22:15

Den här lördagen har jag verkligen inte gjort mycket att hänga i granen hehe. Nu tittar jag på Den stora resan, som är en serie som går på Svt om tre olika familjer som får bosätta sig tre veckor i någonslags klan/stam. Intressant iallafall, men jag skulle nog inte kunna vara iväg sådär länge utan någon civilisation. Saknar min pojkvän förövrigt, som jag inte har träffat på alldeles förmånga veckor. Jobbigt läge va. På fredag kommer han iallafall, det ska bli bra minsann<3.

16:07 hoffmaestro


15:44 galet bra fredag

Igår var det en såndär dag som man inte kommer glömma på ett tag. Först kom Linnéa och Hannah till mig och sen åkte vi till resecentrum och träffade Mirre. Då hände det först en väldigt irriterande sak, så om ni inte vill läsa om när jag klagar kan ni hoppa över den här texten;

Jag gick in och köpte en dygnskort för 110 kronor och skulle stämpla kortet i korthållaren på pendeln. Då fastnar kortet och jag går till tågvärden. Jag berättar att kortet har fastnat och när jag får låna ett till kort för att ta upp mitt kort, så har någon jävel tagit mitt kort och på så sätt har jag blivit av med kortet. Kul. Jag frågar snällt tågvärden om jag inte kan få ett nytt kort eftersom jag nyss köpt ett kort för 110 kronor och inte åkt en enda resa, trots att jag har kvitto och bevis osv. Han säger att nej; hela systemet förstörs och då blir det som att jag själv får betala ur egen ficka. Så istället för att kunna ge mig ett nytt kort, måste han ge ut mitt namn till alla Securitasvakter och be mig ta ett tåg hem vid elva eftersom det då är samma vakter som åkte på tåget som jag var på. Jaha, så då ska jag behöva anpassa när min konsert är slut? Sa jag till honom. Det är inte mitt problem, svarade han. Vad är grejen med att inte kunna ge ett kort, när mitt kort bara var 8 minuter gammalt och det var en oärlig människa som tog mitt kort? Ett dygnskort gäller i ett dygn, och det betyder att jag inte kan åka någonting idag fast jag skulle kunna åka till klockan halv sju egentligen. Konduktören sa till mig; gå in till kontoret i Linköping eller Norrköping med kvittot. Hur ska jag ens kunna bevisa för dem att kortet har fastnat? Nej. 110 spänn åt helvete.

Okej. Åkte pendeln till Norrköping, satte oss utanför och chillade ett tag med lite cool discomusik. Sen träffade vi Amanda i entrén. Halv tio började konserten och det var GALET. Fötterna värkte och rösten försvann. Vi var maximalt pepp och struntade i allt. Strax innan konserten var slut träffade vi en granne från Siesta! som dansade fiskdansen. Det var fezt.

Efter konserten gick vi in till en kebabbar och frågade vad man kunde få för 10 kronor. Jag fick ett varmt kebabbröd med sallad och vitlökssås. Mirre fick en pommestallrik (fast för 20 kr) och Linnéa fick samma som mig. Sådana snälla människor borde det finnas mer av i världen. Tummen upp vaaaaa.

När jag och Linnéa kom hem somnade vi direkt och sov till elva. Sen gjorde vi en stor frukost med stekt ägg(<3), nybakta frallor, kaffe och te. Kändes som en rätt fin avslutning. Efter det gick det upp för mig att det var lördag och inte söndag. Nu har jag skrivit klart den tredje franskauppsatsen och har läst igenom historiahäftet som jag hittade. Kanon. Funderar på att skriva loggbok, frågan är bara om VAD.

14:29

Om någon timme kommer Linnéa, innan dess ska jag reda ut mitt hår och platta det. Har målat naglarna i en färg som är snygg när man målat två lager, tyvärr orkade jag bara göra det på en hand. Vilka ilandsproblem jag har..

Borde kolla igenom historiaprovet lite snabbt också.

09:26 bonjour

Godmorgon godmorgon,

Vaknade kvart i fem av att någon ringde, vet inte vem det var men den personen ska veta att jag inte kunde somna om sen!!! Somnade om vid sju tror jag så är ändå ganska pigg.

Nu ser jag på Debatt och efter det ska jag minsann ta en lång dusch och fixa till mig lite. Ikväll är det Hoffmaestro!

23:30

Imorgon är det fredag och jag hoppas verkligen att ingenting går fel för det ser ut att blir en kanonsuperdag. Mathias åker till Italien imorgon och jag kommer sakna honom som en gris eller någonting. Smsar hur många sms varje dag och sen kanske ett zmz om dagen, men det ska nog gå bra. Nästa fredag ses vi iallafall och det ska bli så skönt och bra! Hoppas han får kul iallafall.<3

Åker nog till Norrköping vid sex halv sju imorgon. Innan dess har jag en del att fixa.
Hörs imorgon!
puss och godnatt babes

22:15 min dag i ett googlecollage.


Idag har jag först tränat med Mirran, det gick helt okej men det var desto trevligare att träffa tösabiten hihihi. När jag kom hem började jag att skriva franskauppsatser, nu är jag klar med två av tre stycken. Inte illa va?! Runt femsnåret ringde Linnéa och ville prata lite så vi promenerade till 7eleven och köpte varsin latte/kaffe. Nu ska jag se klart La vie en Rose eller så ska jag se på Inlåst, tror det blir det förstnämnda.

Imorgon blir det Hoffmaestro med Linnéa och hennes kompis Ella. Det blir nog nice det.

22:06 je voudrais


Känns lite som nyårscravings. Skulle vara otroligt party om man kunde fira den i Göteborg som förra året, även fast det inte går att slå. Det kan ha varit det roligaste jag har gjort i mitt liv. I allafall top tio.
(Allt är ifrån Monki, Face, Lindex och Urban Outfitters, tjusigt värre.)

