17:26 tisdag

Idag har det också varit en bra dag. Känns som att allt flyter på hur bra som helst nu vilket är awsome, frågan är väl bara när det vänder till det negativa. Man får väl ta vara på det som är antar jag!

På naturkunskapen lämnade jag in min labbrapport och var även klar med mina punkter på hälsoarbetet. YES. Det var då som Elsa, jag och Felicia kom på att vi ska åka halvVasan. Nu finns det ingen återvändo utan det är hård träning som gäller då vi har skrivit under ett papper, och den som backar ur får betala/göra något pinsamt. Så jaaaaaa. Let's do this hehe.

20 i ett slutade vi och då åkte jag och tränade. Körde bara lite styrka för benen och så sprang jag i 25 minuter. Bättre än inget antar jag.

När jag kom hem ställde jag mig och gjorde en finfin lasagne. Det kan vara den bästa jag någonsin gjort! Det blev en med köttfärs och en med spenat, linser och morötter.

Nu ska jag göra franskatexterna klart och sen blir det nog att sova.

Imorgon blir det däremot bio med några girlzzzzzzzz. Sen studiedag på torsdag. Lägg sedan till att jag slutar halv tolv på fredag. Fin vecka? Jarrrrå.


autumn cold

Nu är det sådär mysigt med höst igen. Jag älskar hösten. Jag älskar de gula och röda löven, det smattrande regnet och att man blir sådär härligt röd om kinderna efter att ha gått en långpromenad. Det skulle vara finfint att ha lite av det här i höst.


Mirre, vad säger du?


18:37 the boy in the fancy suit.

Då var man tillbaka efter en lååååååååång dag i skolan. Nej så är det faktiskt inte alls. Världens slappaste måndag. Sånt gillar jag! Jag hann nästan skriva klart min labbrapport och gjorde klart lite till hälsoarbetet. Så ja, någonting har jag väl fått ut av den här dagen.

På jobbet var det en mamma som kom fram och berömde mig, sånt borde fler komma och göra. Inte att de ska berömma mig, men man borde göra det i allmänhet för att man blir så glad. De jobbiga barnen har även fått flytta från mina grupper, så nu ser jag faktiskt fram emot nästa måndag.

Nu ska jag ta itu med min o-färdiga labbrapport och sen ska jag läsa klart Last of the rock romantics. Fint slut på en måndag, inte sant?

08:57 pete, te och ösregn.

Nu sitter jag här och dricker te och väntar på att det ska regna klart så att jag kan ta mig till skolan. Idag har jag bara två lektioner vilket är väldigt skönt. Efter skolan blir det jobb och plugg. En vanlig måndag helt enkelt.


22:05 jackor, jackor, jackor.


frågan är bara vilken man ska välja. vilken tycker ni?


19:45 Le weekend

Min helg var väldig bra, som ni säkert förstod. Jag mötte upp Mathias vid resecentrum runt tre och blev en GLAD TJEJ!!!! Sen åkte vi ut till Maxi och köpte paprika och tomater, det var det enda vi åt.
På kvällen kom Mirran förbi och vi lyssnade på musik och tog det lugnt. Dåliga skämt, ost över hela köksgolvet och fina människor får representera kvällen.

På lördagen tittade vi på OC, sov och lagade jättegod mat. (lax, klyftpotatis, sås, sallad och till efterrätt; glass, annanas och passionsfrukt.) The Hangover hann vi titta lite på innan båda somnade i soffan.

En finfin helg med andra ord.
<3


v.40

måndag:
09:50-15:10
skola
16:30-18:00 tränare
19:00-20:30 plugga (naturkunskap, franska)

tisdag:
08:10-15:00
skola
15:30-16:30 träna
17:30-19:00 plugga (naturkunskap, franska)

onsdag:
08:10-15:25
skola
16:00-17:00 träna

torsdag:
studiedag!!!

fredag:
08:10-14:40
skola (TA MED KAMERA + SLADD)

lördag:
träning/badminton
plugga (matte, engelska)

söndag:
tidningar
plugga (matte, engelska)

14:14 the good old days

Nu har Mathias åkt hem efter en finfin helg. <3

Tyvärr blir det ingen slapp söndag som jag hade hoppats på, utan det blir att äta någonting och sedan gå ut och vika reklam. När det är gjort ska det skrivas labbrapporter, hälsoarbeten och översätta en fransk tidnings sportartiklar. Vid åtta ska jag vara klar för då är det Ensam mamma söker.


up there down there

YO

idag är det torsdag. världens slappaste schema, 09:30-12:40. inget jag klagar på direkt! sen blir det musikskolan en snabbis och efter det café m för att plugga galet till samhällsprovet med josefine. fint!

have a nice day pusssssss


ifall hela världen är för stor för mig.

