11:05

Vaknade runt sju idag och kunde inte somna om. Lyssnade på Albion på repeat och låg och tänkte. Sen somnade jag om. Nu har jag duschat och målat naglarna, intressant va? Lite av det jag ska ha hunnit göra innan klockan två:
-baka bröd
-städa
-stryka min klänning
-plocka upp en tvättmaskin
-torka håret

adios amigos

14:22 stressig dag.

Idag är det verkligen en stressig dag. Började iallafall dagen med en god smoothie gjord av hallon och banan, tittade i H&Mkatalogen och pratade med Mathias. Var ute och gick en promend med mamma i ungefär tolv minusgrader också. Det var kallt va. Nu ska jag fika och sen ska jag sätta mig med mitt geografiarbete. Vid fem ska jag träna.

Kvällen kommer inte bli särskilt rolig eftersom jag måste städa inför imorgon. Vi ska ju vara hos mig och laga mat och allt det där, det blir nog kul!

adios amigos

internt.



2009.

2009 har nog varit i klass med 2008. Det trodde jag faktiskt inte i våras. På något konstigt sätt blev allting mycket bättre i maj. Jag kan sammanfatta det positiva i tre punkter:

- Jag lärde känna tre stycken mycket bättre, som nu är några av mina närmaste vänner.
- Jag hittade Mathias och av honom har jag blivit så mycket gladare och fått ett bättre självförtroende.
- Jag fick se mina favoritband/artister (förutom The Libertines). Allt som allt så har jag nu sett alla mina "idoler"; Broder Daniel, Håkan Hellström, Arctic Monkeys, Babyshambles, A camp.


/Glada_tjejeN


080808



13:26

Av en slump gick jag in på H&M:s hemsida. Det skulle jag inte ha gjort. Nu inser jag att jag måste köpa sommarkläder och skor och allt det där.


en kväll hos felicia.

Kvällen tillbringades hemma hos Felicia i hennes nya, finfina lägenhet. Den var sådär personlig och mysig som jag också skulle vilja ha det. Vi lagade sallad och fick inspiration ifrån Sandra och lagade spagetti med mozzarella och körsbärstomater. Vi pratade om allt möjligt, lyssnade på Beirut och började se lite på Flyga drake. Mysigt!


minnen från emmaboda 2009.


Åh vad jag saknar det. Värmen, människorna, musiken. Allt. På bilden är det jag och Dayna i vårt finfina camp. Jag tog en hatt under Markus Krunegård av en kille. Hatten var hur ful som helst men jag gick runt i den ändå eftersom Johan Palm hade en likadan. Hahah. Ååååååh ta mig tillbaka. Jag gör nästan vad som helst.

16:47

Idag började jag dagen med att prata med min bebis (vet att du hatar det mathias!!!). Finare start kan man nog inte få va. Om ungefär nio dagar är han hos mig, det känns ganska fint<3. Vid tolv åkte jag till stan med Linnéa och Melina och försökte hitta mängder av kläder på Monki och H&M, men jag hittade ingenting. Eller jo, jag hittade två halvfina par tights. Och en röd, superfin bandare till camp Jani. Om en timme sisådär ska jag åka till Felicia och laga mat och titta in hennes nya lägenhet. Jag vill också flytta hemifrån!!!

Just nu försöker jag ladda upp lite bilder från mammas iphone, helt okej kvalité för att vara en mobilkamera, och lyssnar på Hästpojkens nya skiva. Förhoppningarna för att de ska komma till någon festival jag ska på i sommar är skyhöga. Jag håller allt vad jag har.





H&M 149 kr.

18:05

Godkväll. Idag har jag gjort ganska så många tråkiga men viktiga saker. Jag har bland annat jobbat med tidningarna, varit på biblioteket och lånat böcker till Afghanistan-arbetet och jag har tränat. Snart är det nyår. Kewl va??

Ikväll ska jag ta det lugnt. Imorgon ska jag åka till stan med Linnéa och Melina och försöka hitta någonting som jag kan köpa för mina presentkort. Det låter väl som en bra måndag ändå!
Puss


hemma från en fin, vit jul i småland.

Jaha. Nu är jag hemma igen ifrån mitt lilla äventyr i smålands skogar. Jag hann träffa hela släkten minsann, det brukar jag inte göra. Kameran glömde jag bort efter ungeför 1,5 dag, men jag lägger upp det jag har iallafall.

