korfu 2010

Nu är jag tillbaka från en vecka fylld av värme, sol och bad. Himla skönt tycker jag. Tyvärr var det dåligt de två första dagarna, men annars var det sol hela tiden. Jag tog väldigt dåliga och NÅGRA bilder. Bara så ni vet.
Vattnet var sådär kristallklart med den mjukaste sanden man kan tänka sig.
Jag köpte en klänning som jag tänkte kunde vara fin i sommar men jag vet inte riktigt.
Coola turister. Ni ser. Det var mulet andra dagen.
.
Och nu är jag hemma i Sverige och har börjat sommarjobba. På fredag åker jag till min alldeles egna norrlänning.

moraitika

Imorgon åker jag till Grekland. Det ska bli skönt men jobbigt. Mest skönt. Såhär kommer det se ut:

.
Jag kommer hem sent sent på tisdagkväll nästa vecka så jag lägger upp bilder på onsdagen. Adios!

there is a light that never goes out.

Imorgon åker jag till Arlanda vid tio någongång. Det ska bli rätt skönt faktiskt, och solen borde titta fram någon dag iallafall. Det som kommer bli så himla jobbigt är att inte kunna prata med Mathias på en vecka (!!!). På något sätt måste det väl gå. När jag har kommit hem åker jag ju till honom på fredagen. Den 25 är det ett år sedan vi träffades, bara så ni vet.
<3

äntligen!

Nu har jag övningskört i 90 minuter och äntligen talar jag och bilen samma språk. Vi förstår varandra. Den gör som jag säger. När jag säger att den ska göra en supersnygg sväng i en uppförsbacke så gör den det. Bra va? Visserligen går det bara i 40 kilometer i timmen än så länge, men ändå.
.
.
Nu ska jag gå ner och se Brasilien- Elfenbenskusten så man kan prata lite om matchen med min norrlänning och kanske glänsa lite över vad man kan.. Puss!

09:41

Enligt en vädersida ska det regna fyra dagar, vara sol en dag och molnigt två dagar när jag åker till Grekland. Hur kul är det på en skala? Jag ber till alla vädergudar som finns att det inte på några som helst villkor stämmer. Jag får väl roa mig med att ligga inne på hotellrummet och läsa böcker om det inträffar. Det ska inte regna när man är på solsemester. Det är förbjudet.

om bröllop och shopping.

Jag har, precis som så många andra runt om i världen, sett på kronprinsessbröllopet. Det var så himla fint! Jag vill också gifta mig och ha en fin klänning. Här kommer tre bra saker om bröllopet:
-Daniel skötte sig jättebra.
-Victoria var hur glad som helst och hade en superfin klänning.
-Daniels pappas tal var très bien.
En dålig sak:
-Kungen överlämnade Victoria till Daniel. Inget bra alls.
-
-
-
Nu har jag suttit och tittat in lite vad som finns i Barcelona. Jag har ju varit där en gång tidigare och gillade staden redan när jag klev av tåget. Eftersom jag inte har någonting annat att göra så lägger jag upp ett litet collage på vad jag ska köpa när jag är där. Det är ju så himla billigt.
Det mesta är ifrån Kiko som är ett strålande märke, iallafall för mig, då priserna inte är så höga och det som säljs är bra. Solglasögonen och linnet är ifrån Pimkie.

19:44

Hej! Jag är snart tillbaka. Om någon timme eller så, då kommer bilder på det som jag köpte idag. Nu ska jag äta surdegsbaguette och avocadosallad och lite annat smått och gott. Puss!

inte trodde väl jag..

att jag skulle hitta min fina pojkvän på Peace & Love, i tältet bredvid. Och inte trodde jag att jag skulle bli så himla kär i en fotbollskille, men det blev jag minsann, och nu skulle jag absolut inte vilja vara utan honom.

kronprinsessbröllop.

Idag är det kronprinsessbröllop och ja, jag ska titta på det. Innan det ska jag cykla in till stan ett tag och försöka hitta några basplagg. På tisdag åker jag till Grekland och det ska REGNA tre dagar. Förstår ni det eller? Det ska REGNA. Helt otroligt. Vi får väl hoppas att solen är framme mestadels av tiden iallafall!

helt galen, galen i dig

Är hur trött som helst eftersom jag inte har kunnat sova inatt. Jag städar och lyssnar på Tomas Ledin. Känner mig som en hemmafru på 45 bast som dammsuger så att svettlökarna växer fram. Fast jag är inte svettig. Intressant! Måste bara tillägga att jag har en prickig sjal i håret för att få undan det. Kanske tar några till poäng i och med det. Snart ska jag cykla iväg till Ica och köpa mjölk och halloumiost. Det är kul och gott. Halloumi alltså. Hihihi.

barcelona

Igår bokade jag och Mathias en resa till Barcelona. Det ska bli så himla roligt tycker jag. Den sjunde augusti åker vi minsann. Då blir det sol, bad, sangria och tapas för hela slanten!

