sommarlov!

Idag fick jag sommarjobb. Lite synd egentligen eftersom jag trivdes så himla bra. Nu ska jag packa till Emmaboda. YES!!!!!!

mysdag med min lillasyster.

Jag är fortfarande sjuk. Nyser stup i kvarten. Min lillasyster och jag ska titta på filmer hela kvällen så att jag blir frisk. Det regnar också. Hurra!

vad vore jag utan dina andetag?

Tänk att min fina pojkvän fyller 21 idag. Hade så himla gärna velat vara hos honom nu. Det är jobbigt med avstånd ibland. Två veckor till, sedan får jag fira honom!
Grattis min lilla norrlänning<3

sjuk.

Det är iallafall tur att det är några dagar kvar till Emmaboda så att jag hinner vila upp mig. Jag älskar nog mitt jobb litegrann. Det är så himla kul att få hjälpa till och känna att man gör någon nytta. Träffade Mirre på vägen hem, hon räddade verkligen min dag. Nu ska jag gå och lägga mig och titta på Sex and the city. Längtar efter att få prata med Mathias. Puzzz.

tänk om den kunde bli min.

Det är så himla roligt att titta runt på lägenheter. Om jag hade gått ut skolan hade det kanske varit möjligt.
Välkommen
En plats i solenLjus och lugnVitmålat plankgolvVälkommen åter!

Man kan ju alltid hoppas att det finns en liknande när det är dags för mig att flytta. 


höst

Åh vad jag längtar till hösten! Jag längtar tills man får ha på sig halsdukar och ribbade strumpbyxor. Kanske i Göteborg eller i Paris. Något sådant.
Något sånthär, med lite färgglada bälten eller halsdukar och koftor. Finfint!
Kläderna är ifrån H&M och Monki.

19:15

Det tar på krafterna att jobba åtta till fyra. Nu ska jag se en film. Bloggen blir inte roligare än såhär just nu, men nästa vecka är det Emmaboda och veckan efter det åker jag till Barcelona med min norrlänning.

arvika 2010

Jag och Karolina kom fram sent på torsdagskvällen efter att ha fastnat med bilen i lera. Vi började med att se Kent som var bra som alltid men kunde ha spelat lite fler gamla låtar.
Andra dagen åkte vi in till Arvika och Felicia blev sjuk så vi åkte till akuten. När vi kom tillbaka drack vi vin och åt mjukost. Jag köpte stövlar i Arvika förresten. Årets bästa köp.
Här är jag och Karolina i bakgrunden.
Här är Elsa. Den kvällen såg vi Familjen.
På lördagen regnade det nästan hela tiden. Vi var lite smådeppiga i misärcampet ett tag.
Karolina åt jordnötter.
Några kom på idén att gå till ett stall och hämta sågspån. Vi bodde nu även med hästbajslukt i vårt annars så leriga camp.
Sen kom alla tillbaka och vi lekte lekar och lyssnade på min partyskiva för att peppa lite inför Babyshambles.
Sen såg vi Shout out louds och det var så himla bra.
Elsa var jätteglad!
Josefina blev ganska så småberusad och började fixa lite med partytältet.
Sen var det dags!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag var pirrig i hela kroppen och liksom alldeles jätteglad. Jag tappade bort Elsa och Karolina men det gjorde ingenting. Tog mig allra längst fram.
Världens finaste Pete.
Det var den festivalen.

19:03

Hemkommen från ett Arvika som innehöll allt ifrån Jag har aldrig till ett besök på akuten. Babyshambles var det bästa på hela festivalen. Bilder kommer snart.

pete i ett nötskal

"Babyshambles Pete Doherty kunde inte gå av scen efter sin spelning på Vintergatanscenen eftersom polisen skulle visitera honom efter knark. Vem vore Pete om han inte gick upp på scen igen och rökte upp det han hade på sig? Bandet satt systerligt och broderligt på scenkanten i tio minuter och rökte upp det de hade på sig och gick sen av."
.
.
.

uttan trossa


arvika imorgon!

Imorgon åker jag och Karolina upp till Arvika för att möta de andra brudarna. Awsome. Bilder kommer efter helgen. Nu måste jag packa och måla naglarna och andra viktiga saker. Ciao

jobb, jobb, jobb.

