så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när, du stack ett hål i min kevlarsjäl.

Kom nyss att tänka lite på när jag var på KENT med Rebecca och Mirre, bland annat. Alltså, det var ju så himla fint egentligen. Rebecca och jag köade sedan klockan fem på morgonen med sovsäckar, filtar och tjocka, tjocka jackor. Och varm oboy. Vi sov. Sen skrev jag en svenskauppsats eftersom det var nationellt prov den dagen. När vi väl kom in och stod längst fram, så kommer jag ihåg att allt liksom var som i en dröm på något sätt. Vi var helt jättetrötta och så kom han ut. Jocke Berg. Och vi blev så himla glada och tårarna rann och man var liksom mitt uppe i ett lyckorus. Och man gick därifrån men lämnade kvar sin röst någonstans där vid staketet. Och när man kom hem så grät jag mig till sömns för att jag var så lycklig över att ha sett mina idoler.

Det var ett fint dygn. Snart två år sen, den sjunde februari.


quelqu'un M'a Dit

Idag är det söndag och det är så himla fint väder. Jag kom nyss in från min lilla reklamrunda så jag har iskalla fötter och rosiga kinder. Har läst sex sidor i den där stora, tjocka boken om FN. Har ungefär 48 kvar. Hur ska det här gå? Vid fyra ska jag åka och träna, sen ska jag skriva klart mitt svenskatal. Efter det blir det sims hela kvällen. Pusss.


TILL ELSA:

Kan du förstå hur underbart det skulle vara att besöka en klubb i London och se The Libertines? 2011. Om allt går som det ska!!!


v.5

måndag:
09:50-15:10
skola
16:30-18:00 tränare
19:00-20:30 plugga(skriva ett argumentationstal,FN)

tisdag:
08:10-15:00
skola
15:30-16:30 träna
17:30-20:00 plugga(FN,franska)
20:00- packa

onsdag:
08:10-14:15
skola(franska)
15:45-18:00 klipptid
19:00-21:00 plugga(FN)

torsdag:
08:10-12:40
skola (FNprov)
13:05 tåg till arlanda.
19:15 flyg till luleå.--->mathias.

fredag:
mathias

lördag:
mathias

söndag:
mathias.
14:15 flyg hem.

Där har ni min vecka. Ja, vi får väl se om jag lyckas hålla min lilla planering. Imorgon ska jag träna, jobba med reklamen och läsa igenom ungefär femtio sidor till mitt prov. Förresten, förslag på hur jag ska klippa/färga på onsdag skulle vara till stor hjälp. Nehej, om man skulle ta och försöka göra om filmer till lite mindre format så att jag kan titta på de på planet. Puss och godnatt.

lite nytt.

Det är faktiskt inte så ofta som jag väl köper kläder. Jag tittar mest och liksom önskar att jag skulle köpa det. Men nu har jag faktiskt hittat ganska så fina kläder. Bra va?

Bikini, H&M.

halsband, H&M. ser kanske inte så hemskt mycket ut för världen, men om man kan kombinera det så tror jag det blir kanon.

Kanske såhär? Tröjan köpte jag för 38 kronor på Monki idag. Fin till en sammetskjol kanske?

En vanlig skjorta, som hela landet kommer gå runt med inom en snar framtid eftersom den är ifrån Gina Tricot.

En fulsnygg kjol som jag tänkte att jag kunde ha till en orangebruna tröjan. Annars vet jag inte. 40 kronor kostade den iallafall, på Monki.

Det var det. Kom på att jag glömde visa er min favoritklänning, men det tar vi en annan dag. En regnig kanske!

Nu ska jag gå ner och äta pannkakor med min syster. Jag ska tillägga att det är hon som har gjort de. Det är hon bra på! Ha en fin kväll.
Bisous

kvällspromenad, telefonsamtal och flädersorbet.

Fredagskvällar är inte så dumma ändå. Det är ganska trevliga kvällar, om man tänker efter. För min del började den med en promenad med Mirre. Mysigt med knarr under skorna och roligt sällskap. När jag kom in pratade jag med min fina pojkvän. Sex långa dagar kvar nu. Bara. För det är ju nära, egentligen. Åt även lite flädersorbet och drack chaite. Fint och lite somrigt sådär.

Nu ska jag sätta igång mitt älskade sims.


lite snyggt och lite sommarkvällsaktigt sådär.

Ungefär det här skulle jag vilja ha på mig. Kanske under en festivalkväll eller kanske i Paris. Fint som snus, iallafall.

kofta: Weekday, shorts, skor, väska, tshirt: Urban Outfitters, halsband: H&M, sjal: Monki 


i need some fine wine, and you, you need to be nicer.