problem

Idag la jag märke till världens i-landsproblem. Jag har INGA kläder som passar ihop. Jag tycker att jag har köpt rätt många snygga linnen och t-shirtar till sommaren, men det som jag inte tänkt på är att det måste ju matcha med någonting. Jag skulle åka och handla på Ica och tänkte att jag skulle slänga på mig ett par shorts och en t-shirt. Nehej, då var t-shirten för lång så att man trodde jag gick runt i bara den och ett par trosor. Jag testade med en röd och vit-randig tröja, nehej den var lite för kort. Inget passar. Ett himla stort problem, faktiskt. På lördag ska jag gå på stan med mamma och då hoppas jag av hela mitt hjärta att hon är på bra humör att hon kan bidra med lite baskläder.

sommarlov.

Det är sådär äckligt skönt att inte göra någonting och bara njuta av att man inte behöver gå i skolan. Idag ska jag köra bil, städa, sola och springa en liten runda. Har inte så mycket mer att skriva här. Om sex dagar åker jag till Grekland och det ska tydligen regna:(((((. Vi får väl hoppas att den prognosen absolut inte stämmer.

tisdag.

Just nu sitter jag och tittar på hotell i Barcelona. Ska försöka boka ikväll så vi får väl se hur det blir. Jag saknar redan Mathias även fast vi sågs igår. Idag har jag mest tagit det lugnt. Jag har tvättat ett soffbord som jag fick av mamma, solat och läst ut Sputnikälskling (läs den!!!). Nu ska jag titta lite mer på resor, sen blir det Sims. Måste bara säga en sak: Felicia om du läser det här så ska du veta att jag uppnådde en livslång önskan igår plus att jag har kunnat köpa ALLA sånadärna fördelar man kan för poängen, BRA VA????. Puss mina coola läsare.

en liten resa till öland.

Jag och Mathias åkte till Öland över helgen. Vi åt jordgubbar med mjölk och tunnbröd till frukost.
På lördagen var det mest blåsigt så man kunde knappt vara ute, men vi cyklade in till Borgholm ändå. På söndagen däremot, nästan klarblå himmel och sol.
Mathias doppade fötterna.
Och försökte locka fram en liten ko med några grässtrån.
Jag var mest glad över att det var fint väder och att jag var på Öland med min fina pojkvän!
Puss!

"jävla fascist!"


10:42

Åh jag är så glad!
En bild på Greger får representera allt. 

imorgon!

Hej! Jag är glad fast så himla trött, har sovit ungefär tre timmar igen. Imorgon kommer äntligen Mathias till mig. Måste börja städa nu. Jag bor i en svinstia, bokstavligt talat.

klar!

Jag är så lättad. Jag är klar. Nästan. Det är någon mening kvar. Jag har sovit sedan prick klockan tolv, det var verkligen behövligt. På torsdag kommer Mathias och jag längtar så himla himla mycket. FÖRSTÅR NI DET ELLER??????

13:52

Jag mår inte alls bra. Har en jättestor svenskauppsats som tynger ner tillvaron för mig genom magont och stress. Måste försöka börja skriva någonting nu för på onsdag ska den vara inlämnad. Vi hörs när jag har skrivit klart den. Hejdå sålänge.

v.23


måndag:
13:05-15:10
skola (inlämning religion)
15:30-16:30 träna

tisdag:
08:10-15:00
skola (inlämning svenska)

onsdag:
08:10-15:45
skola
träna

torsdag:
08:10-?
15:00
mathias kommer<3

fredag:
skolavslutning
åka till öland med mathias!

lördag:
öland

söndag:
öland
hem


carla bruni

Ni måste bara ta och lyssna lite på Carla Bruni. Himla fint!

 

le plus beau du quartier

Hej på er.
Igår spenderade jag kvällen med Linnéa och några andra nere vid ån. Det är så skönt att det äntligen har blivit lite varmare så man kan vara ute på kvällarna. Idag har jag försökt hitta lite möbler till mitt rum utan resultat samt försökt skriva lite på min religionsuppsats. Går inte heller så bra. Tanken är iallafall att det ska bli klart ikväll men vi får väl se hur det blir med den saken.

9 månader.

Tiden går snabbt när man har roligt!
Idag har jag avslutat franskakursen och skrev en rätt dålig uppsats. Solen skiner iallafall och jag saknar Mathias mer än någonsin. På torsdag får jag ÄNTLIGEN träffa honom igen. Nu ska jag skriva lite på mina uppsatser. Adios.

du är det finaste jag vet.

Om din pojk-/flickvän:

Du är tillsammans med? - Mathias Vikberg
Hur gammal är han/hon? 20
När fyller han/hon år? - 24 juli
Vart bor han/hon? - I Boden :(((
Vad heter gatan? - vinkelvägen
Ögonfärg? - blå
Har han/hon piercat sig någon gång? - Ja, han har en glittrande delfin i naveln.
Har han/hon druckit? - Ja.