16:46

Idag har jag varit på gymmet med en styck Mirre. Hon är inte i så värst bra kondition, eller egentligen är det inte fel på den, utan hon säger att hon inte KAN och att hon inte VILL eller att hon inte VÅGAR. Nästa gång är det bara att tuta och köra Miwwe. :)

Skrev klart en till franskauppsats förut. Nu är det bara en kvar, men den kan jag nog skjuta på ett tag, förhoppningsvis. Historiaprov på tisdag och jag kan INGENTING. Jag har inga papper eller något. Herregud ig ig ig. Jaja. Snart ska jag träffa Linnéa en liten stund, och ikväll blir det Mammas pojkar.

Åt nyss en till bulle som mormor har bakat, kan-inte-vara-utan-socker.

09:04 milord


Förlåt Frida, jag förstår att du blir arg på mig ibland. Men jag älskar dig ändå!

08:44

Hej alla coola katter!

Idag är det torsdag, som ni alla vet hehe. Förstår inte riktigt vad jag gör uppe såhär tidigt, vaknade halv åtta..Nu äter jag en god frukost med en smoothie (jordgubbar och en banan), chaite och en rostad macka. Detaljer har väl ingen dött av hihi. Kvart över tio ska jag möta Mirran för HON SKA MED TILL GYMMET. Det här är stort. Mirre idrottar a-l-d-r-i-g. Efter det blir det nog att försöka skriva klart franskauppsatserna och sen ska jag nog hämta min säng. Ikväll är det Mammas pojkar på tv, bra bra.

Hörs sen!
pussss


min dag i stora drag.


Jag vaknade runt halv nio och granskade min nya tavla som jag köpte i Stockholm. Fin va?

Jag satte mig vid datorn och påbörjade mina tre olika franskauppsatser. Ingen utav dem fick ett slut.

Jag och min syster lyxade till det och gjorde alldeles för mycket mat som ingen åt upp. Men gott och tjusigt var det ju allt.

Min syster är ganska bra ibland.

Okej en hemsk bild på mig men det kan vi ju strunta i. Jag cyklade iväg till frisören, därav ofixat hår.
Väskan är från Weekday, jackan från Monki och skorna är från Scorett.

Nu väntar en mysig tvkväll med min syster. Oskyldigt dömd och Southland står på agendan.

10:04

Bonjour!

Idag är det LILLÖRDAG<3. Och det är så otroligt bra program på tv idag. Det är Oskyldigt dömd och sen är det ett program med Ryan i OC. Fin TVkväll! Innan dess ska jag minsann klippa och färga håret. Hoppas att det blir bättre än förra gången.

Hoppas verkligen min säng kommer hem idag. Mysigt va?

22:42 mannen i mitt liv


Om jag skulle få välja en enda människa som skulle gå i min klass, så skulle det (efter Mirre för hon e bäst och roligast) vara Blondaa. JAG ÄLSKAR HONOM. Förstår ni hur roligt det skulle vara att sitta bredvid honom varenda lektion?!?!?!??!?!?

20:59 vilken kämpe




Fråga mig verkligen inte varför jag la upp det här. Men det är detta som har roat mig denna afton. Plus en ny säng.

handla online på mataffären.se

Okej det här kan vara det sjukaste och bästa jag sett på länge. Vad man kommer på. Nu kan man handla ekologiskt på internet och få allting hemskickat till dörren. Smidigt, något man borde testa. Hoppas mamma tycker det är lika bra som jag!

update:
okej det gällde bara i Stockholm.

16:30 stockholm


Jag hade höga förväntningar på att hitta någonting från Beyond retro, men nej. Däremot blev det en glammig portmonä.

Okej egentligen är det min systers halsduk, men jag tyckte om det så mycket att den fick vara med här. Den är vinröd/lila, mjuk och alldeles sådär perfekt stor till en jeansjacka. (Typiskt mig att tänka vad jag ska ha för någonting till våren..) Från Monki.

En enorm tshirt från Monki fick också följa med hem. Den hade jag tänkt ha ett svart smalt bälte i så den inte blir så stor/lång, och en jeansjacka och vinröda sammetstights till. Ge mig vår, okej?

Okej det här är en väldigt hemsk bild men det struntar vi i. Jag köpte ett par nya sammetstights, även de från Monki. Hög mysfaktor va.

En ny tygkasse fick följa med också. Inte världens finaste precis, men en tygkasse kan man aldrig få för många av! Från Weekday.

Köpte en snygg tshirt från H&M också men den ville inte vara med på bild idag. Kanske imorgon, vi får väl se.

15:17 måndag.

Eftersom jag inte har varit hemma i helgen så har jag inte kunnat/hunnit blogga, synd för er hehe. Helgen spenderades i Stockholm med min familj, inga bilder togs. Vi såg Hairspraymusikalen som var helt okej. Vi handlade också en del, jag och min syster. Och så såg vi Jossan från Andra Avenyn (<3) och en kille från Peace & Love. Det var coolt.

Söndagen spenderades ute i regnet och på Moderna Muséet, jag köpte en tavla. Ingen äkta tavla, förstås, utan en kopia som säkert finns i hundratusentals exemplar.

När jag kom hem sprang jag ut i regnet med all hemsk reklam och efter det begav jag mig till Josefine där det bjöds på trevligt sällskap, Ensam mamma söker (Thomas och Mathias åkte ut JAJAJAJAJA!!!) och Gossip Girl hela natten lång. Trevligt!

Idag cyklade jag till gymmet runt halv 12 och lärde mig alla maskiner. Nu kommer jag bli lika vältränad som en man om jag fortsätter såhär. Det är ju trots allt mycket roligare att köra styrka än att springa på löpband eller sitta på en motionscykel.

Snart får ni lite bilder av vad jag köpte i Stockholm.


21:19 lite ny musik har ju aldrig skadat.

Godkväll!

Eftersom min syster har 8 gb på sin ipod så har jag laddat hem lite ny musik som jag håller på att fixa över. Håller även på att konventera Amélie from Montmartre. Kan det bli bättre? Nej, jag skulle inte tro det..
Jag har lagt in lite Jaymay, Krunis två nya skivor, Sufjan Stevens, Johnossi, Lars Winnerbäck (min systers favorit) och [ingenting]. Ser fram emot två långa bilresor imorgon.