Hemma hos mormor och morfar var det väldigt mycket snö. Jag och Frida ängnade en timme åt att hjälpa mormor att skotta.

Vi spelade Fia med knuff, det gör vi alltid hos mormor eftersom hon tycker det är så kul.
När jag insåg att jag skulle förlora så tyckte jag att jag behövde liva upp stämningen lite. Det gick alldeles utmärkt att spela med en Polly!

Vi gick in till stan på dagen och Frida har blivit en riktig tuffing!!!

Det blev torsdag och det är lika med julafton. Jag struntade i att platta håret och kom på att mina lockar kan vara ganska fina ibland.

Min lillasyster var glad och har världens finaste hår. Om ni ville veta. Hur som helst, vi var hos mina kusiner Emma och Adam och såg på Kalle Anka, åt julbord och allt det där man gör på julafton. Efter det åkte vi hem till farmor och farfar och sov.

Efter det glömde jag bort kameran som sagt. Jag hade en mycket fin jul iallafall, och fick finfina paketer, bland annat; en Arvikabiljett, presentkort, lösögonfransar och en finfin tröja från American Apparel. Den allra finaste fick jag av min pojkvän, den har jag runt halsen.

Ett M!

Hoppas att ni har haft en lika mysig jul som jag har haft!

uuuuuuh sharpman

okej har en hästreklam som går om och om igen i huvudet. Det känns inte så bra.
Nu har jag skrivit alla rimmen till julklapparna och slagit in dem så fint, så fint! Jag packade även ner alla mina kläder och prylar på ungefär tjugo minuter. Det är nytt rekord tror jag allt.

Imorgon åker jag somsagt till mormor och morfar i Nybro, får hoppas att jag träffar på Jane från Mammas pojkar i Kalmar. ;););). Det är första julen på väldigt länge som jag vet med ungefär hundraprocentig säkerhet att det kommer bli en vit jul. Alltid något.

Nu ska jag se en film med min lillasyster, adios amigos!


rearearea.


Det är kul och helt okej underhållande att sitta och göra fula collage. Den här gången blev temat "rea". Allt på bilden är sänkt till halva priset, det tycker jag är bra eftersom jag aldrig har särskilt mycket pengar. Tyvärr lär jag inte kunna köpa allt ändå eftersom jag hellre sparar mina pengar till något annat. Hur som helst, sakerna är ifrån H&M, Lindex (halva priset på allting nästan) och Stylebystars. Fynda på!!!!!!!!


11:57

Godmorgon babez.
Nu lyssnar jag på Jamie T och dricker världens godaste smoothie gjord på banan,hallon och jordgubbar. Om ett tag måste jag gå ut i kylan och snöovädret för att hämta ett par tabletter på Apoteket och handla någonting att äta till lunch. Intressant va? Imorgon åker jag till mormor och morfar, det ska bli skönt att ta det lugnt ett tag. Kommer hem på söndag igen och då har jag hunnit träffa hela släkten. Sen är det bara att se fram emot nyår.

Nej nu ska jag gå ut. Tjarråhhhhhhh


tre små blåa skönheter.


Ibland tror jag att det finns någon som hör mina önskningar. Jag har letat efter en såndär blå jacka i ungefär tre år, och sen voilá; den finns på riktigt. Sånt gör mig riktigt glad! Den ska inhandlas i mars då den kommer ut. Alla tre plaggen kommer ifrån Monki.

fjärde advent.


Idag började jag min morgon såhär.

Idag har jag gått ute i snön och delat ut mängder av tidningar. Det tog nästan två timmar. Nu funderar jag på att läsa i min svenskabok så att den är utläst när lovet är slut. Det låter ju lovande iallafall. Vid fyra ska jag åka och träna ett jobbigt pass, får hoppas att det inte är så mycket folk på gymmet idag.

Ikväll ska jag slå in julklappar och göra julgodis. Puss!


kalla fötter, en vän och många vita träd.

Idag har jag i stort sätt bara gjort tråkiga saker. Först skalade jag mängder av potatis eftersom vi tydligen ska ha gäster ikväll och gjorde lite andra grejer. Sen ringde Miwwe mig och vi gick en långpromenad. Det var kallt som jag vet inte vad, men fint var det!

Nu lyssnar jag på Håkan, tar det lugnt och tänker på matteboiiiii;)

jullov?