Hej.
Bilder från helgen kommer. Idag har jag jobbat i JEANS. Det var fruktansvärt varmt med tanke på att temperaturen utomhus (och inne) är över 30 grader. Imorgon jobbar jag från åtta till två.

kvällens planer

Ikväll kommer Linnéa till mig. Vi är grymma, som Günter. Sen åker vi till Norrköping och ser Moneybrother och Timelitimo. Hehe. Bilder kommer! Puzzzz

11:42

Förstår du hur kär jag är i dig?

ärlighet respekt kärlek

Godmorgon
.
.
Lyssnar på Kent och känner mig ensam. Det blir inte alltid som man tänkt sig.
.
.
Försöker komma på vad jag önskar mig när jag fyller år. Det är ett tag kvar men ändå. Det här har jag kommit på:
- resa till Paris
- pengar till hotell i Göteborg när Håkan ska spela i November
- strumpbyxor

arvika

torsdag:
kent
robyn
makthaverskan
.
.
fredag:
markus krunegård
hästpojken
familjen
.
.
lördag:
shout out louds
BABYSHAMBLES!!!

eva och adam

Ser på Eva och Adam. När jag var mindre ville jag alltid ha en storebror som Tobbe som man kunde retas med. Det har jag nästan fått nu. Fast en pojkvän istället. Mycket bättre!

21:54

Ska snart gå ner och äta lite varma hjortron som jag fått av Mathias mamma, och vaniljglass. Imorgon börjar jag klockan tio minsann och det ska jag ta vara på så imorgon blir det mannagrynsgröt och nybakat bröd. BD är mitt liv just nu. Finns inget bättre.

ensamhet

Det går upp och ner. Längtar tills jag åker till Barcelona med min pojkvän och får komma bort från allting.
.
.
Jobbet är lite kul eftersom man känner att man verkligen gör någonting bra. Det är dessutom roligt att få lära känna lite nya människor.
.
.
Nu lyssnar jag på Broder Daniel och får gåshud. Världens bästa band. Ska sova bort några timmar innan träningen.

22:50

Har pratat med både Linnéa och Mirre ikväll. Miwwe och jag pratade om våra jobb och hur fula vi är på jobbet. Gympaskor, jeans, turkos tröja och slickat hår. Snyggt!
.
.
Ikväll har jag bakat bröd och tittat på fotboll. Heja Spanien!

som musik man bara hör när man kan tala samma språk.

Bland det bästa som finns: Att äta frukost i sängen en söndags med en fin pojkvän.

värdens bästa frukost/lunch/mellanmål/middag/efterrätt

1.
2.

16:41

99 kronor på H&M. Kan vara sommarens bästa köp!

så blås en kyss och fyll min kvot

Hej kompisar
.
Här är det sol. Jag har solat i två timmar, kul va? Nu lyssnar jag på The Sounds och skriver en inköpslista. På lördag ska jag äntligen träffa Linnéa igen. Vi ska lyssna på tuff musik och prata om livet. Jag längtar redan.

23:25


Äntligen har Monki börjat komma tillbaka litegrann. Hela den här våren och sommaren har de flesta kläderna varit hur fula som helst, men nu börjar det arta sig igen! Spetströjan tror jag kan bli snygg med svarta strumpbyxor, Dr. Martens och en knut på huvudet. Kanon.

andy warhol


skisser för sommaren

Jag har sagt det förut, men Kents nya album är helt enkelt kanonbra. Lyssna på det, snälla.
.
.
.
På jobbet satt det två tanter och en farbror som tyckte om Gudrun Schyman väldigt mycket. Då blev jag glad. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb, kul va?
.
.
Såg att Friskis och Svettis ska börja med nya pass till hösten vilket passar mig utmärkt. Indoor Walking, CoreSpin och Cirkelfys. Nu ska jag göra en fruktsallad och vänta på att det blir lite svalare väder ute så att jag kan springa en runda.

27 augusti!

Hoppsan, Henrik Berggren kommer till Norrköping. Det är troligtvis inte 18-årsgräns. Känns helt okej, eller vad?

22:50

Förstår ni att jag är klar, finito, med all skola om mindre än ett år? Det är egentligen helt sjukt. Jag längtar och längtar och längtar. Om ett år kanske jag befinner mig i Göteborg?

Den här lägenheten i Majorna skulle jag absolut inte tacka nej till.




hmmmm

Hej. Jag jobbar och står i. Imorgon åker jag till min prins. Kents nya album är fantastiskt. Finns inget annat ord att beskriva det med. Borde packa och måla naglarna och sånt. Hejdå!

RSS 2.0