När man var liten kunde man ha ett såntdär nackskydd (?) som var format som typ en anka eller någonting, som man hade när man skulle sova. Ett sånt skulle jag vilja ha!!! Skulle vara galet skönt att kunna sova i en bil utan att få halvt nackspärr. Jaja då vet ni!


18:36 så gott som lov!

Torsdag. Det enda positiva med denna dagen var att jag blev klar med allting i skolan, att vi ser en jättebra film i franskan (la vie en rose) och jag träffade Mirran en liten stund för lite peppning. Behövs sånahärna jobbiga dagar.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och tänka lite. Puss.

18:36 så gott som lov!

Torsdag. Det enda positiva med denna dagen var att jag blev klar med allting i skolan, att vi ser en jättebra film i franskan (la vie en rose) och jag träffade Mirran en liten stund för lite peppning. Behövs sånahärna jobbiga dagar.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och tänka lite. Puss.

festivalsommaren 09.


Jag började med att inviga festivalsommaren med att åka på Siesta. Jag hade väldigt snyggt hår som jag saknar ganska mycket.

Jag åkte dit med Linnéa och mötte upp Pawie. Ibland var det regnigt och molnigt, men för det mesta var det finfint väder.

Linnéa och jag dansade loss mest till väldigt bra band, bland annat Hoffmaestro. Där träffade vi två militärer som dansade robotdans. Vi var på ett sådär härligt festivalhumör hela tiden, förutom när jag och Pawie hade gått iväg och sett något random band och Linnéa kommer gråtandes till oss för att hon inte hittade oss. Annars var det mycket prat om mansröster och många trodde att jag var en transa. Det var kul. Skulle vara kul att festa loss med stjärnan igen (okej om ni skulle sett hans dans till Timbuktu skulle ni nog dött av skratt).


Dags för andra festivalen i ordningen, även min största hittils. Jag åkte tåg upp själv till Borlänge klockan 06:00
och mötte upp Elsa, Felicia och Josefine. Då hade jag gått med en fet väska ungefär 3 km. Väl på området festade jag loss med JP som jag hittade i mängden. Det ägde. Det var också första dagen som jag hittade Mathias som var granne med oss. Fint som snus.

Jag, Hanna och Mathias gick och tittade på Pete och Babyshambles och det kan ha varit en av mina lyckligaste stunder i livet. Åh det var så b-ä-s-t.

Vi var ett coolt gäng.

Festival nummer tre, Emmabodafestivalen. En superb liten festival som tyvärr bjöd på ganska så mycket regn. Men ändå finfint. Linnéa och jag dansade loss för det mesta och vi hade någon slags tradition om att inte se klart en hel konsert.

Under The Liptones. G-A-L-E-T bra. "Det kom kiss i trosorna!/Mirre" Jag antar att det är ett betyg på att man har kul. Det var nog det roligaste under hela Emmaboda tror jag.

Det här levde vi på. Persikor och chips. En mycket fin festival.

Jag och Linnéa begav oss till Göteborg och Way out west. Där träffade jag Mathias igen vilket jag väldigt bra tycker jag. Vi såg Arctic Monkeys och så satt vi ner och såg Beirut i solen. Finare kan man faktiskt inte ha det!

Det var väldigt mycket folk och det fint väder. Kanon.

Reinfeldt var på besök.

VÄRLDENS, VÄRLDENS BÄSTA SOMMAR.

last day of magic

Fan. Engelskadiskussion imorgon och jag måste nog läsa på lite om GMO mat. Jag ska vara emot det så jag antar att det borde vara ganska lätt att hitta fakta om. En timme och 44 minuter kvar tills Oskyldigt dömd. Idag blir det min syster och popcorn som sällskap. Förstår inte varför jag har detta sockersug? Har ändå varit en bra dag idag, har bara ätit en bulle i sockerväg. Yä. Väldigt_ointressant_fakta. Imorgon ska jag äntligen träna igen.

Dagens citat;
"Jag förstår inte att det ska vara så svårt att komma ihåg mitt mobilnummer, det är ju de gamla vanliga siffrorna!"
/Mormor

lillördag

Lillördag. Okej nu började jag sådär igen. Jag kom hem för ett tag sedan och har nyss avnjutit en god och mäktig halloumisallad, hittade även den mest perfekta avocadon jag sett någongång. Den var sådär hård, fast ändå mjuk. Nog om det va.

Snart kommer min lilla mormor och morfar, l-ä-n-g-t-a-r. Mormor är min lilla skatt! Haha. Ikväll ska jag minsann inte göra någonting som har med läxor att göra. ALDRIG. v.v.p. VÅGA VÄGRA PLUGGA.

Egentligen skulle jag tränat idag men får träna imorgon och på fredag istället. Då vet ni hehehehe.

sånadärna bloggar som jag tycker om.

Jag bestämde mig för att välja ut fem stycken superbra bloggar, så här kommer dem. De står inte någon dum ordning. (Okej nu blev det bara tre för att blogg.se är så fruktansvärt segt.)


Pulsurbalans. Det verkar som att orden bara rinner ut i fingrarna och så blir det alltid sådär klockrent och lite kentigt. Och så har hon så väldans fint hår. Och så är det så fina foton, så det så.

niotillfem. Om jag nu måste säga en favorit, så är det solklart Sandras blogg. Bilderna, livet hon lever och hur hon skriver, är någonting jag skulle vilja ha. Och så har hon bra musiksmak.

HannaFridén. Ja, ja, ja, JA. Det är väl allt man behöver säga, på ett ungefär. Resten kan man läsa sig till. En toppenblogg.


tisdag.