Idag har jag varit duktig. Istället för att vara hemma och skolka som 80% av min klass gjorde, så gick jag på franskan och kunde inte översätta en text. Det var kul. Sen hade vi matte. Det går rätt bra för mig där just nu. Lite positivt i allt elände iallafall. Sen var dagen slut. Men jag och Karolina satt kvar och pluggade naturkunskap tills klockan var halv ett. Då gick jag och spelade på Musikskolan. Efter det gick jag till bussen igenom ett vintrigt Linköping. Ett lite för vintrigt och ett lite för kallt, för min smak.

Nu ska jag njuta av att jag kan en del av naturkunskapen och därför belöna mig med en supergod toast och Andra Avenyn.

Och, till sist. Så himlans typiskt att det händer saker om Afghanistan precis när jag har slutat skriva om landet. In och läs här och här.


jag har ingenting att göra.

OM DIG
Namn - Lisa
Bor - Äckelstaden Linköping
Syskon - Ja, en lillasyster.
Ålder - 17, snart 18!!!
Född - I Göteborg
Ögonfärg - blåa
Skostorlek - 38.
Höger eller vänsterhänt – Höger.
Stjärntecken - Jungfru


DAGENS:
Låt - beg, steal and borrow - babyshambles
Saknad - Mathias, pengar, sommar, festival
Kläder - gråsvarta tights, svart kofta, blommig sjal och en randig lila tshirt.



SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - Jag har aldrig plockat svamp.
Tycker du om godis - Jaa men nu har jag inte ätit godis på två veckor (bara typ två rutor mörk choklad), fast åt chips i fredags.
Är du nöjd med ditt förnamn – Ja det duger.
Du tycker att du själv är smart - Hahah nej.
Har du bra självförtroende – SKITBRA!!!! Nej verkligen inte.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - typ två?
Du tycker om att vara med det andra könet? - Jag tycker om att vara med Mathias!
Känner du dina grannar – Nej.
Är du en Björn Borg-fjortis ? - Självklart.
Gillar du skolan - Nej det är hemskt men lite kul för jag har roliga kompisar. Men det är tråkigt att göra läxor och att ha prov.
Har du någon gång skolkat – Mais oui.
Spelar du något instrument - Ja, fiol.
Sporter/aktiviteter har du gått i - massor men framförallt simning och handboll
Har du några tatueringar - nehedu.
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - på morgonen.
Tycker du om djur - Nej det gör jag inte.

BRUKAR DU...
Sova – aldrig.
Ta mediciner du inte borde ta - nej.
Röka - nej.
Snusa - nej.
Klä dig i svart - ja.
Lita på folk - ja.
Drömma mardrömmar - ja.
Gå i skolan - ja.
Gå i kyrkan - nej.
Vilja dö – nej.

HAR DU...

För många vänner? - nej.
Någon psykisk sjukdom? - nej.
Skadat någon? - nej det tror jag inte?
färgat håret – ja.
Några piercnings - nej men jag har haft hål i läppen i en dag.
Egen dator – nej.
Gjort bort dig rejält? - alltid!!!

ÄR DU...
Snäll – nej.
Söt - nej.
Kort – nej.
Klantig - JAHADU


20:26 lillördag.

Efter skolan träffade jag Mirre efter en superlång väntan. Jag köpte ingenting. Intressant va? När jag kom hem åt jag nybakat bröd och linssoppa. Fint!!! Sen pluggade jag lite på naturkunskapen och nu ser jag Paradise hotel.
Pusssssssssssss


lättnad, the smiths och tygpåsar.

Hej.

Idag har det faktiskt varit en helt meningslös dag. Fast ganska skön ändå. Svenskaargumentationen är flyttad två veckor framåt. Alltså, ibland har man tur! Efter skolan gick jag ner till hemköp och köpte det jag tycker mest om i hela världen; keso med annanas och passionsfrukt, mozzarellaost, avocado och grapefrukt.

Nu har jag precis pratat i telefon och fått lite ork att ta mig igenom kvällens naturkunskapsplugg. Fint. Lyssnar på The Smiths. Det får mig att tänka på våren. Maj. Nog om det. Tshirt Store har börjat sälja tygpåsar. Det var något nytt! Lite småfina saker:

Tjusig va?

Det kan vara bra att ha fina och varma strumpor ibland när man åker upp till Boden.