Ibland kan jag tänka tillbaka på hur jävla bra min vår var ändå. Jag hade en vän jag kunde prata med om allt, verkligen allt. Det var liksom kul att spela ett instrument helt plötsligt, bara en sån sak. Tyvärr gör man ibland väldigt dåliga val och säger saker man inte menar vid fel tidpunkt, så nu är allting annorlunda. Det är nog ett av mina största misstag jag någonsin gjort.

JAG SAKNAR DIG

18:39 solsken,beirut och röda äpplen

Lillördag. Onsdag. Två dagar kvar till fredag. Det borde jag klara!

Felicia & jag ska göra ett mycket tappert försök att göra en franskauppgift rolig. Det ni. Mer om det kommer senare vaaa. Vi har tittat på två filmer i skolan idag, Supersize me och Dead poets society (?????)

När jag kom hem städade jag, åt pasta med pesto (min favoriträtt) och pluggade lite samhällskunskap.

Imorgon har jag sovmorgon till 09:30 vilket känns ganska fint, extra fint med tanke på att jag slutar 20 i ett. Då blir det musikskolan, plugg på café m, köpa nytt busskort, titta om mina skor har kommit in och sola om jag hinner. Jag har ju så dålig hy enligt mamma.

solsken: idag var det sol ute.
beirut: jag lyssnade på beirut idag när jag cyklade till skolan och fick lite extra energi.
röda äpplen: jag har ätit två alldeles finfina röda äpplen idag.

20:31 i'm good, i'm gone.

Jag kan ganska mycket till provet på fredag vilket jag är väldigt nöjd med. Morfar ringde och förgyllde min dag förut. Han och mormor har precis varit i Venedig och han berättade, och man hörde verkligen värmen och glädjen i rösten, att de hade åkt gondol under Suckarnas bro, och om man pussas under bron, skulle kärleken hålla livet ut. Något sånt fint ska jag också göra någongång. Jag är så glad att de kom iväg, de har velat åka så länge och man vet ju inte hur länge de orkar resa längre.

Nu ska jag göra mig en stor kopp Chaite som snart är slut, titta på Andra Avenyn och Riverside. Kan det bli en bättre tisdagskväll? Nej.


bjuder på en snygg bild på mirre från hennes facebook. man blir ju lite glad iallafall, snuttan (K).


15:59


15:50 DANCING THE WHOLE WAY HOME

Idag skrev jag det där otroligt svåra naturkunskapsprovet. Tyvärr kan jag inte tillägga; Det gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå! För det gjorde det inte, inte alls. Förhoppningsvis kommer jag ligga sådär mysigt precis-över-g-gränsen och slippa göra om provet.

När jag cyklade hem hade jag medvind hela vägen hem. Jag älskar medvind och jag älskar att cykla och jag älskar att cykla i medvind med Beirut i öronen. På något sätt kändes det som att hösten kom ett steg närmare.

Nu gjorde jag en thaisoppa med majs och fetaost i (Keldas extra starka Thaisoppa, 19,90 kr på Ica) så att jag ska få lite energi inför mina pluggtimmar. Herregud. På något sätt är jag så otroligt lättad över att det är nationalekonomi jag ska plugga. Det är väldigt logiskt och lätt att förstå och alltså kommer det inte kännas lika tungt att sätta sig ner och lära sig i princip 40 sidor.

Ikväll ska jag skriva ner mina favoritbloggar så att ni också kan ta del av dem.