Ibland brukar man ju få en slags magkänsla för hur det gick på ett prov eller på en uppsats. Idag när jag hade skrivit klart 3 sidor (med stora rader) med minimal stil så hade jag ingen magkänsla. Så kan det vara ibland. Lite innan tre gick jag in till simhallen och tränade. Det var himla längesen som jag körde så mycket kondition som jag gjorde idag. Och nu orkar jag 3x30 á 65kg (!!!!!!!!)på någon benmaskin, och det är faktiskt bra för att vara mig.

Nu väntar jag på att jag ska hitta motivationen att ta itu med allt plugg. Tvärr lär jag inte hitta den någonstans så jag får la köra lite på mina reservkrafter. Pusss!


11:01 autumn fallin'

Jag håller på att måla naglarna. I rött, som vanligt. Och jag som hade tänkt ha de lite mer neutrala i kanske någon rosa eller något sånt. Men nej, det blir rött. Rött är finast. Dagens i-landsproblem. Om en timme och 15 minuter ska jag åka till skolan. Innan dess ska jag ha valt ut kläder, torkat håret, plattat det, sminkat mig och ätit. Och fixat fram mina träningskläder som just nu är på fri fot i huset.

Ikväll (om jag får tid över till någonting annat än att plugga,vill säga) ska jag tipsa er om dem. Nu ska jag hitta hårfönen.

Jag har skrivit ut fakta om GMO och sammanfattat ungefär 4 sidor text, till 3/4 A4sida, om droganvändandet i Mexico. Ikväll ska det minsann skrivas.

10:07 rosa rattar


Ja, varför inte? 10% av summan går till Bröstcancerfonden vilket jag tycker är ett utmärkt skäl till att äta godis som smakar och gör gott eftersom du skänker pengar till någonting viktigt. Offra 16 små kronor som du säkert ändå lägger ner på kaffe, tuggummi, cigg eller någonting annat.

(Okej nu lät det VERKLIGEN som ett reklaminlägg, men varför inte liksom? En påse kostar typ 16 kronor.)

08:47 (47!!!!!!!!!!!!!) sovmorgon

Godmorgon och förlåt för dålig uppdatering, blogg.se har inte riktigt funkat som det ska förstår ni. Jag har sovmorgon tills klockan 13.00 och slutar 14:40. Jag ska se Andra Avenyn och sen blir det att plugga ett tag tror jag minsann. Sen ska jag fixa iordning mig och tralla iväg till skolan. Hoppas det är kallt idag.

Igår pluggade jag nästan ingenting, det känns som att så fort som jag tar i pluggapprerna så mår jag dåligt och blir helt skakig. Jag hatar att plugga. Om två dagar ska jag ha en engelskadiskussion om genteknik någonting? Känns ju bra för jag HATAR HATAR HATAR HATAR att argumentera och prata inför folk (även fast det bara är halvklass) och sen är det på ENGELSKA. Och då kommer jag inte våga säga någonting eftersom vissa i klassen är så bra på engelska och då tänker de säkert på grammatiska fel osv osv (ja jag har hört att ni påpekar det ja.). Skitsamma egentligen. Har ett nytt knep jag tänker testa, hoppas det funkar. Mer om det tänker jag inte berätta.

Idag spelar Krunis på Skivlagret, tyvärr hinner jag inte dit eftersom jag minsann ska plugga och träna. Hurra vilket roligt liv jag har. Men snart kära vänner, snart är det lov. Och efter lovet kommer Mathias. WOHOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okej nu ska jag vara tyst.

v.43 helvetesveckan

Världens jobbigaste vecka väntar mig nu. Herregud. På torsdagkvällen tänker jag verkligen fira.

måndag:
08:10-15:10
skola
16:30-18:00 tränare
19:00-21:00 teater

tisdag:
08:10-14:40
skola (engelskauppsats)
15:00-16:00 träna
17:00-21:00 plugga (temaprov, engelskadiskussion)

onsdag:
08:10-14:00 (!)
skola (temaprov)
14:30-15:30 träna
17:00-19:00 plugga

torsdag:
08:10-16:00
skola (engelskarollspel)
16:30-17:30 träna
FIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fredag:
08:10-14:40
skola
15:00-16:30 träna (HÅRT PASS!!!!!)

lördag:
Stockholm

söndag:
Stockholm
reklam

Under veckan ska jag boka Hoffmaestrobiljetter åt mig och Linnéa. Peppt? JA.


19:17 café m, temaprov och riverside

Igår:
Jag och Mirre pluggade matte hela kvällen som ni säkert märkte på Facebook..Hon är bra den bruden. Jag bakade goda muffins med, fast de blev inte särskilt fina så jag ska göra nya tills på fredag då Frida fyller år. Fast då blir det med choklad istället. Just nu börjar mitt förbud mot allt med socker i, tills på fredag. Bra va? (förutom den glassen som jag kommer äta till Ensam mamma söker<3.)

Idag har jag jobbat någon timme med reklamen, för att sedan cykla in till Café M där jag mötte Josefine och pluggade över en Grekisk sallad och en chaite. Det gick finfint med ett mycket bra pluggsällskap! Cyklade hem med mamma genom ett KALLT Linköping. Blir nog till att använda min duffel imorgon om det är riktigt kyligt på morgonkvisten va.

Nu ska jag snart börja se Riverside och sen är det dags för veckans höjdpunkt! ENSAM MAMMA SÖKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag har världens finaste pojkvän.

pussss. skulle bara säga det.

(internt)
(mirre kom förbi för ett tag sedan. det var fint. vi pratade emmabodaminnen och annat fint.)

12:45 killing us softly.

Godmorgon/goddag.

Igår hade jag en icke-sitta-vid-datorn-dag. Efter skolan gick jag till biblioteket och lånade två böcker på engelska. Vet inte vilken av dem som jag ska läsa. Helst av allt hade jag velat prata om My prodigal son. Men nej det fick jag ju inte. Sen tränade jag en stund och efter ett jobbigt benpass åkte jag och pappa och handlade.

Efter en lång och varm dusch somnade jag en halvtimme eller två, åt lax och risotto och började se Beck med min syster. När 20 minuter hade gått så stängde vi av och jag gick och la mig. Vid tio somnade jag. Bra bra.