En ganska så bra fredag trots att den var jättestressig till en början. Pappa släppte av mig vid LASSkansli (simklubben som jag är tränare i) så jag skulle lämna in mina lönerapporter. Jag började skolan klockan nio och det är tre kilometer till skolan från simhallen. Jag skickade zmz till Felicia om att jag inte skulle hinna, och började gå in i simhallen för att träna. Sen tänkte jag; äh jag ska visst hinna! 08:38 började jag gå från simhallen och jag har ALDRIG gått tre kilometer så snabbt förut. Var helt röd i ansiktet sen säkert hehe, men who cares?!?!?!? Ayah, efter skolan gick jag tillbaka till simhallen och simmade. Det var alldeles för många veckor sen jag simmade. Hur som helst så gick det väldigt bra, och jag är nöjd. Efter det GICK jag hem och handlade på vägen. Det är cirka fyra-fem kilometer hem. En bra fredag med andra ord!

Lagade god mat och pratade med Mr.X i någon timme. Myz. Jobbigt att den man tycker om väldigt mycket ska bo så långt bort. Nu ikväll har jag sett en film med min syster.

Imorgon ska jag nog göra gymmet osäkert ;););). Kul liv jag har va???

Och sen är det ju det där med jullov. Jag har absolut ingenting planerat alls, förutom nyår. Mitt hopp ligger i att Felicia förhoppningsvis behöver min hjälp/mitt sällskap när hon håller på att flytta. Annars får jag bli en flitig besökare på gymmet.

Jag har blivit så tråkig när det gäller inläggen nu, nästan aldrig några bilder eller någonting. Vi får se till att ändra på det.


titta vilken fin tävling!


Jag var inne på en av mina bloggar, Minicookie, och såg att hon hade en tävling. Eftersom jag alltid har otur i tävlingar (men tur i kärlek!!!) så skulle det ju vara kul att vinna någonting. Jag har valt klänningen som är på bilden eftersom den skulle vara så himla snygg i Paris med en jeansjacka, ett par kängor och ett par solglasögon. Tävlingen är slut den 20 december, så ni får allt skynda er på om ni ska vara med! Håll tummarna för att jag någongång vinner!


hur lågt kan man sjunka egentligen?


Vad har ens bikinimodeller med Ryanair att göra?

the more you ignore me, the closer i get.


Varför.kan.det.inte.bli.vår.nu?

åh. kommer ni ihåg?


En tamagochi är precis det jag önskar mig, mest av allt just nu. Ett klockrent tidsfördriv helt enkelt. Jag kommer ihåg när jag hade en sådan som jag fick av Lina för väldigt, väldigt många år sedan. Då fick jag gå upp mitt i natten och ta hand om den då den ville leka eller ha mat. Är det någon som har en gammal eller vet vart man kan köpa en?

rastlös.

Vad gör man när man inte pluggar?
Jag har ingen aning alls, faktiskt. Det känns faktiskt ganska hemskt. Tills klockan sju ska jag ha lagat mat men det är ju några timmar kvar allt. Funderar på att spela lite sims.

Idag var det en helt okej dag i skole. Först franska, sen en utvärdering av mattekursen och efter det fick vi vårat temaarbete. Jag är inte särskilt nöjd alls, faktiskt. Jag kan ta ett g på provet och sen fick jag VG+ på min muntliga del och VG på grupparbetet (!), men loggboken fick jag bara VG- på vilket är dåligt eftersom jag la ner så sjukt mycket tid på det och jag tyckte det var bra. Ayah.

Efter skolan pratade jag med Matteboi. Jobbigt att han bor ungefär tusen mil härifrån. Babe ;););).

2009.

januari:
Det nya året firades in i Göteborg på ett kollektiv. Galet. Underbart. Det finns inga ord som kan beskriva hur kul jag hade det. Spenderade sedan några dagar hos Marta med Linnéa. I Januari kom även Kristian Anttila till Skylten och det gick utför för mig och Linnéa. Kul? Ja. Jag började även ta upp kontakten med Pawie igen och började prata franska regelbundet.
 

februari:
I februari bokades Siesta! in och Linnéa et moi började känna peppen riktigt ordentligt. Jag fick även med Cats in riot i en tävling om att spela där, tyvärr kom de tvåa. Mitt hår färgades "på riktigt" till vitt och jag var supernöjd. På alla hjärtans dag var det fest hos Josefine som blev rätt misslyckad för min del, dagen efter det åkte jag, Frida och pappa till fjällen och åkte skidor ett par dagar. När jag kom hem var jag, Linnéa och Hannah på en fest i ett superlyxigt hus ute på landet hos någon som Hannah kände.