21:26 IF I HAD A HEART

Nu har mamma förhört mig på kemiavsnittet och jag kan väl bara konstatera att nej. Jag kan kanske 50 % av allting. Det här känns verkligen inte bra. Jaja. Det blir att skriva galet bra labbrapporter nästa vecka (aldrig den här helgen va!) så kanske ett VG kan ordna sig ändå. Vi har ju lite avsnitt kvar bland annat kost och hälsa vilket är bland det intressantaste som finns. (Älskar ju att laga nyttig mat osv)

Imorgon funderar jag på att ha kavaj på mig, blir nog inte så många mer tillfällen så ja. Det blir nog bra!

19:45 TRYING YOUR LUCK

MÅNDAG.

Usch, måndagar är inte min dag kan jag väl börja med att säga. Att börja klockan åtta med naturkunskapslaborationer är ingen bra början. Men, jag klarade det och blev en läxa rikare. På engelskan ser vi en film som verkar ganska bra, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter nu, får väl ta reda på det.

Idag slutade vi vid två och då åkte jag och Josefine hem till henne och såg på The Beautiful Life med Mischa Barton. Underbart bra va. Sen åkte jag och jobbade.

Nu ska jag snart bli förhörd så jag kan vara helt säker på att jag kan naturkunskapen. Sen blir det samhällskunskapsplugg för hela slanten.

ps. träffade Linnéa idag av en slump och sken antagligen upp som en sol. ds.

v.39

måndag:
08:10-15:10
skola
11:30-11:50 musikskolan
16:30-18:00 tränare
19:00-20:30 plugga (naturkunskap)

tisdag:
08:10-15:00
skola (naturkunskapsprov)
15:30-16:30 träna
18:00-20:00 plugga (samhällskunskap)

onsdag:
08:10-15:25
skola
16:00-17:00 träna
18:00-20:30 plugga (samhällskunskap)

torsdag:
08:10-12:40
skola
12:40-16:00 Café M med Josefine, plugga. Just like the old days!
16:30-17:30 träna
18:30-19:00 plugga (franska.....)

fredag:
08:10-14:40
skola (samhällskunskapsprov)
14:50 hämta mathias.<3

lördag:
ledig!!!!!!!!!!

söndag:
mathias åker hem
tidningar

En jobbig vecka med en förhoppningsvis fin helg Veckan som kommer har jag inga prov alls vilket ska bli så otroligt, otroligt skönt!

22:12 A SUNDAY SMILE

Godkväll blöggnnnnnnnn.

Idag har jag haft fullt upp! Gick upp halv tio för att dela ut reklam, vilket gick väldigt snabbt idag. Var klar redan vid tolv. Klockan ett ringde en glad Josefine på dörren, vi började baka hallongrottor och sen pluggade vi naturkunskap. Det som vi har prov på, atomer och molekyler och allt vad det är, är bland det tråkigaste jag vet, därför är det så bra att jag har Josefine att plugga med! Det går en aning lättare då. Sen bakade vi även två PERFEKTA kladdkakor. Det kändes ganska jobbigt att vi inte fick smaka någonting då det är till lärarna. (för att få pengar till Barcelonaresan 2010).

Halv åtta åkte jag och röstade. Jag hade verkligen ingen bra koll på vad man röstade för, men jag antar att det hade någonting med kyrkan att göra, hur den ska utvecklas/styras blablabla. (rätta mig gärna om jag har fel!!!) Jag röstade för att det är viktigt att göra sin röst hörd på något sätt nu när man har möjligheten att göra det, och dels för att inte Sverigedemokraterna ska bli större än vad de redan är.

Jag avslutade kvällen framför TV:n och Ensam mamma söker, ett mer patetiskt program kan man knappast hitta, Kändisdjungeln kanske. Jag tror att Madelene och Marcus kommer bli ett par, Helena och Christian och Ulrika och Lasse. Earl Grey och vindruvor fick bli mitt sällskap för kvällen.

Där har ni min söndag i stora drag, därav dålig uppdatering!
puss

22:49 TINNITUS I HJÄRTAT


12:58 LÖRDAG

Goddag.

Idag har jag varit riktigt aktiv och spelat badminton med min käre far. Svettigt men jag vann ju så det var ju bra bra bra bra BRA. Solen skiner och jag ska plugga 20 minuter och sen ska jag fixa iordning mig för att hämta upp mamma i stan, sen bär det ut till Ikea/Ikano.