Den här skulle vara fin att ha i Paris, visst?


jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Godmorgon

Idag har jag sovmorgon och ska ta bussen om en timme. Ganska så skönt. Nu sitter jag här och dricker en smoothie och lyssnar på en fin spellista. Känner mig ledsen idag på något sätt. Och stressad. Jaja, det får gå ändå. Om tio små dagar är jag hos min fina pojkvän igen. Det är värt att hålla ut för.

<3

v.4

måndag:
09:50-15:10
skola
16:30-18:00 simtränare

tisdag:
08:10-15:00
skola (matteläxförhör)
15:30-16:30 träna

onsdag:
08:10-15:45
skola (franskaglosor+text, svenskaargumentation)

torsdag:
08:10-16:05
skola (franska;prepositioner)
13:00-13:20 musikskolan
16:45-17:45 träna

fredag:
08:10-13:05
skola (naturkunskapsprov)

lördag:
plugga: FN + etiska dilemman
träna

söndag:
reklam
plugga: FN + etiska dilemman

En liten, liten sten har lättats från mitt hjärta i och med att jag har lämnat in mitt geografiarbete. Och det kändes bra. Jag gjorde vad jag kunde iallafall! Nu sitter jag med svenskaargumentationen och dricker chaite. Nästa vecka ska jag använda min kamera lite mer. Puss!


11:35 stressöndag.

Idag har jag varit vaken sedan klockan nio och bara skrivit på det här eländiga arbetet SOM ALDRIG VILL BLI KLART. Har hur mycket som helst att göra idag. Ingen rolig söndag med andra ord. En rolig sak: Mirre är hemma. Det firar vi med ytterligare en snygg bild.

Hahahaha.

21:56

Usch vad jobbigt det är. Det där med geografin. Om ett dygn ska man ha lämnat in arbetet och jag är inte klar än. En kul sak är att det egentligen inte spelar någon roll om jag jobbar stenhårt med det här. Jag kommer ju ändå bara få max vg. Lite tråkigt att tänka på sådär. Nu ska jag komma på en inledning.

En liten grej bara. Från och med imorgon tänker jag minsann inte äta en enda sak som innehåller socker tills den fjärde februari. Kul va? Nej, inte direkt. Men det behövs. Hejdå sockersug!

Imorgon:
reklam
träna
skriva klart och skicka in geografiarbetet.
hitta mer fakta till svenskaargumentationen.
franskaglosor


11:54

God morgon bloggen.

Startade min morgon med att prata med Mathias. Fint. Igår hade jag rätt kul. Vi lyssnade på 90-talsmusik och lite Makthaverskan. Idag blir det nog ingen uppdatering mer eftersom jag har så hemskt mycket att göra i skolan. En liten lista på vad jag ska göra idag:

skriva klart analysdelen och källkritiksdelen på mitt geografiarbete. Sen.Är.Jag.Klar.
franskaglosor
min svenskaargumentation


Roligare än så blir det faktiskt inte. Ha en mysig lördag nu!


Alltså. Heja Gudrun. Yä.

åhhhh håkannnnnnnn

Lyssnar på Håkan. Linnéa är på toaletten. Kul!!!
Lyssnar på Håkan från Way out west 09 på youtube. Ännu grymmare.

Mathias, du är störst, bäst och vackrast!
(hahaha) (fast jag menar det<3)

äntligen fredag

Äntligen är det fredag igen, så som jag har längtat. Tyvärr blev dagen lite jobbigare när vi fick ungefär femtio franskaglosor, text och prepositioner. Jag får se fram emot att jag åker till Mathias den fjärde. Och då tänker jag minsann inte plugga!

Ikväll kommer Linnéa till mig och kollar in videobloggar och lyssnar på c00la_Anttila. Känns lite 08. Lite Way out west 08. Lite för bra för att vara sant.

Okej. Det går nog inte att förklara hur kul det där var egentligen. Dayna, Jp och Jesper.

Oj.


mirreabstinens.


Jag saknar Mirre väldans mycket. Ni anar inte. På lördag kommer hon äntligen hem igen.


till punkmatte


maintenant: p3guld

Nu har jag skrivit klart min faktadel till Afghanistanarbetet och franskabrevet. Bra va? För att belöna mig själv lite ska jag dricka en stor kopp chaite och titta på p3guld-galan. Det kan ju bli lite underhållande.

Imorgon är det onsdag, och enligt det nya schemat går jag till fem över fyra. Det känns ganska hemskt faktiskt. Inga håltimmar. Usch. Men, man får tänka att det är lika för alla! Jag kan iallafall vara glad över att jag har gjort min läxa. Efter skolan ska jag minsann träna för att få lite ork att fortsätta med den lite jobbiga men roliga delen av Afghanistanarbetet (inledning, metod av källor, analys).