mars:
Mars månad bjöd på en stor chock eftersom jag fick reda på att Arctic Monkeys skulle spela på Way out west. Festival nummer tre blev spikad. Jag blev även beroende av Eral grey med mjölk.

april:
Jag och min familj åkte till London under fem fina dagar. Vädret var underbart, jag inhandlade snygga kläder och skivor med bland annat The Last Shadow Puppets och Babyshambles. Det blev även klart att Pawie skulle med till Siesta!. Linnéa och jag hade picnic och peppade festivalen mer än någonsin. Camp Jani var redo en månad innan. Den sista april firade jag och Linnéa även ett år som kompisar och jag bjöd henne på viltost. Vi hade även vårt första Fnrollspel som gick sjukt dåligt för mig. En bra start egentligen, eftersom det inte kan gå sämre nästa gång!

maj:
I maj åkte jag till Stockholm med klassen och lärde mig repliker ur G som i Gemenskap. Skansros spelade på Skylten och det var dags för Siesta!. Jag hade hur kul som helst och det var verkligen en bra start på sommaren.

juni:
Jag slutade ettan och firade det ordentligt med Mirre och några brats. Efter det åkte jag till Spanien en vecka för att vila upp mig inför Peace & Love och kom tillbaka därifrån några hudtoner mörkare. 06:00 gick tåget till Borlänge och jag möttes upp av Felicia, Elsa och Josefine. Det var strålande väder och snygga tältgrannar. Efter någon timme träffade jag Mathias. Under P&L såg jag bland annat Carl Barat, Pete, SMK, Lykke Li, Babyshambles och några andra fina band.


juli:
Jag höll kontakten med Mathias och smsade i stort sätt varje dag. Många dagar spenderades även på Öland där jag samlade krafter inför Emmaboda, årets mest efterlängtade händelse. Emmaboda blev galet och roligt.

augusti:
Första veckan blev jag 1000 kronor rikare genom att gå på en mattekurs och på så sätt fick jag råd med Way out west! En egen lägenhet var bokad tillsammans med Linnéa, Mathias skulle komma dit och jag skulle få se Beirut och Arctic Monkeys. Helgen blev med andra ord väldigt lyckad. Jag började skolan igen och bestämde mig för att åka till Stockholm och se Håkan med Mathias.

september:
Jag åkte till Stockholm och såg Håkan med min pojkvän, bodde på hotell och gick på stan. Det var en av de bästa helgerna hittils i mitt liv. Den 15 september fyllde jag 17. Mathias kom till mig en helg och myste.

oktober:
Allt skolarbete tog upp min tid och jag blev mer och mer stressad och utmattad. Den 30 såg jag Hoffmaestro med Linnéa och Mirre. Finfin kväll!


november:
Mathias kom till mig en helg och fick även träffa mina föräldrar som tyckte att han var ett riktigt kap hehe. Temaarbetet Ideal fick mig nästan att gå sönder och all fritid gick åt till att plugga. Karolina, Felicia, Elsa och jag bokade även in oss fem dagar i Paris i april nästa år. Galet.

december:
Babyshambles släpptes till Arvika och det blev en given festival. Jag åkte upp till Boden och hälsade på världens finaste påhjkvenn. Fick även köra bil första gången. Nu är det sista provet för detta år gjort, och en skolavslutning väntar på fredag. Imorgon får jag tillbaka temabetyget och det gör mig ganska nervös. Det som är kvar på det här året är en mysig jul hos släkten och ett roligt nyår hos mig med Elsa, Felicia och Karolina.

12:30

Ibland leker livet litegrann. Jag har inga mer prov, har världens bästa pojkvän, inga läxor, det snöar jättemycket ute och nu ska jag se Flickan som lekte med elden. Pusss!


you can't hurry love


halsduk: Mathias, väska: mammas, vantar: åhléns, jacka: monki


en långhelg i boden.


I torsdags åkte jag till min pojkvän. På flygplatsen såg jag Filip och Fredrik, de gick före mig igenom säkerthetskontrollen. Jag flög själv för första gången och handsvetten var framme när planet startade, men jag klarade det minsann! Sen åkte vi hem och såg finalen av Mammas pojkar, det resulterade i ren besvikelse när inte Jane blev vald. Tur att Bobby och Julia gjort slut iallafall!!!