Idag blir det även premiär för min sammetskjol, kat-ching. Bild kommer vaaaaa.

21:11

linnéasaknad i hela kroppen så det nästan gör ont. världens bästa vän, även fast jag inte träffat henne ordentligt sen way out west. snart så.

langar en cool bild.

<3


13:23 VAD SKA DET BLI AV DIG?

Yo!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag är jag glad. Vi slutade halv elva och jag förstår naturkunskapen (tror jag). Känns underbart då jag har prov på tisdag och måste ha VG på det. Efter skolan gick jag ner på stan och skulle köpa ett linne men valde att låta bli då det kändes bättre att spara pengarna. Sen åkte jag till gymmet och sprang i 35 minuter.

Den här helgen blir lugn, mycket plugg, men nästa fredag är det över för någon vecka. En vecka kvar, det klarar jag minsann!


15:50


På något random sätt har jag börjat gilla rosetter? Köpte en svart och en rosa rosett från h&m för 30 kr. Billigt? Ja. Köpte även en ny eyeliner, en jättemjuk svart mössa med en liten rosett på. Och damdamdam..en sammetskjol. Fint!

Idag har jag haft en slapp skoldag. 09:30-12:15. YES!!! 3/4 på matten och förstod ingenting på naturkunskapen. Om 11 minuter ska jag logga ut från msn och börja plugga.

Klockan sju ska jag sluta plugga för idag och se på en film eller något. Nästa fredag kommer Mathias, en vecka tidigare. :)


17:12 NEVER SEEN THE LIGHT OF DAY.

Idag har det varit en såndärn dag då man liksom bara är. Man går på lektionerna utan att riktigt lära sig någonting. Jag fick 80 av 81 på franskatestet (reflexiva verb) och det gick nästan åt helvete på engelskan.

Efter skolan sprang jag i nästan 40 minuter = 6 kilometer. Min blogg har blivit så tråkigt men just nu orkar jag inte bry mig så mycket om det eftersom jag ändå inte har någon inspiration till att ta kort eller någonting sånt.

bye bye presentkort.


Monki, 40 kr.

Monki, 300 kr.

++++++++ mina sammetstights som är så otroligt mjuka och sköna.

UP THERE DOWN HERE

Jag kan faktiskt inte klaga på den här dagen. Solen sken och det var perfekt temperatur, inte sådär jobbigt varmt att man nästan dog, utan mer.. bra värme? Iallafall, är mer än nöjd med mina presenter och nu är jag lite rikare vilket är mer än BRA.


1000 kr, presentkort på Monki, bok, skiva, Emmabodabiljett (de betalar emmaboda 2010 KÄNN PEPPEN!!!!!!!), strumpbyxor och så fick jag My prodigal son av Mathias.

Känns ju helt okej iallafall!

Just det: Aimee Mann är verkligen värd att lyssna på, så gör det! Min favorit är Just like anyone.


22:29 LOOKING FOR NOTHING

Ibland får man liksom bestämma sig för att köpa någonting, annars blir det inte av. Igår bestämde jag mig för att handla upp mina sista pengar.

monki 120 kr.

h&m 30 kr.

07:32

Jaha, då var man 17. Känns inte så speciellt direkt och ingen ålder man längtar till heller, ett steg närmare 18 och PARIS iallafall!

Har iallafall haft en finfin morgon och jag har nu lärt mig att det finns bra saker med att öppna sin mail också. Idag låg där ett alldeles för fint mail om att jag hade fått boken My prodigal son av Mathias. Det var längesen jag blev så glad!<3.

Fick en skiva med The Libertines med som går på högsta volym just nu. Sovmorgon till halv 11 är också ganska fint.

Nog om min födelsedag.

14:50 VI HAR VÄL ALLA VARIT SMÅ NÅGONGÅNG.







sjuan. vi trodde på något random sätt att man kunde vara hur som helst i skolan utan att det märktes. vi sköt bak bänkarna längst bak i klassrummet för att sitta och diskutera något helt annat, rita några fula gubbar eller prata med fula röster tills någon bröt ut i skratt. vi tyckte det var helt okej att springa runt och skrika i korridorerna, knacka på dörrar och annat såntdär kul.
höstterminen i sjuan är lätt bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv.

ENGELSKALEKTION.