Den här helgen kommer blir ett HELVETE. Jag har åtta saker som ska göras innan lovet varav fem ska vara avklarade på torsdag. Kommer aldrig komma levande ut det här känns det som. Och jag som ville ha lite fritid NÅGONGÅNG. Nu håller jag på att försöka fixa ihop ett urdåligt loggboksinlägg iallafall. Vi får väl se hur det slutar.

Ikväll kommer iallafall Mirre. Den som gissar rätt får en cool länkning ;););).

15:30 ska jag vara klar med loggboken iallafall.

snälla snälla snälla.


bild hittad här. Den skulle jag allt vilja ha på väggen. Löskokt. Ja.

17:54 Let's leave.

Vi har äntligen kommit igång med temat nu och har kommit på vad vi ska ha en redovisning om. Det blir nog finemang tror jag.


Väl hemma pluggade jag och har nu sammanfattat hela (ja ni spintare läste rätt) häftet. Extremt mycket jobb och tid gick åt, men ack så värt det kommer vara att bara behöva läsa på cirka 20 sidor istället för 42. Nog om plugg tycker jag. För ett litet tag sen så såg jag klart Oskyldigt dömd. Det är nog mitt favoritprogram faktiskt. Förut såg jag nästan aldrig på TV, men nu ser jag på ganska så många olika program;

Ensam mamma söker
Andra Avenyn
Riverside
Mammas pojkar
Oskyldigt dömd
Inlåst


Kanske inte så jättemånga ändå..

basta med reinfeldt? nej tack!!!!!!!!!


Alltså jag blir så trött ibland. Ska han sitta där och basta medans han grillar varmkorv på bastuaggregatet(?) eller? Det här inlägget hamnar i kategorin "resultatet av att slösa pengar".

20:02 svart är ingen färg, det är så man känner sig.

Nu har jag, samtidigt som jag har pluggat franskaverb, lyssnat på Markus Krunegårds nya album Prinsen av Peking. Imorgon blir det att lyssna in det andra nya, Lev som en gris dö som en hund. Riktigt bra! Ser verkligen fram emot en till festivalsommar om Krunis spelar lite vaaa. När jag tänker på Markus Krunegård och Sommar, så dyker två minnen upp.

minne ett:
Emmabodafestivalen 08, Mirre somnade MITT på ängen under en svart filt just när han spelade Jag är en vampyr. Jag dansade loss själv och hittade Sofia och tillslut fann jag JP.

minne två:
Siesta 09. Jag och Linnéa som är jätteglada och sådär som man ska vara på festival, sjunger med mansröst (haha) under Rocken spelar ingen roll längre. Det var fint, riktigt fint.

Nu ska jag se Killing us softly och sen blir det att gå och lägga sig. Oskyldigt dömd får jag ta imorgon, det är jag för trött för nu.

Godnatt.


18:11 the wind starts blowing

Lillördag. Känns lite som att alla mina inlägg går på rutin på onsdagar, de börjar alltid med ordet lillördag. Så kan det vara ibland. Dagens roligaste lektion var föreläsningarna om biologisk mångfald och religion i aulan idag. Kändes som att jag fick en bra överblick om det iallafall. Håltimmen spenderades med Josefine på biblioteket där vi pluggade till temaprovet. Min överstrykningspennas färg tog slut och jag hann sammanfatta naturkunskapsdelen. Inte så illa.

Fick även tillbaka min engelskatext som jag skrev för någon vecka sen, fick väldigt bra omdömen på den, fint beröm och sånt, vilket är bra. Har väldigt svårt med att prata engelska och det är verkligen det värsta jag vet, däremot är jag bättre på att skriva. Frågan är då VARFÖR inte själva uppgiften betygsattes? Synd att sånt som man får bra på inte ska ha någon större inverkan på betyget. Jobbigt i-landsproblem hehe.

Nu ska jag finally sätta mig och lära in ungefär 80 verbformer innan klockan 21. Då ska jag allt få en belöning för mitt lidande när lilla Persbrandt är på TV. Finfint!

21:34


Tisdagskvällen kan inte avslutas på ett bättre sätt än det här; en stor kopp chaite och Grace/Wastelands på repeat. Det är något magiskt med hans röst, jag vet inte. Kan-inte-sluta-lyssna.

Imorgon ska jag försöka använda kameran lite mer än vad jag gjort hittils. Bra va? Efter skolan ska jag träna ett tag och sen ska jag plugga franska och till temaprovet. Roligare än så blir det faktiskt inte..

tisdag den 13 november.

Idag har det verkligen varit en slapp dag i skolan. Tyvärr gick historiaseminariet väldigt, väldigt, VÄLDIGT dåligt. Jag får hoppas att det kommer fler tillfällen iallafall. Nog om det.

Det kändes som att jag rullade hem idag. På cykeln alltså. Medvind är bra. Och jag invigde min fina, gosiga mössa idag. Med en rosett på, så fint så fint tjalallala. Fått limegröna mms av Mirran också, det var kul. Kul och roligt.

Jag har egentligen så mycket skolarbete jag ska göra. Herregud, vilken ände ska jag ens börja i?helvete.
Såhär gör jag:
1. franskaverb
2. stryk under i temahäftet (historia+naturkunskapen)
3. ev. titta på killing us softly.

Där har ni min hemska eftermiddag/kväll.

ps. Lyssna lite på Jaymay så kanske det känns lite bättre.ds.

en hemsk lista.

När jag läste min favoritblogg, niotillfem's, inlägg om det sorligaste hon visste var, fick jag tårar i ögonen. Inlägget hittar ni här. Jag var bara tvungen att lägga till några saker som jag tycker är så väldans sorliga.

När små barn ramlar på gatan och föräldrarna börjar skälla på dem och berättar hur klantiga de är, istället för att krama om och trösta dem.

Om man sitter utomlands och äter, och vid bordet bredvid sitter en ensam man och äter. Som sällskap har han en tidning.