Nej, nu ska jag fixa te och bege mig ner till soffan och bädda ner mig under en stor filt.

lykke li by serhio.
Alltså. Så himla snygg. Jag skulle nog göra ganska så mycket för att få hennes hår.


studiedag.

Att sitta med det här arbetet om Afghanistan är inte världens enklaste uppgift. Just nu har jag kommit till den punkten då jag har för mycket fakta jag måste ha med, men som jag inte får plats med. Jag får väl bortprioritera någonting helt enkelt. Jaha.

Saknar Mirre litegrann. Hon är just nu i Spanien och solar. Det är det bästa hon vet.


kontraster.

"Enbart i fjol mötte drygt tusen afghanska barn under 18 år en våldsam död.
..
Två tredjedelar av alla barnadödsfall stod rebeller med anknytning till talibanerna bakom.
..
barn blev också tvångrekryterade, sexuellt utnyttjade, berövade hälsa och utbildning och olagligt inspäärade av alla sidor i det krig som nu är inne på nionde året efter det att talibanregimen störtades vid en USA-ledd invasion.
..
den väststödda regeringen i Kabul har varken infört eller lyckats tillämpa lagar som ska skydda barn från krigsövergrepp.
..
så sent som i onsdags dödades fyra barn i en explosion i östprovinsen Nangahar."

Och här sitter jag och oroar mig över att jag inte hittar några tillräckligt billiga flygbiljetter till Spanien i sommar. Dåligt samvete? Ja.

nostalgi 2:


studiedag i nian.

Någon kväll/natt med Ebba och Fredrik.

Valborg 2008, då jag träffade Jp och Linnéa för första gången. Bäst.

Hahah järnduon.

lite nostalgi.

Idag när jag var på min gamla skola, blev jag så himla nostalgisk och började tänka på hur mycket allt har förändrats.

I sjuan.

Skolavslutningen i sjuan.

I sjuan eller åttan, jag tror det var i åttan. Första terminen i sjuan var jag och Mirre hemska. Det är nog den roligaste terminen jag haft under alla år jag gått i skolan. Vi sköt ifrån våra bänkar så att vi satt längst bak i klassrummet och pratade om allt annat förutom det vi hade i skolan. Det var kul.
Vi var i Österrike med konfirmationen.

Mirre och jag fick det finaste rummet.

När vi väl kom hem till Sverige igen bodde vi på ett annat hotell. De andra fick bo i våningssängar/enkelsängar, men jag och Mirre fick kärlekssviten med bubbelpool. Efter ett tag fick vi inte stopp på vattnet så prästen fick hjälpa oss. Det var kul.

Sommaren till nian hade jag ungefär världens största hår. Och Hello Kitty-pins. Coolt.
Och i nian klädde mig mest i svart och vitt och hade stort hår. Och lyssnade på Broder Daniel jämt. Utan BD hade jag nog aldrig orkat.

Avslutningsmiddagen i nian. Jag har klänning och lockigt hår. Tufft.

(Okej, världens mest osammanhängande inlägg, men ändå. Alltid något!)

08:32 sjuk

Jaha, då har man gått och blivit sjuk över natten. Feber, en hemsk huvudvärk och en röst som låter som sandpapper. Som tur är har jag inga lektioner idag utan jag ska bara till Munken och prata lite. Tyvärr har jag ju mina grupper ikväll, men det är väl bara att bita ihop.

everyday is like sunday.

Godkväll,

Just nu sitter jag här i min ensamhet och har lagt geografiarbetet åt sidan. Iallafall för ikväll. Nu sitter jag med en ganska så rolig svenskaläxa, vi ska ha ett argumenterade tal där inga kan säga emot ens argument. Kul va? Imorgon ska jag inte till skolan utan jag och Åsa ska vara på våran gamla skola, Nya Munken, och stå vid ett bord och prata om profilen internationell. Vid halv fem är det tränarjobb som gäller, förhoppningsvis är de lika snälla som förra gången.

Till Elsa:


Hon: Was that you didn't came?
Pete: didn't come!
Inte alla som har blivit grammatiskt rättade av honom inte.

14:48

Idag är det söndag och det har redan gått en hel vecka sen Mathias åkte ifrån mig. Tänk att tiden går så himlans fort. Efter att jag delade ut all reklam på ungefär en timme så pratade jag lite i telefon. Och så åt jag pasta och parmesanost. Det är nog min favorit just nu. Nu ska jag fortsätta lite med mitt geografiarbete så att jag blir klar med det någongång. Jag har inte så himla stor lust att sitta och jobba med det hela veckan. Hoppas att ni har haft en lite mer händelserik helg än vad jag har haft.


ungefär såhär.