08:21 skoltrött vaaaaaaaaaaa

jag orkar verkligen inte åka till skolan. har bara en lektion men ändå, så otroligt tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08:47.
vad ska jag ha på mig?

VARFÖR KAN JAG INTE OCKSÅ FÅ VARA RIK?


h&m.

monki.


16:16 CHAS'N'DAVE


14:19 IN LOVE WITH A FEELING.


BREAKING IT UP.

Godmorgon, eller goddag eller något sånt.

Idag har jag spelat badminton och det resulterade i att jag redan har träningsvärk i högerarmen. Kul var det iallafall. Den här helgen lär ju suga rätt hårt så jag ska passa på att ta lite bilder och göra enorma mängder med läxor.

just det: är det någon som har lust att göra en snygg header till mig?!

DANCING THE WHOLE WAY HOME.

just nu: lyssna på texten till miss li's låt så förstår ni nästan. puss.

18:05 TAKE IT OR LEAVE IT

Jag klarade en hel vecka i skolan vilket firades med chokladsnäckor i solen med Linnéa. Jag tror att jag förstår nationalekonomikapitlet, jag förstår matten och jag stod ut rent allmänt. 10 poäng till mig!

Nu spelas The Strokes och Eldkvarn på full volym och jag pratar med en nybliven simsvän, Mirre, välkommen in i simsvärlden. Snart ska jag göra en jättegod pastasås med färsk pasta och en god sallad. Idag är det jag som är kock.


22.05

  • gå klart gymnasiet.
  • jobba i london för att tjäna pengar över sommaren.
  • flytta till en etta/tvåa i göteborg. (majorna/vasastan)
  • komma in på journalisthögskolan.
  • jobba på groove eller sonic.
  • när jag har blivit för gammal för det;TT

 


20:28 UNDERGROUND

WE DON'T CARE WHAT THEY SAY ABOUT US.


20:24 SONG FOR THE SONGS

förlåt kära bloggen. förlåt. jag är verkligen inte bra på att blogga ibland, även fast jag lovade en förbättring. men nu så!

Många fina saker har gjorts sen jag skrev här sist. Bara sådär så att ni vet. Bra saker. Jag har varit i Stockholm med M och sett Håkan, köpt en snygg tröja och världens bästa bok. The last of the rock romantics, om Pete såklart. Älskade Pete.






Jag har också haft fullt upp med skolan, det är verkligen en plåga att gå dit. Men för varje dag som går blir det en dag närmare studenten. Underbart. Då är jag äntligen fri och kan göra lite som man vill. Fint. Just nu snurrar huvudet av franska motsatsord, franska verb, nationalekonomi och lapprapporter. Sånt där som man egentligen inte orkar med, men som man måste orka med ändå.

Idag sprang jag på gymmet och tittade på Gossip Girl samtidigt. Allting gick plötsligt lite bättre och motiveringen var; jag springer i lagom tempo när det är själva avsnitten, och i pauserna springer jag allt vad jag har. Och det gick bra!

Sen gick jag in på Ica och köpte thaisoppa, fetaost, keso och sallad. Det är bland det bästa jag vet. När jag kom hem stekte jag lax, tog fram majs, broccoli och tärnade fetaost i små, små tärningar. Sen la jag i det i Keldas thaisoppa. Det var nog bland det bästa jag någonsin ätit. Matlagning är nog min grej trots allt.

Nu har ni fått en liten uppdatering, och bättre kommer med bilder osv. Bra va?

På tisdag fyller jag 17(...) och på min önskelista står det; pengar, en bok om pete och en ny bh från american apparel. Någonting borde man väl få.

(Just nu lyssnar jag bara på fyra olika band. Babyshambles, Arctic Monkeys, Beirut och The Concretes.)

SAKNAR EMMEBOE


Hittade en småcharmig bild på mig och Mirran från Emmaboda från Bob Hund om jag inte minns fel. Det var en finfin festival och jag sprang runt i en alldeles för stor herrskjorta. Men snygg var det ju iallafall! Mirre är nog en person jag aldrig skulle klara mig utan. ALDRIG. Pussssss VILL TILLBAKA NU


SKINNY LOVE

förlåt för dålig uppdatering men jag har varit så stressad och haft mycket att göra nu inför stockholm. för idag åker jag till stockholm och ser min älskade, älskade håkan. finfint!