När man måste säga hejdå till sin pojkvän som bor så hemskt många mil ifrån mig och veta att man inte ses på flera veckor, och vetskapen om det gör att man nästan inte kan säga hejdå.

I lördags natt läste jag en bok, My prodigal son, om att det värsta Pete's mamma kunde tänka sig var att få reda på att han var död. Då började jag tänka på hur det skulle kännas om min mormor skulle dö och började gråta. Min mormor är som min bästa vän i hela världen och jag kan inte tänka mig att leva utan henne.

När en gammal tant går över gatan med sin rullator och sen är det en kant på andra sidan gatan som hon inte kommer upp för och ingen stannar och hjälper henne.

Om fyra tjejer sitter vid ett bord, då en av tjejerna inte riktigt är med de andra, och de andra tre pratar om någonting som de ska göra i helgen utan att fråga den fjärde tjejen.

När små,små fyror sitter och äter själva i matsalen och ingen kompis kommer och sätter sig bredvid eller säger att den kan flytta en stol till deras bord.


när det märks att det är höst.

Idag hittade mamma ett par blå jeans som hon hade i en låda. Och voilá, jag fick på mig dem. Jag hade även på mig världens mjukaste och mysigaste stickade tröja. Det märks att hösten är på ingång när jag börjar gå i jeans.


Weekday & Sweden Originals.

svar: elin et mirran.

Elin: Ja gör det, det behöver jag! Skulle vara rätt nice att ses någongång när jag är i Gbg. (okej hoppas att det är elin niklasson nu haha!)

Mirran: Somsagt så har jag ett otroligt hemskt temaprov nästa vecka, lägg sedan till att jag är p-a-n-k. Inte mycket kul som händer alltså..

v.42

måndag:
09:50-15:10 skola
16:30-18:00 tränare
19:00-20:30 plugga

tisdag:
08:10-15:00 skola (historiaseminarie)
15:30-16:30 träna
17:30-19:00 plugga

onsdag:
08:10-15:25 skola
16:00-17:00 träna
18:00-20:00 plugga

torsdag:
08:10-12:40 skola
13:00-13:20 musikskolan
13:45-14:45 träna
16:00-18:00 plugga

fredag:
08:10-14:40 skola (franskaprov)
15:15-16:15 träna
18:00-21:00 plugga

lördag:
09:00-10:00 träna
12:00-16:00 plugga

söndag:
09:00-11:00 reklam
12:00-17:00 plugga

Och ni som tycker att det är väldigt mycket plugg den här veckan, jag håller VERKLIGEN med, men anledningen till det är att vi har ett galet stort temaprov veckan efter. Och det provet måste jag ha VG på, minst. Den här veckan har vi även ett grammatikprov i franskan, och jag som har ganska lätt för grammatik (än så länge iallafall!) måste få bra på det. Och mycket träning med..Ja, jag tränar ju inför HalvVasan och Göteborgsvarvet.


14:02 ångestsöndag va.

Igår låg jag och läste My Prodigal son till ungefär halv tre. Fint.

Idag däremot, väckte min syster mig med pannkakor. Fin start på dagen va. Sen läste jag lite till för att sedan gå ut och göra all reklam. Nu blir det att plugga franskaverb och historiahäften. Är det någon som vet vad det är man ska kunna till historieseminariet på tisdag?!

Vi hörs senare vaaa.


saknar peace&love va.


<3

16:50 röda löv, kyla och champinjoner.

Vi kan ju börja med fredagkvällen i små, små korta drag.

Linnéa kom hem till mig vid fyra, vi fixade oss lite och sen åkte vi till Hjulsbro för att grilla med några i hennes klass. Mysigt och lite sådär halvgalna idéer. Åkte dock hem tidigt, pratade om politik och ideal (?) och somnade sedan på golvet på en filt framför våran kamin. Så kan det gå ibland.

Idag vaknade jag vid tolv, läste igenom och strök under viktig fakta i geografidelen. Bra va? Sen gick jag och mamma en långpromenad i kylan bland alla röda och gula löv. Promenaden avslutades på Ica där vi köpte champinjoner och mozarella.

Nu ska jag minsann läsa lite i My prodigal son som är väldigt rörande, trots att jag bara har läst runt 50 sidor.


svar: anonym

Eftersom jag inte läst någonting av Pelzer och jag har utgått från vad som är "rekommenderat" till mig, så har jag än så länge ingenting att säga om honom. Vi får la se om han skriver bra eller inte.

17:18 fredag.

Linnéa (!!) är och fixar sig, sen ska vi träffa några i hennes klass. Kan vara bra att vara lite social ibland kanskeeeeeee.

Förövrigt; fick 3 poäng från MVG på samhällsprovet = nöjd, saknar Mathias väldigt mycket och peppar Hoffmaestro den 30 (?) oktober. Awsome.

Uppdatering kommer senare, pusss.

20:05 boktipset.se

Av en slump hamnade jag på boktipset.se. Jag är fast. Det är nog bland de bästa sidorna jag varit inne på. Man loggar in, och sen fyller man i vilka böcker man har läst osv. och sen så har de satt ut ett betyg som de tror att man skulle sätta på böcker. Alltså så får man många boktips på köpet. Bra va?

Här är ett urval av min lista (ingen ordning);
Mästaren och Margarita -Michail Bulgakov
High Fidelity -Nick Hornby
Underdog -Torbjörn Flyge
Den vidunderliga kärlekens historia -Carl-Johan Vallgren
Flugornas herre -William Golding
Processen -Franz Kafka
Om en pojke -Nick Hornby
Tillsammans är man mindre ensam -Anna Galvada
Box 21 -Anders Roslund
Dans med en ängel -Åke Edwaldson
Jack -Ulf Lundell
Pojken som kallades det -Dave Pelzer
Pojken som inte fanns -Dave Pelzer
Sucka mitt hjärta med brist dock ej -Mark Levengood
Skumtimmen -Johan Theorin
En helt annan historia -Håkan Nesser
Norrlands Akvavit -Torgny Lindgren
I muntra damers sällskap -Alexander McCall Smith
Ett land i gryningen -Dennis Lehane
Madame Bovary -Gustave Flaubert
By central station I sat down and wept -Elizabeth Smart
A clockwork orange -Anthony Burgess
Förvandlingen -Franz Kafta
One flew over the cuckoo's nest -Ken Kesey

Självklart kommer det en liten, förhoppningsvis intressant recension på boken efteråt.