Ungefär såhär skulle jag vilja klä mig i vår. Inte så tokigt va?
Kläderna är ifrån H&M, Monki och Weekday.

en helt vanlig lördag.




Mina nya skor, snygga va?

en dröm.

Inatt drömde jag en lite småknasig dröm. Jag drömde att jag, min familj och Erika ifrån Göteborg var på semester. En dag när vi hade varit på stranden så åkte vi till New York och jag blev jättebesviken eftersom jag hade en vit, blöt tshirt, sandiga fötter i flipflop och shorts på mig. Det var inte alls vad jag hade velat ha i New York. Då fanns det ett Lindex där och jag hade 70 dollar som jag bad en där inne styla mig för. Erika köpte en krokodilkostym som hon skulle ha nästa dag på en fest. Sen gick vi och sjöng på gatorna till New York/ Markus Krunegård. För att komma till Manhattan var man tvungen att åka upp för en sviiiiiiinhög hiss.

Intressant va?

v.3

måndag:
10:45-13:00 Nya Munken med Åsa för att prata om Internationell.
16:30-18:00 tränare

tisdag:
studiedag
09:00 djupvattenträning med Felicia och Karolina?

onsdag:
08:10-15:45
skola (inlämning franska)

torsdag:
08:10-16:05
skola (engelskatest, matteläxa)
13:00-13:20 musikskolan
16:30-17:30 träna

fredag:
08:10-11:30
skola (lämna in labbrapport)

lördag:
geografiarbete
naturkunskap

söndag:
17:00
deadline Geografiarbete
dela ut tidningar

Det som tynger ner veckan är geografiarbetet och alla småläxor, men själva veckan i sig är inte särskilt jobbig eftersom jag ska vara i skolan först på onsdag. Det här ska jag allt klara av!


12:46

Idag är det lördag. Skönt tycker vissa. Men nej, för mig är det här en riktigt jobbig helg. Enormt mycket skolarbete kommer tynga ner mig, så vi hörs på måndag. Puss.

intressant lista (tack miwwe)

En lista.