Vad har han/hon för färg på rummet? - Vitt och en fondvägg
Har han/hon några syskon? - Ja, två storasystrar
Om ja, vad heter dom? - Annika och Ulrica
Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? - Åka till Italien och Japan.
Har han/hon någon fobi? Nej han är ju så himla cool..
Är han/hon beroende av något då? - CS

Är han/hon envis? - Ja, och retas!!!

Vad heter hans/hennes föräldrar? - Lena och Göran
Vad gör han/hon på helgerna? - spelar fotboll, vilar, jobbar, spelar CS, pratar med mig, tittar på fotboll, läser grymtroligpersons blogg.
Beskriv honom/henne med två ord? - världens bästa<3
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? - haha mmmm han skulle bli en bra mamma.


Dina tankar:

Varför blev du tillsammans med honom/henne? - För att han är världens finaste.
Föll du för honom/henne direkt? - Kanske inte kär först men något var det ju eftersom vi var tillsammans hela P&L och pratade varje dag efter det.
Du har slagit honom/henne? - No.
Du har roligt med honom/henne? - Hahah ja<3.
Du skulle kunna bo med honom/henne? - Ja det skulle vara mysigt.
Du vet någonting om honom/henne? - Men ja, vad var det för dum fråga?
Du har gjort ett sugmärke på honom/henne? - Nej det är för töntar.
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - allt<3


Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? - Ja när han går av tåget eller när jag kommer med flyget och ibland när han är nyvaken och jättetrött<3.

Är du svartsjuk på andra tjejer/killar? - Nej det är jag nog inte.


Om er:

Hur träffades ni första gången? - Vi var grannar på Peace & Love.
Bor ni långt ifrån varandra? - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. 120 mil emellan:(
När blev ni tillsammans? - 4 september 2009
Hur länge har ni då varit tillsammans? - nio månader imorgon!
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - Ja, litegrann.
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - ABSOLUT inga kärleksfilmer iallafall.
Har ni sovit över hos varandra? -Haha men ja?
Vem håller fjärrkontrollen? - Han. Jag ser knappt på TV.
Vad har ni gemensamt? - ganska mycket.
Har ni samma åsikter om saker? - Njaaaa, inte alltid.
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - När han kommer till mig nu så är det 32 dagar sedan vi såg varandra senast. Det är det längsta.
Hur länge kommer ni vara tillsammans? - VAD ÄR DET FÖR FRÅGA??? Jag vet inte men jag hoppas att det håller länge till!

Sista frågan:

Gillar du honom/henne? - JA, mer än vad man kan få fram i ord<3.


det där med planering.

Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Istället för att skriva på mina två superviktiga uppsatser i religion och svenska så sitter jag och tittar på resor och skriver på den här töntiga bloggen. Jag borde lära mig att prioritera och att kunna koncentrera mig.

Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt.

Godmorgon

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Skönt med så korta dagar! Har ändå rätt mycket att göra, vid ett ska jag cykla in till musikskolan. Efter det ska jag försöka hitta ett par skor och sedan ska jag upp till skolan igen för att ha en engelskalektion. Sen är jag klar med engelskan. Glad tjej? JA!!! Måste åka och ta en spruta efter det mot livmoderhalscancer och sedan blir det raka vägen till gymmet. Väl hemma måste jag verkligen börja på mina uppsatser. Heido.

en sommardag.

Idag har det varit klarblå himmel och över tjugo grader varmt. Jag hade bara två lektioner, svenska och franska vilket var mycket skönt! Efter skolan träffade jag världens segaste Mirre. Hon är inte särskilt bra på det där med tider.


Vi pratade om allt möjligt och jag fick höra hur härligt hon hade haft det på Siesta. Efter ett tag var det dags för barnpassning.

Mirres lillebror! Så himla gullig.


10.553

Jag gick upp tidigt idag och hann sola en timme på baksidan. Skönt. Har även pratat med min lilla prins, längtar så mycket efter honom! Veckan som är kvar kommer bli riktigt skön. Idag har jag bara två lektioner, imorgon har jag två och på fredag har jag bara en. Efter skolan ska jag träffa Mirre och vara barnvakt till hennes barn. Puzzz.


körskoleutbildning

Har haft en väldigt skön dag idag. Efter att jag hade varit i skolan och gjort ett helt okej naturkunskapsprov (aldrig mer naturkunskapsprov!!!) och fått reda på att jag har VG i matte så åkte jag hem och sov i ungefär 2,5 timme. Jag har bakat blåbärsmuffins så att min lillasyster ska bli glad när hon kommer hem. Snällt va? Nu ska jag iväg på den där långa körskoleutbildningen på fyra timmar..Adios amigos

RSS 2.0