17:57 my family's role in the world revolution.

Bonjour. Mitt läsarantal har höjts med 50% till ungefär 75 läsare i snitt, det tycker jag är helt okej hehe. Nog om det.

Matteprovet gick bra i början och sen gick det..jag vet inte? Jag tänkte på andra saker som är betydligt bättre att tänka på än matte, och kunde inte riktigt talen. Så njae, ett G-prov. På temat såg vi en film om ideal som var väldigt bra, hoppas det blir lättare att skriva bra loggboksinlägg om man har något som man tycker är intressant.

Efter skolan köpte jag träningskläder (äntligen) och sen cyklade jag hem. Väl hemma satte jag mig koncentrerat och fixade ihop franskafilmen, skrev om mitt franskabrev och svarade på 14 engelskafrågor. Lägg sedan till att jag tog upp alla kläder som låg på golvet (x antal plagg), tog ner all disk, diskade, HANDTVÄTTADE en stickad tröja och ett par tights, skalade potatis, dukade och gick ut med soporna!!!!!!!!!!! Okej var bara tvungen till att skriva det där haha.

Ikväll blir det att läsa igenom geografidelen och sedan se ett inspelat avsnitt av Oskyldigt dömd. Antar att jag får sällskap av min syster och chaite. Fint slut på torsdagen antar jag.

ps. Igår natt somnade jag med lampan tänd, mobilen i ena handen och boken liggandes bredvid mig. Inte alla gånger man inte märker att man somnar (ja ni fattar vad jag menar). ds.

18:35 Köpenhamn och överallt

Lillördag är snart avklarad. Nu väntar bara lite matte och en film med familjen eftersom mamma fyller år idag.

Idag var det en helt okej dag, cyklade till skolan med gula löv flygandes omkring mig och fin musik i öronen. På SPINTen fick vi reda på temagrupperna, jag kom med Maria vilket känns helt jättebra va. Efter skolan trallade jag ner till Åhléns för att träffa solstrålen i mitt liv (hahah okej det där lät sjukt). Mirre alltså. Vi gick till banken och sen promenerade vi hem. Det känns ju helt-okej-galet-bra att ha henne vaaaaa. Med tanke på att ha någon, så saknar jag Mathias och tycker han ska komma hit snart. Skulle väl vara ganska fint och mysigt. Är så glad att jag har honom. <3

Nästa vecka kommer bli en helvetesvecka, helt klart. Historiaseminarie på tisdag, franskaprov på torsdag och så ungefär 100 småläxor. Veckan efter är det ett fett SPINTprov. Och ni som inte vet vad ett sådant prov är för något, så kan man väl säga att det är ett historieprov,religionsprov,geografiprov och samhällskunskapsprov i ett. Alltså fyra prov i ett. Ganska jobbigt om jag får säga det själv.


where's life in this town?


H-e-l-v-e-t-e.

who let the dogs out


april var min favoritmånad det här året. jag var glad, skrev på franska, tog upp mitt beirutlyssnande, hade jättefint, vitt hår, var nöjd med mig själv. allt var bra. ALLT.
(okej måste bara säga att jag älskar mitt hår på bilden. det var så jävla snyggt och jag dör lite på det hehe. luggen<3 (får man säga så?))

festivalpepp!!!!

HEJ FY VILKEN NICE MÅNDAG VA!!!!!!!!!!!!!

Mirran påminde mig genom hennes namn på msn om att Emmabodabiljetterna släpptes idag. Ropade på pappa så yes, EMMABODA 2010 = bokat. Peppt?Ja.

Har även hittat en pepp festivalkompiz till Siesta, än så länge är det jag och Felicia som ska åka och inviga festivalsommaren 2010. Märks det att jag är pepp?
Tror dock inte det blir några mer festivaler om det inte bokas Pete eller något. Får satsa på att ha det galet bra i Paris istället. Har faktiskt lagt undan 500 kr varje månad nu så ja. Känns som en rätt finfin resa.

PEPPPPPPP

och många har frågat (msn/skolan/sms) varför jag och Linnéa aldrig ses längre. svaret är väl att vi har glidit ifrån varandra. skulle göra ganska mycket för att få tillbaka det fina g (hehhehe) som vi hade.

16:50 träning lalalalala.

Nu är allt jobb gjort och söndagen blir återigen en plågsam dag. I brist på någonting annat att göra så tittar jag ut lite nya saker som jag behöver till min träning hehe. Måste bara säga att jag har börjat träna 3 gånger i veckan (okej inte förra veckan för då var Persbrandt hos mig och då tränade jag bara 1 gång). Bra va?! Jag tränar ju inför Halvvasan och Göteborgsvarvet HIHIHI.


v.41

måndag:
08:10-15:10
skola (inlämning Dead poets society, grammatik, lab.prov)
16:30-18:00 tränare
19:00-20:30 plugga (matte)

tisdag:
08:10-15:00
skola
15:30-16:30 stan med min syster
17:00-18:00 träna
19:00-20:00 plugga (matte,franska)

onsdag:
08:10-15:25
skola
16:00-17:00 plugga (matte, engelska)
mamma fyller år

torsdag:
08:10-16:00
skola (engelskarollspel)
16:30-17:30 träna

fredag:
08:10-14:40
skola
träffa Linnéa

lördag:
träna

söndag:
reklam
träna

12:45 a sunday smile

Bonjour

Vid elva åkte jag och tränade kondition och styrka på gymmet. Kändes som en bra start på helgens sista dag. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med en kycklingsallad och sen ska jag jobba. Eftermiddagen kommer spenderas med en miniräknare och mina matteböcker...... Kul jul.


last night, josefines bilder.