Namn: Lisa
Pepp just nu: Emmeboe, att jag ska åka till Mathias snart och att det är fredag imorgon.
Happening på gång: Imorgon ska jag vara med Felicia, Elsa och Karolina.
Jag älskar: sommar!!!
Jag hatar:  disktrasor, OSTKANTER, när det skär sig när man spelar fiol.
Snyggast just nu: Mathias<3.
Om jag kunde skulle jag bli tillsammans med: Jag är redan tillsammans med världens finaste pojkvän.
Het person jag vill känna bättre: Åhhhh Persbrandt!!!
Katter är: Hemska.
Snällast denna vecka: Felicia som har peppat mig med träningen.
Person som gör dig engagerad: Hmmmm
Någon jag stör mig på: Hahahahaha okej puss!!!
Jag får ont i magen av/när: När man ska prata inför några människor. FNrollspelet gör mig svimfärdig.
Jag är rädd för: Att jag blir ensam.
Främling jag vill lära känna bättre: Åhhh, Sandra Beijer!!
Bekant jag vill pussa: Mathias
Jag pratade senast med: Frida (min syster)
Jag läser jämt folks internetdagböcker: Jaaaaa, niotillfem<3.
Just nu är jag sugen på: Musslor, längtar tills jag åker till Paris.
Just nu är jag inte sugen på: Hahahah okej mirre varför tänker jag på när jag tog en ostriskaka i Robins ansikte av det du svarade? Hahah, okej men jag måste nog svara kokt potatis.
Dömer folk efter utseendet: Njae, ibland.
Blir du lätt förälskad i okända på ex. tåg? Nej, men jag kan ju tycka att de är snygga?
Diggar mest: The Libertines 
Har hemlig passion för: Persbrandt i Under ytan. Dör.
Hälsning till nån babe: Yo bitches
Är du snäll: Ja, för det mesta tycker jag allt.
Är du fåfäng: Ja, ibland.
Är du blyg: Ja det kan man väl säga. Men inte för de som jag känner.
Är du piercad: Nope. Men en gång piercade jag mig i mitten av läppen med Rebecca. Jag tog ut den efter någon timme.
Är du bestämd: Nej jag är lättövertalad.
Intressen: Träna, skratta.
Favoritdricka: Cola och coola drinkar.
Vad gör du just nu: Lyssnar på Makthaverskan och smsar med min fina<3.
Senaste personen du kramade: Mamma
Senaste personen som ringde dig: Mamma
Saknar du någon nu: JA JAG SAKNAR MATHIAS SÅ ATT JAG NÄSTAN SPRICKER.
När var du i en affär senast: I måndags, Hemköp.
Vad drack du senast: Earl grey
Vill du ha barn: Inte nu iallafall.
Längtar du tills din nästa födelsedag: Ja, åtta månader kvar imorgon!
Har du rakat dina ben någon gång: Haha ja.
Hur många hål har du i öronen? två.
Tycker du illa om invandrare/blattar: Nej, verkligen inte.
Var bor du: Äckel-Linköping.
Hur många koppar kaffe dricker du dagligen: En max.
Hur vill du ha ditt kaffe: 40% mjölk.
Byter du kanal under reklampauser, går du därifrån eller sitter du kvar vid tvn: Jag ser aldrig på TV.
Vad jobbar du med: Simtränare och delar ut reklam.
Vad läste du för språk i skolan: Nu läser jag franska, engelska och svenska.
Har du någongång gjort något olagligt så brandkåren fick rycka in: Nej *pepparpeppar*
Äger du en diskmaskin eller diskar du för hand: Båda
Attraheras du av män med skägg: Ja, tredagarsstubb är snyggt.
Var brukar du handla dina kläder: Monki.
Tycker du att du är snygg: Hahah nej jag tycker faktiskt att jag ser ut som en fet gris.
Micro-pop eller poppa själv: Åhhh, på spisen ska det vara<3.
Vad ska man göra i en dusch: Duscha och pussas.
Är du bra på att laga mat: Ja det är jag minsann!
Har du några fobier: disktrasor och ostkanter.
Har du några tvångstankar: Ja.
Tycker du att du har fin dialekt: Haha nej.
Göteborgska eller stockholmska: Göteborska såkalrt<3.
Hångel: MMM!!!
Märker man av din charm: Hahah jag har ingen charm.
Brukar du baka: Ja.
Röstade du i det senaste valet: Nej men detta år<3.
När hånglade du senast: I söndags.
När åt du senast: Nyss.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej.
Vad tycker du är fint: festival, att gå på Avenyn med Linnéa och prata om Jani.
Vad tycker du är äckligt: ostkanter.
Vem fick du senast sms ifrån: Mathias.
Har du pengar på mobilen: Ja
Favoritchoklad: Mörk choklad och chokladsnäckor.
Om du fick vara kändis för en dag, vem skulle du vilja vara: Hmmmmm, jag skulle nog vilja vara Pete för en dag.
Vad är det mest galna du gjort i ditt liv: Hahahah puss.
Har du någon medicin som hjälper dig: Nej.
Slutord: Jag är kär, hejdå. Puss. Godnatt.


22:11 my baby baby german boy.

Yo. Just nu lyssnar jag på Makthaverskan och är ytterst nöjd över att de är bokade på Emmaboda. Det kommer bli c00lt!!! Idag har jag gått i skolan från åtta till fyra och sen åkte jag och tränade. Ännu mer coolt. Imorgon ska jag och mina bundisar (haha) äta tacos och titta på Upp till kamp tror jag.

Nu ska jag sova, ska ju faktiskt upp halv sex imorgon. Puss!



oh what became of the likely lads?

Jag avskyr Paradise hotel. JAG AVSKYR PARADISE HOTEL. Nu har jag slösat bort 1,5 av min knappa tid av att sitta och titta på det och jag är redan jättestressad med allt skolarbete som ska vara klart. Smart Lisa!!! Nu ska jag räkna matte och sen ska jag prata med min finfina pojkvän, blir en mysig avslutning på den här dåliga dagen. Puss och godnatt.

emmaboda 2010!!!

Jag höll på att svimma för ungefär 15 minuter sen. Min dag har varit väldigt dålig idag, så det här var allt som behövdes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kan det bli bättre?!?!?!?!?
hästpojken, hoffmaestro och makthaverskan!!!!!!


20:03

Idag fick jag tillbaka mitt samhällsprov, VG stod det på det. Efter skolan åkte jag och Felicia och tränade och det var hur mycket folk som helst = jobbigt. Jaja, det gick bra iallafall. Väl hemma räknade jag matte i typ två timmar så nu ska jag väl kunna någonting på provet på fredag. Nu väntar jag på att Mathias ska ringaaah, puss och godnatt.

22:16 måndag.

