imorgon och se ifall man behandlas annorlunda. Klockan åtta ska vi samlas imorgon iallafall.
Nu ska jag äta lite kladdkaka med min lillasyster och lära mig mitt tal lite bättre. Helt okej kväll ändå!

godmorgon

  • Det är klarblå himmel ute.
  • Jag längtar jättemycket efter Mathias!
  • Efter idag har jag bara två gånger kvar som tränare innan terminen är slut.
  • Imorgon är det FNrollspel.
  • Arlanda har öppnat.
  • Jag ska cykla till skolan.
  • Idag känns det som att det ska bli en bra dag.
Puss!

Från Stockholm till Paris.

Det här är nästan allt som jag köpte i Stockholm och i Paris. En finfin kjol från Weekday som är lite för stor. När jag har tid ska jag minsann sy in och sy upp den lite så den blir perfekt. I Paris köpte jag även ett schampoo som luktar så gott att man inte vill använda det. Och så anteckningsboken som någon dag ska bli full av viktiga och mindre viktiga anteckningar. Förutom detta köpte jag en svart kjol med fickor på från American Apparel och en blå tshirt från Weekday. Min syster fick två väskor, en med ett litet knäppe på och en väska med silvriga nitar på.
Såhär ser den ut, för tolv euro blev den min! Jag köpte lite presenter också. De kan jag inte visa än, även om jag vet att det sitter en liten kille däruppe i norr som gärna vill veta vad det är.

18:02

Är ungefär hundra gånger gladare nu än vad jag var förut idag. Solen skiner, jag har tränat och snart ska jag prata lite med Mathias. Luftrummet öppnas mer och mer i Sverige. Det gör mig gladare än gladast.
Såhär glad ungefär!

kommer du ihåg?

4/9.

10:27

idag:
tidningar
tal + argument till FNrollspelet
friskis och svettis
uppsats om revolutioner
idag är det en ledsen dag.

v.16

måndag:
08:10-15:10 skola
16:30-18:00 tränare

tisdag:
08:30-15:00 FNrollspel
15:30-16:30 träna
onsdag:
08:30-12:40 FNrollspel
14:30- träffa Linnéa!
träna
19:00-21:30 skriva en uppsats om revolutioner
torsdag:
08:10-16:05 skola
13:00-13:20 musikskolan
18:00-19:30 skriva en uppsats om revolutioner
fredag:
09:00 tåg mot Arlanda (??????)
13:25 flyg till Luleå (OM DEN HÄR DUMMA ASKAN KAN TÄNKA SIG ATT GÖRA ETT UPPEHÅLL I SIN SPRIDNING)
träffa mitt ragg cool_matteboy_89
lördag:
träffa mitt ragg cool_matteboy_89

söndag:
träffa mitt ragg cool_matteboy_89

måndag:
åker hem från mitt ragg cool_matteboy_89

Jag hoppas verkligen att ni håller allt vad ni har för min skull nu för att jag ska kunna åka till min pojkvän på fredag.

23:15

Kvällen har spenderats med Millennium och ett litet telefonsamtal från Mathias. Sitter och läser om den där dumma askan som bara ställer till problem. Önskar att man kunde sätta upp ett litet nät eller något så att det inte kommer in någon aska där man behöver flyga för att komma till Luleå från Stockholm. Vill ju träffa min lilla prins. Nog om det. Imorgon ska jag dela ut tidningar och skriva ner fler argument till FNrollspelet. Sedan blir det Friskis & Svettis vid fyratiden.
<3

mmmmmmmm.

(Mathias, titta efter 1:45. Jag lovar att du dansar sådär på disco.)

lördag.

Pratade med Linnéa för ett tag sen, på onsdag ska vi ses. Börjar få lite panik inför det här med askan, tänk om jag inte kan flyga till Mathias på fredag??????
Nu sitter jag och skriver ner lite argument inför FNrollspelet som är på tisdag. Vi får väl se hur det går. Ett tal ska skrivas också. Vid fyra ska jag åka och springa i Vidingsjö.
Ikväll: Millennium.
Kul lördag..

sommar.

Allt finns på H&M förutom den blommiga underbara klänningen. Den finns på Indiska och är ungefär hundra gånger finare i verkligheten.

solresor!

Jag är med och tävlar om att få bli Solresors nya resereporter. Hoppas att jag har turen att vinna uppdraget!


12:27 äntligen fredag.

Åh vad härligt det är med fredagar när det är sol och när man slutar halv elva. Funderar på att ta en liten tupplur för att orka sy en burka. Om en vecka träffar jag Mathias igen. Jag är så himla kär i honom, förstår ni.