Så fort man blir ledsen eller nedstämd så sätter jag alltid på Hurricane. Det känns som att det på något sätt att en låt som jag alltid finner trygghet i, vilket är ganska bra! Nu blir det åttonde(?) gången jag ser honom. Jag hoppas det blir kanon och jag hoppas han spelar Nu kan du få mig så lätt, Hurricane och Kom igen Lena. Tyvärr tror jag inte att det slår spelningen i Scandinavium. Det var bland det bästa jag har varit med om.

Nog om Håkan, hoppas ni får en bra helg och att ni tittar in här på söndag för förhoppningsvis mängder av bilder!
pussssss.

saker som har förgyllt min dag idag, än så länge.

  • påväg till skolan så såg jag en överviktig man som kanske var i 30årsåldern som CYKLADE med HJÄLM. jag blev glad för han har kanske tagit tag i sitt viktproblem och får frisk luft. och så var han smart som använde cykelhjälm.
  • frida blev ledsen när hon hade glömt matteboken i skolan och cyklade tillbaka till skolan för att hämta den. hon tar skolan på allvar för i vanliga fall cyklar man inte tillbaka för en matteläxa.
  • josefine gav mig hennes recept på apoteket idag. jag har nog aldrig varit så tacksam förut.
  • regn. JAG ÄLSKAR REGN. fast imorgon och på lördag måste det vara sol. så det så.

och ingenting kommer någonsin bli sig likt igen.

och min andra halva är borta. kom tillbaks.

11:49 THE GOOD OLD DAYS

håltimme = cyklade hem och ni sitter jag här. har gjort en jättegod smoothie till lunch på jordgubbar, banan, annanas och mango.

snart har jag ett sjukt stort franskaförhör och jag blev plötsligt väldigt osäker på om jag kan det eller inte, så ska gå igenom orden igen.

när jag kommer hem ska jag;
skriva en labbrapport
göra klart svenskauppgifterna
träna franskaverb (!!!!!!!!)
göra samhällskunskapsfrågorna
ut och gå 45 minuter
tvätta


LOVE YOU BUT YOU'RE GREEN

åh jag vill se pete. jag vill ha peace and love igen. jag vill vara lycklig igen. JAG VILL SE PETE. åh finfina pete.

nu ska jag alldeles strax gå igenom glosorna och motsatsorden. ska bli hur skönt som helst när onsdagen är över, då är det bara en torsdag kvar, fast då slutar jag 20 i ett. då ska jag först till tempo, sen simhallen och träna och sola och sen ska jag hem och packa. fint! då vet ni.

vad vill ni läsa/se/vad ni vill, i bloggen? det är ändå så pass många läsare att ni borde ha någon slags åsikt om det!

if i don't live today, then i might be here tomorrow.




Åh jag vill tillbaka till Paris. Det var tre år sen sist. Nu skulle jag vilja åka till Paris för att njuta av pulsen, starbuck's, språket, klubbarna och det billiga vinet. 379 dagar kvar.

12.28 OCH I VÄNTAN PÅ ATT PRETTY WOMAN SKA LADDAS KLART


Det var någondag när skolan började då jag och min bästa vän satt ute i solen, hittade en larv, pratade och njöt av att inte har några läxor än så länge. Jag hade på mig en alldeles för varm och tjock kofta. Ändå var det en bra dag.

TAKE THE LONG WAY HOME


Jag gjorde världens godaste smoothie som fick en underbar konsistens och en underbart mysig färg. Den innehåller banan, annanas, jordgubbar, mango, en liten skvätt mjölk och vanlijyoghurt. Sådär lagom fint. Och en grapefrukt. Och en tidning.

uppdatering:
engelskaglosor: klart.
franska-motsatsord: klart.

08:23 LOVESICK

dagen kommer spenderas i sängen med te, honung, halstabletter, näsdroppar, kan jang och panodil. JAG SKA BLI FRISK. och så lite beirut på det.

nu: dricka citronvatten, chaite och citrussallad (man skär och "filéear" apelsin och grapefrukt, visar sen) och två brustabletter. cvitaminkick? ja.

puss.


RSS 2.0