Fin kväll som spenderades med Felicia, Karolina, Elsa, Josefine, Eloise, Linnéa och Alice hos Josefine. Vi åt McDonalds (jag åt ceasarsallad), tittade på Idol, körde Våghals och dansade till Barbados och annan musik.

Somnade någon timme förut och såg att jag hade fått x antal sms från Persbrandt som jag antar är uppe i varv på någon cool moppefest i Luleå. Bäst att svara så han inte tror att han har fått en rådiss!!!!!! (okej internt skämt) <3

strl:

Jag har strl 38 och köpte 39 för jag tänkte att jag skulle ha en raggsocka i dem men det kommer jag ju aldrig ha, så då hoppas jag kunna köpa ett par nya i strl 38 istället.

STRL 39 I SKORNA

SNÄLLA KÖP MINA SKOR

Var dum nog att använda mina förstora skor igår. De är en strl förstora och kostar 999 i affären, men jag säljer de för 800 för jag måste ha en storlek mindre.
Snälla, köp dem. De är jättefina!


en månad kan gå ganska snabbt ibland.


ja, varför inte. det är ju ändå fredag hehehehe

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,



KÄRLEK:
Är du kär just nu? Ja
Har du någon kille just nu? Ja
Har du dumpat någon? Nja
Har någon dumpat dej? Nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? nej
Vem kramade du senast? min syster
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? japp såklart!!!!!!!!!!!!!!!!!! tänk själva plzzz.
 
 SKOLA:
Är du duktig i skolan? jaaaaa
Har du bra betyg? jag är nöjd iallafall
Har du fått göra om ett prov någongång? nej.
Har du fått ett bra resultat på ett prov?  ja
Sköter du dig i skolan? - ja
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Ja
Haft mobilen på lektionstid? - haha nej aldrig


FAMILJ
:

Hur många är ni i din familj? 4 st.
Trivs hemma? -  jodå
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? nej
Har fått en rejäl utskällning på sistonde?  haha ja
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? -ja
Du älskar din familj oavsett vad som händer? vad händer om man svarar nej? men ja det gör jag väl.

VÄNNER:

Du har vänner? ja
Du brukar vara med? josefine och mirre
Vem/vilka var du med sist? josefine
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? ja
Är det okej att ha kill-kompisar? verkligen inte hallåå?!??!?!
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? jo men då är det ju verkligen ens kompis.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? ja.

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? ja
Putar med läpparna på kort? nej
Använder foundation på läpparna? haha ja
Du har kysst en tjej? ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? aaaaaaaaah :p
Ditt hår e knallblont? det var vitt men jag är ingen fjortis för det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13:43 dancing the whole way home

  • Jag har köpt finfina skor.
  • Det är sol ute.
  • Igår beställde mamma en fisketröja till mig som jag hoppas kommer nästa vecka.
  • Lagerhouse har öppnat i Linköping och jag köpte lite överraskningar för att jag kände mig så glad!
  • Jag har köpt nytt chaite och det var bättre än café m's.
  • Ikväll ska jag hem till Josefine och träffa alla de andra där.
  • Mina småkusiner kommer över helgen så att jag får leka av mig lite hehe.
  • Jag fick VG på kemiprovet.

Känns som en rätt så bra fredag om ni frågar mig!


andnöd, paris, andnöd.

åh jag vill så hemskt gärna åka till paris nu nu nu. jag vill sitta på en balkong eller på ett café och titta ut över staden. jag vill ha kofta och solglasögon-väder och jag vill lyssna på beirut och yann tiersen.

nu ska jag se min favoritfilm för att stilla min parisfeber. puss

19:25 yesterday


igår var jag hemma hos josefine.

det var ganska metal.

det kan vara kul att försöka se galen ut ibland hehe.

fint som snus hehe.

(bilderna är josefines!)

det värsta jag vet.

  • spetsiga skor
  • polotröjor
  • folk som älskar ett band efter att ha lyssnat på en låt
  • folk som räcker ut tungor på kort
  • backslick
  • fötter
  • disktrasor
  • folk som köper bdtröjor/väskor/skivor/planscher på en gång efter att ha lyssnat på dem i tre veckor
  • ostkanter
  • folk som överdriver händelser
  • franskalektioner
  • ofixade ögonbryn
  • svett
  • folk som förändras och sviker
  • solglasögon med ränder
  • folk som hatar gaybloggen-amir

det var väl allt jag kom på just nu.


10:42 studiedag

Att vakna med regnet som smattrar mot rutan är bland det bästa sättet man kan vakna på. Gjorde nyss en smoothie på jordgubbar, annanas, mango och banan som blev väldigt lyckad. Fin start på dagen? Ja.

Igår var det en bra dag, alla lektioner flöt på som dem skulle. Fick VG- på mitt engelskaprov som jag i princip chansade mig igenom. Ibland har man väl lite flyt iallafall! Efter skolan åkte jag, Elsa och Josefine hem till Josefine i väntan på att bion skulle börja. Väl i stan mötte vi upp de andra och sen började filmen, som jag tycker var jättebra! Den handlade mycket om att man måste tro på sig själv även fast det i vissa situtationer kan vara väldigt svårt. En bra film helt enkelt, med en väldigt snygg skådespelare (som hela Sverige också tycker, såklart). Efteråt skulle de fika, men jag drog mig hemåt och såg Oskyldigt dömd med Frida istället, vilket var ett underbart bra val. Persbrandt är bäst!!!!

Idag, jaha vad står på schemat dåååå. Ingenting faktiskt! Ska ladda hem en film till Engelskan och sedan skriva en resumé om den, kul jul. Sen har jag egentligen musikskoletid men jag orkar inte åka in till stan med äckligt hår för att spela i 20 minuter, i ösregn.

Kanske blir det gymmet ikväll, det lutar åt det iallafall!


RSS 2.0