Bjuder på en fin liten video. Hoppas så himla mycket att de kommer till Sverige.

09.

Såg en Siestaplansch idag. Saknar Linnéa så mycket att jag inte vet vad. Saknar att prata om korv och att dansa till Juicepressen.

vet inte riktigt vad som händer egentligen.

Jag är så stressad utan att riktigt veta varför. Eller jo. Vill slå undan anledningen och sluta klaga. Jag tycker det är fruktansvärt med människor som klagar väldigt mycket på saker som man inte riktigt kan göra någonting åt. Idag är jag en av de som klagar. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting innan tisdag.
Tills imorgon ska jag skriva en debattartikel om slöjan och träna in franskaglosor. I helgen ska jag skriva ett tal till FNrollspelet, sy en burka, lära mig vart jag står i konflikten och träna som jag vet inte vad på självförtroendet och självkänslan. Det ska inte gå som det gjorde förra året. (För er som inte vet fick jag världens ångest i klassrummet då jag visste att jag skulle bli påhoppad i alla frågor då jag representerade USA. Det resulterade i att jag inte sa någonting.)
Nästa fredag åker jag iallafall till Mathias för att koppla av, mysa och visa att jag orkar springa precis lika långt som honom. (Han är skitduktig på allt inom idrott, hans största dröm är att bli fotbollsproffs i Milan och tränar ungefär åtta timmar per dag.)
Inte riktigt så kanske.

en solig eftermiddag.

Jag älskar att cykla. Det är så himla roligt. Spciellt när det är sol ute och har The Smiths eller någon annan fin musik i öronen. Åt nyss avocado med citron och en mangosmoothie. Imorgon har jag ett matteprov så nu ska jag ner och räkna i två timmar. Sen ska jag träna. Intressant! Ikväll kommer iallafall lite bilder.

22:12 how soon is now?

Är äntligen klar med min genuskunskapsuppsats och har sprungit fem kilometer. Ibland är det skönt att man kan uppskatta småsaker! Imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder på vad jag köpte i Stockholm (var ju där med min pojkvän) och i Paris. Slutar vid fyra imorgon. Ska bland annat lära mig sådan dans som de dansar i Jordanien. Vi får verkligen se hur det kommer gå. Magdans tänker jag minsann inte dansa, det är en sak som är säker.
Saknar världens finaste. Nästa vecka ses vi iallafall<3.

kväll.

  • springa en runda.
  • skriva klart genusuppsatsen.
  • duscha.
  • börja plugga matte till provet.

13:16

Hej.
Idag slutade jag vid halv elva, underbart. Fick reda på att det bara är ett G-prov på torsdag i matten och sen cyklade jag hem med solen i ögonen och the smiths i öronen. Nu ser jag på Drömmen om Italien för att komma ikapp alla program jag har missat;
Drömmen om Italien
Andra Avenyn x2
Anna Anka söker assistent
Millennium
Fuskbyggarna
Det har börjat gå utför.

camembert, baguetter och sol, c'est Paris.


Efter många byten i tunnelbanan, trappsteg och ironiska utläggningar nådde vi äntligen målet. Vi möttes av lite regn, hemskt mysig Parisdoft och flera små affärer.
Husen var väldigt fina.
Jag och Karolina gick och handlade det mest nödvändiga efter en lång resa. Under tiden vilade de andra fötterna. Vi handlade ostar, baguetter och bubbligt hallonvin för ungefär 18 kronor.
Man såg Eiffeltornet från köksfönstret. Himla fint.
Vi lagade mat. Grönsaksröra med curry och ris. Och baguette såklart.
Dag 2:
God morgon! Frukost med baguetter, äggröra och jordgubbar.
Vi möttes tyvärr av mulet väder.
Vi var glada ändå! Påväg mot Sacre Coeur.
Det var hur fint som helst i Montmartre.
Sacre Coeur.
Det går inte riktigt att beskriva hur fin utsikten var. Bilden gör den verkligen inte rättvis.
Sacre Coeur.
Titta! Vi hittade den fina frukt och grönsaksaffären från Amèlie from Montmartre av en slump.
Vi fikade på hennes café också. Det var inte lika pampigt som i filmen.
Pigalle. ÅK ALDRIG DIT. Lova mig det. Det är hemskt och äckligt med mängder av Sexshops. Kvinnoförtryck så att det skriker om det.
På kvällen var det lite fest i vår lägenhet. Elsa hade hittat en kanonfin klänning (hon ska sy upp den alltså) som hon valsade runt till Libertines i. Kanon. På kvällen skulle vi till Le Pop In, men vi hittade tyvärr inte klubben.
DAG TRE:
På fredagen vaknade vi upp av solen lyste in genom köksfönstret! Underbart.
En turistbild är ju nästan ett måste.
Gruppbild är också ett måste.
Matilda var vår guide. Hon är barnflicka i Paris. Himla praktiskt med en trevlig guide som visar vart man ska gå och sådär.
De latinska kvarteren.
DAG 4:
Le Centre Pompidou. Coolt.
Det var så fruktansvärt högt att jag trodde att jag skulle svimma. Men utsikten. Fantastiskt.
Eiffeltornet.
Om ni inte har varit i Paris innan tror jag det är svårt att förstå hur stort det är. Ungefär såhär stort är det.
DAG FEM:
Dags att åka hem igen. Många fina dagar med mycket ostätande, vindrickande och underbart sällskap.
Karre(haha) var trött efter all Camenbert. (hon åt det varje dag och det blev liksom en grej.)