Jaha. En ny vecka. Idag var det en ganska lugn dag i skolan. Vi fick ett nytt schema som tyvärr inte är till min fördel efter vecka nio. Men jag ska nog klara det iallafall! Vi började med en FNkurs också, intressant. Efter skolan åkte jag till simhallen och började en ny termin som simtränare. Det gick bra och de var duktiga! Ikväll har jag räknat matte i ungefär två timmar och pratat med Mathias.

Imorgon ska jag träna med Felicia vilket ska bli kul, och sen ska jag hem och plugga lite matte och fortsätta med geografiarbetet. Börjar få lite prestationsångest nu. Äh, det går nog bra!

Nu: sova, det borde ni också göra.

Puss!

21:31

Har precis druckit ur en kopp te och tänkte skriva en såndär planering som jag alltid gjorde förut. Men nej, det tänker jag inte göra. Jag tänker ta veckan som kommer och ta vara mer på varje dag istället. Jag har två franskaläxor som jag hade tänkt göra imorgon på håltimmen, jag ska träna med Felicia (woho!!!) och jag ska skriva klart ett geografiarbete som jag tänker bli riktigt nöjd med. Och i helgen ska jag försöka hitta på någonting kul, men det tar vi sen. Nu ska jag börja läsa en bok som jag fick i julklapp, godnatt!


jag ser solen i dig men den ser inte mig.



På baksidan av tröjan är det små fina knappar.

Vårfin va? Monki, 180 kr.


Min finfina vårjacka som jag liksom har sett i drömmarna och sen finns den på riktigt! Monki, 500 kr.

en såndär perfekt helg.

Ibland har jag verkligen turen med mig, och det är jag hemskt tacksam för. I torsdags mötte jag upp Mathias vid tåget och blev väldigt glad. Vi tittade lite på film och hade det mysigt.

På fredagen gick jag upp tidigt och gick till skolan. Jag och Felicia fick en välbehövd extralektion i franska, och så lite läxor på det. När skolan var slut så åkte jag hem till Mathias och vi firade att han har fått ett jobb. På kvällen lagade vi jättegod mat och sånt.

Igår gick vi på stan och jag hittade en fin tröja och min älsklingsjacka hade redan kommit in!!! Efter det gick vi ut och åt på Tapas. Det var gott och mysigt och allt det där. <3

Idag: vi gick upp tidigt och åkte och tittade när min syster spelade DM. Vid ett åkte Mathias hem och jag åkte hem och städade och var ledsen. Det är det jobbigaste med ett distansförhållande. Punkt slut. Om tre veckor ses vi igen iallafall, och tills dess är det koncentration på skolan och träning som gäller.


Vi gjorde en förrätt.

Parmesanchips och sparris. Kanon.

Och en risotto med mycket parmesanost, champinjoner och trattkantareller. Det är bra att man har en pojkvän som inte bara gillar varmkorv och pulvermos. Hehehehe.

Pusssss

Paradise hotel och en kopp te.

Just nu tittar jag på sista Paradise Hotelavsnittet och jag skäms faktiskt. Jag skäms för att jag ser på ett sådant dåligt program. Underhållande är det iallafall. Imorgon är det skola och jag ska upp tjugo i sex. Det är ingenting jag längtar till direkt, fast lite kul ska det bli att träffa bruuuuuuudarna *ler*. Haha vet inte varför jag skrev sådär. Så kan det vara ibland.
Nu ska jag dricka te innan jag går och lägger mig.
Puss

snö, ikea och en nitlott.

Ja. Så skulle man kunna beskriva denna eftermiddag. Det snöade som jag vet inte vad idag, och det var ungefär tjugo minusgrader. Inget roligt väder att gå ut i med andra ord. Hur som helst, jag träffade Linnéa vid resecentrum och så åkte vi ut till Ikea. Jag köpte ett nytt täcke och en ny kudde eftersom mina var så gamla och slitna enligt mamma. Så kan det gå! Vi köpte en trisslott också. Självklart vann vi ingenting. Typiskt. Nåja, det var en trevlig eftermiddag iallafall.

Nu räknar jag matte och jag ska faktiskt klara av de här talen som är kvar på proven för jag måste ha VG i matte. Minsann. Geografin hoppar jag över en helg till. Känns bättre att börja med den på måndag, på allvar.

Nej, nu skriker matteboken efter mig för den saknar sin ägare så hemskt mycket. *fniss*.
Adios.