Mathias hade två hundar hehe. JAG VAR FAKTISKT INTE RÄDD. På fredagen åkte vi in till Luleå (mycket finare och mysigare än vad jag trodde) och åt på någon thai/kinaresturang och såg Luftslottet som sprängdes. Den var väldigt bra, men lite väl lång vaaaaa. 2,5 timme.. Sen åkte vi hem.


(HEMSK BILD MED FET BLIXT MEN OCH????)
På lördagen gick vi ut med hundarna, myste och lagade mat. Mathias visade hur man dansade när man var på disco (haha) och vi lyssnade på Phoenix.

(hemsk bild igen men daaahhhh.)
På söndagen körde jag bil för första gången. Det gick sådär, jag glömde att man skulle hålla i ratten. Efter det gick det bra och jag körde runt en kyrkogård. Det ni! Sen åkte jag hem och det var jobbigt och sådär. Jag har nog världens bästa pojkvän. Pussss.

13:28

Efter provet slutade vi. Jag fick VG+ på en engelskauppgift, WIHOOOO.

Ikväll kommer det LITE bilder från Boden. Hade knappt uppe kameran, men lite bilder finns det iallafall. Nu ska jag plugga! Pusss

i boden

yo.

är hos matteboi och äter tacoships och dricker julmust *ler*. (skoja)
lyssnar på cool musik och jag vill inte åka hem.

puss.<3

08:57

Idag ska jag flyga själv!!!!
I'm so nervous!!!!!!!!!!!!

Det SKA gå bra. Visst. Väskan är nästan packad, håret är tvättat, nagellacket har torkat och läxböckerna är nerpackade. Tänk på mig 17:40 för då går flyget. Jag åker från Linköping 13.00.
Pussssssssssssssss

bloggtips


www.hejaabbe.com
Världens finaste lilla blogg om en liten pojke, Abbe, som föddes med ett hjärtfel. Läs, läs, LÄS.

20:55 nu: oskyldigt dömd

Jaha. Då var denna onsdag nästan avklarad. I skolan har vi en jättebra franskalärare och vi tittar på en film som är sjukt snygg. För ja, jag kan faktiskt inte komma på ett bättre ord att beskriva filmen med, än just snygg. Och svartvit. På engelskan såg vi klart Oliver Twist och den var jättebra hihihihi.

Efter skolan gick jag på stan med Frida. Köpte alla julklappar förutom två stycken och kom även hem med en foundation och en mascara till mig. Frida köpte en partykjol:P:P:P. Ne men en pajlettkjol va. Grym_tjej. Nu ska vi ha myz och titta på Oskyldigt dömd. EFTER DET SKA JAG BÖRJA PACKA FÖR DET HAR JAG INTE GJORT ÄN!!!!!!!!!!

i couldn't win but i could lose and so the time had come and i knew i'd have to choose, but that kiss, i take to the end until the next time i get to see you again.

Nu börjar det dra ihop sig i magen och nervositeten höjs några snäpp. Jag-ska-flyga-själv. Om två dagar. Ikväll, imorgon och lite på tåget måste jag plugga inför engelskaprovet och samhällsprovet. Jag har inte packat och har panik då min ena julklapp till mathias inte har kommit än. Och jag har inte duschat efter träningen än. Och jag måste börja läsa Luftslottet som sprängdes eftersom jag ska se den på fredag.

Nu bjuder jag på ett smakprov av vad som komma skall imorgon:
- gå på stan och leta julklappar med Frida.
- fixa om mina fula naglar.
- PACKA!!!!!
- bestämma vad jag ska åka i (haha men det är ju faktiskt viktigt!!!)
- slå in julklappar.
- PLUGGA
- se
oskyldigt dömd
- försöka få in ny musik på ipoden.
 


vad var det jag sa..

För någon vecka sen så började min lillasyster tvätta håret varenda dag.
"Frida, du kan inte tvätta håret varenda dag."
"NEHE OCH VARFÖR INTE DET DÅ????"
"För att det kommer bli fett och sen kan du inte sluta tvätta det. Titta på mitt hår, det håller sig i tre dagar utan att bli smutsigt."
"MEN SOM OM JAG BRYR MIG!!!!!LÄGG AV!!!!"