några få timmar kvar.

Nu drar det verkligen ihop sig. Snart är det dags att åka. Hjärtat dunkar i hundra kilometer i timmen ungefär för jag är så nervös. Nervös för att det inte ska bli så som jag vill att det ska bli, nervös för att flyga, nervös för alla ficktjuvar, nervös för att något ska gå fel. Jaja, jag hoppas iallafall att det blir helt underbart!
Hoppas att vädret blir jättebra iallafall. Och att lägenheten är underbar. Och att det blir alldeles, alldeles underbart. Allt.
Ha det så bra nu. Bilder kommer på söndag eller måndag.
Mathias: du är världens finaste pojkvän, GLÖM INTE DET.

mon cher printemps.

Hej.
Alltså jag är så fruktansvärt nervös över att flyga. Tror inte ni förstår det riktigt. Tänker krama sönder Elsas hand hehehe. Har ungefär tusen saker att göra idag, vet inte riktigt vart jag ska börja. Genusuppsats, packa, tvätta, ringa några samtal, HLRutbildning och så ska jag hinna träna också.

resfeber.


16:21

Nu har Mathias åkt hem. Lite (jätte) jobbigt att bo så långt bort ifrån varandra, men ack så mysigt det är att ses iallafall. Tur att det finns telefon.
Här kommer lite bilder. De är oredigerade och sådär, men vad gör det om hundra år?
I torsdags åkte jag upp till Stockholm för att träffa Mathias. Vi träffade hans syster och hennes kille plus en så himla liten bebis. Den var så gullig ska ni veta. Åt lunch på Vapiano, handlade en blommig kjol och en blå tröja. Jag hade ju även försökt hålla en hemlighet för Mathias att vi skulle bo på hotell, det gick inte så bra eftersom jag råkade försäga mig. Hotellet var hur fint som helst. På kvällen åt vi på Grill. Jag åt grillade grönsaker med guacamole och lite andra såser och Mathias åt lamm och sådär.
En nyvaken Mathias hihihihi. I lördags åt vi supergod frukost med bland annat passionsfrukter, kiwisar, blåbärssoppa, oboy och avocadomackor. Sen cyklade vi in till stan i det fina vårvädret. På eftermiddagen såg vi Milan vinna och lagade god mat.
Igår hjälpte Mathias mig att dela ut reklam (<3) och så tittade vi på film och sådär.
Idag åkte min fina pojkvän hem.
puss!
Ikväll ska jag bege mig mot Felicias lägenhet där vi plus Karolina ska peppa Paris litegrann med fransk film.

söndag.

det är superfint väder ute. har nyss spelat fotboll (!!!!!!!) med mathias. förstår inte hur han får mig till sånt men ja. nu ska vi snart cykla ute i det fina vädret och köpa hem lite mat. ikväll blir det en myskväll eftersom vi har varit tillsammans i sju månader. nu ska jag väcka honom.

23:15

idag har jag varit på stan med mathias och hittat finfina strumpbyxor. med hjärtan på. så det så. väntar på att solsidan ska laddas hem. det ska vi se innan vi ska sova. jag har världens finaste pojkvän<3.

fredag.

Hej babes
Kom hem från Stockholm för någon timme sen. Har haft ett jättebra dygn där med Mathias. Nu har vi ätit och ska se en film. Imorgon ska vi nog gå på stan och laga mat pussipussi.
(på måndag kommer det bilder och massor sånt!)

RSS 2.0