12:51 ikea

Idag vaknade jag vid tio och gick upp direkt, vilket är ganska ovanligt. Har städat sen dess så det ska bli fint tills imorgon. Vid två ska jag till Ikea och köpa lite nya kuddar, täcken och bäddset. Mysigt vaaaaa. Efter det blir det att räkna lite matte och om jag orkar, vilket inte är särskilt troligt, fortsätta med geografiarbetet. Just nu står jag kvar på samma ställe och vet inte riktigt vad jag ska ta reda på för fakta om landet (Afghanistan). Det ordnar sig nog!

Adios amigos


svar:

Jag är semivegetarian för jag äter skaldjur och fisk och ytterst sällan kyckling. En anledning till det är att det är enklare om man kan äta något typ av kött (för mina föräldrar, om man ska bort till någon eller laga mat tillsammans med kompisar osv.). Den främsta anledningen till att jag slutade äta rött kött, är att det är extremt dåligt för växthuseffekten eftersom det behövs otroligt stora mängder vatten vid "produktionen" eller vad man säger. Där har du svaret på ditt påstående/fråga/vadsomhelst.

för två dagar sen..

..såg det ut såhär hemma hos mig:

Räkor, löjrom och avocado. Ungefär bland det bästa jag vet.

Mysigt va?

did you hide from saturday night?


H&M

American Apparel

17.21

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. Åkte in och mötte Felicia en snabbis och fick med mig en snygg kjol hem. Sen åkte jag och tränade ett hårt strykepass. Efter det satt jag och åt med familjen, mysigt va???? Hihi. Nu räknar jag matte, har inte kommit så långt tyvärr. Ikväll ska jag börja städa mitt rum. Imorgon ska jag gå loss ordentligt med dammsugaren. Ska dansa bugg med den. Hejdå pusss mina fans. *ler*

top tre.

Om jag skulle beskriva mitt musikår 2009, så skulle det nog se ut såhär:
Pete Doherty, La Maroquinerie, Paris by oliver.peel.
Jag lyssnade så himla mycket på Pete. Världens finaste.
lykke li by serhio.
Och Lykke Li. Såg henne med Mathias på Peace & Love. Då stod jag på hans fötter eftersom jag glömde mina skor. Det var fint.
Mando Diao @ Bowery Ballroom by Jonny Leather.
Jag lyssnade även väldigt mycket på Mando Diao och såg de även på både Siesta! och på P&L. Det var dansigt värre.

20:01

Idag har jag inte haft en så himla rolig söndag. Jag skulle önska att söndagar var en sån dag som man längtade till, men nej. Jag förknippar söndagar med att vika reklam, dela ut den och att plugga i mängder. Men, jag antar att man ska vara glad för att man har ett jobb och att man har viljan att försöka lyckas bra i skolan. Har även tränat i nästan 1,5 timme. Bra va?

Nu ska jag snart gå ner och göra en stor kopp chaite och se Damernas detektivbyrå som gick i måndags. Råkade ju missa det tyvärr.

Imorgon ska jag tvätta, dammsuga mitt rum och leta ihop lite mer material om Afghanistan. Rolig måndag va..? Imorgon är det också den 4 januari. Det innebär att jag och Mathias har varit tillsammans i fyra månader. <3

puss

12:37 lördag

Jag har suttit och räknat matte i ungefär en timme, det får räcka för idag. Tyvärr kommer jag inte ihåg när matteprovet är (eller de där talen man skulle få göra om!), någon som vet? Ska fortsätta med mitt Afghanistanarbete nu iallafall. Mathias kommer ju på torsdag och då tänker jag göra allt annat än att plugga.

Idag ska jag ha en lugn och skön familjedag. Om någon timme ska jag åka och storhandla (<3) med pappa och sen ska jag tydligen laga en trerätters. Kanon. Ska även se andra delen av Olycksfågeln som går på ettan klockan nio ikväll.

Ha en bra lördag, pusssssssss


21:31


nyår.


Vi började laga mat hos mig; paj med purjolök, trattkantareller, champinjoner, spenat och soltorkade tomater.

Elsa var cool.

Mysigt va?

Jag var glad.

Karolina var också glad, och snyggt sminkad (fast det syns kanske inte sådär jättetydligt på den här bilden).

Yo.

Efter några vändor fram och tillbaka från busshållplatsen till mitt hus för att se om värmeljus var släkta, om vi hade glömt nycklar och allt vad det var, så kom vi fram till Sandra och Andréa. Det var trevligt! Framåt morgonkvisten åt vi varma mackor, spelade barngeni och pratade. Sen somnade vi.

Idag har vi tittat på Tjenare kungen, städat, ätit goda pizzor och pratat om rotborstar. Tack babez för världens bästa och roligaste nyårsafton!

RSS 2.0