För någon dag sen hörde jag Frida säga till mamma;
"Mamma mitt hår är så äckligt, trots att jag tvättade det igår!"

vad var det jag sa..
1-0 till mig!!!

15:19

Yo.
Idag är det tisdag och det är kul. Vi slutade vid 12 (HURRA!!!!) och då åkte jag och tränade. Sen pratade jag med Mathias i någon timme och nu ser jag Andra Avenyn. Vilken dag va. Har tyvärr alldeles för mycket läxor som måste göras egentligen, men nej, jag kan nog skjuta upp de någon timme till.

Nej nu ska jag iallafall titta klart på Andra Avenyn. Puss

v.50

måndag:
08:10-15:00
skola
16:30-18:00 tränaravslutning
19:00-21:00 plugga (samhällskunskap)

tisdag:
08:10-15:10
skola
15:40-16:40 träna
18:00-20:00 plugga (engelska)

onsdag:
08:10-15:25
skola
16:00-stan
packa

torsdag:
08:10-12:40
skola
tåg
17:40-19:00 FLYG (rädd?ja!!!!)
träffa matte ;););)

fredag:
träffa matte ;););)

lördag:
träffa matte ;););)

söndag:
träffa matte ;););)
åka hem :(

en stressig vecka men med ett väldigt fint och efterlängtat slut. <3

what a waster.

Lyssnar på The Libertines och dör lite. Har tyvärr oacceptabelt mycket plugg att göra som jag inte orkar ta tag i riktigt. Samhällsprov och engelskaprov. Och lite jobb på det.

13.59

Yo.

Tränade tidigt idag. Är trött i rumpan och i magen. Kul jul. Nu pluggar jag samhällskunskap. Hihi. Ska snart fixa mig i ordning för att åka till Hannah runt fem tror jag. Vid halv åtta är det Makthaverskan!!!!

BABY BABY JOOOOHAN PALM

zez

17:53

idag hade jag ett franskaprov som jag egentligen inte vet hur det gick. g hoppas jag iallafall.
efter skolan städade jag och har handlat hem saker till ett pepparkakshus! sen somnade jag. är brutalt hungrig men tänker minsann vänta tills maten är klar, pappi ska göra pizza och det är värt att vänta på.

puss

i am the rain.

pete spelar i sverige snart och jag är inte där. på något sätt känner jag panik och har en känsla av att jag måste åka dit. beslutsångest. allt går emot mig just nu. kan inte riktigt sätta ord på allting men ja. h-e-l-v-e-t-e.


förstår inte hur jag orkar.

Personligt.
1. ditt namn? Lisa
2. korrekt ålder? 17
3. längd? 170
4. vikt? alldeles för mycket, men jag har gått ner tre kilo minsann!
5. smeknamn? hahah lisen
6. var bor du? Linköping
7. vad gör du på fritiden? pluggar tyvärr, tränar, spelar sims, fezt. vilket liv.
8. beskriv ditt utséende (hur känner man igen dig?): töntig
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? magen, armarna, magen, låren.
10. & vad är du mest nöjd med? ögonen
11. vad har du för uppfattning om dig själv? försöker-vara-ambitiös-men-nej.
12. vad vill du jobba som äldre? samhällslärare eller journalist
13. hårfärg? -blond
14. ögonfärg? blå
15. någonting du vill berätta om dej själv, som vi inte vet? nej.
16. kan du själv säga att du ser bra ut? nej.
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? ganska mycket.
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? platta håret, sminka mig.
19. någon vana? gör alltid 50 situps innan jag går och lägger mig.
20. lyckotal? 47 

Vänner/Folk
21. vad heter din bästa vän? Mirre
22. vad heter några av närmaste vänner? linnéa, felicia, elsa, karolina
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? jo skitkänd!!!!
24. vet många personer vem du är? det får du väl fråga dem.
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? det tror jag inte.
26. när var du senast med någon kompis? i lördags jag går ju somsagt i en helvetesskola.
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? -nej
18. frågan är borta... haha va?
29. vem sov senast hos dig? Linnéa
 

Romantik.
30. vill du ha ett förhållande? Jag har ett just nu
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? äldre
32. är du kär? Ja
33. tycker någon om dig mer än som vän? Ja det tror jag.
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? JAG HAR JU ETT?
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? jadu
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? nej men han ser ju bra ut!!!
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? Nej
39. i din klass? Nej ALDRIG NO WAY
 

Från kram till sex.
40. har du kramat motsatta könet? Ja
41. har du någon gång bara velat gå fram och krama någon? Ja
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? Ja
43. har du pussat någon av motsatta könet? ja
44. har du pussat någon av medsatta könet? ja
45. har du pussat den du tycker om? ja
49. vem var ditt första hångel? hahah
50. hur många har du hånglat med under en kväll? puss
51. vem är ditt bästa strul? Matte
52. och vem är ditt senaste? Matte ;);););) vet att du älskar att jag kallar dig matte
53. ditt äldsta hångel? .
54. skäms du över att hångla inför folk? Nej
55. haft sex med någon på offentlig plats? festival?
56. haft sex överhuvudtaget? Ja
57. hur gammal var du första gången? 15
58. hur gammal vill du vara första gången? haha
59. blivit dumpad efter sex? Nej
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? Ja
61. har du gjort något av detta med de medsatta könet? fattar inte frågan
 

Tankar & skit.
62. har du någon fobi? ja
63. har du någon allergi? nej
64. vad tänker du på innan du somnar? jag vet inte.
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? beror väl vad det är för person?
 

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? det vet jag inte.
67. en galen kväll med tjejerna eller en mysigkväll med killen? båda
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? båda
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? haha va?

Vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13+ ? icke oskuld med åldern 13+
75. vänskap eller förhållande? båda
76. snyggastekillen/tjejen i stan medsämstpersonlighet eller fulastekillen/tjejen i stan med finastpersonligheten? ingen aning.
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? underkläder
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? 13!!!!!!!!!!!!
 

Skulle du?
80. kunna byta liv med någon? Ja
81. isåfall vem då? för en dag: sandra beijer
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? haha jadu
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? Nej
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en inte så nära vän leva? Nej
85. kunna sova ute på vintern? Nej
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånnafall? Frankrike, Paris
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? Nej
 

Klädstil.
88. anser du dig själv vara en speciell stil? Nej
89. vad klär du dig i oftast? strumpbyxor, midjekjol, tshirt, kofta/skjorta, sjal
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? nästan
91. klär du dig dyrt? haha nej vart skulle de pengarna komma ifrån?
92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen,vanligt? fjortis, LÄTT!!!!!!!!!
 

Senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? Nej
94. haft sex? Nej
95. fått en kram av en okänd? Nej
96. ringt någon? Ja
97. blivit uppringd? Ja
98. funnit kärleken? har redan hittat den
99. kollat på google? Ja
 

ÄNTLIGEN SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? ingen aning.


säg mig vad vi väntar på.

Nu känns det bara som att man måste bita ihop och orka sista biten. Alla har hela tiden sagt att tvåan ska vara jobbigast och ja, det är den verkligen. Jag kommer inte ens ihåg den helgen då jag inte hade någonting att göra, utan det finns ALLTID någonting att göra. All ork har bara åkt ur mig i och med temat. Jag är trött och simsberoende, kär och utmattad. Imorgon har jag ett franskaprov som jag måste ha minst vg på för att få det i betyg, och jag har glömt mina böcker i skolan och hemma. Ikväll är det Mammas pojkar. Något bra iallafall. GE MIG LITE ORK, SNÄLLA. 
  

Blir så fruktansvärt glad när jag ser den här bilden. Har nog lagt upp den förut, men måste bara säga en sak. Herregud. Det var en av de bästa stunderna i mitt liv. Inte ens regnet störde. Att dansa galet till The Liptones i en cool regnponcho med sin bästa vän på världens bästa festival är underbart. Ska försöka ladda upp en video på oss när vi dansar. Någon dag.


andas andas andas


åh herregud. JAG KOMMER FÅ SE BABYSHAMBLES EN ANDRA GÅNG KAN NI FÖRSTÅ MIN LYCKA ELLER VAD?!?!

la noyée

Stress, stress, stress.
På engelskan tittade vi på Oliver Twist, blev påminda om att vi har ett fett engelskaprov sista veckan på måndagen. Och tydligen har vi ett franskaprov på fredag som jag har panik inför eftersom jag inte hinner göra det nästa vecka då jag åker till min pojkvän. Så, det blir att bita i det sura äpplet och ta tag i alla hundra verben. JAG-ORKAR-INTE. Har ingen ork kvar, den försvann i samband med temat. Har ett äckligt samhällsprov med.

Tränade iallafall efter skolan och jag märker att det ger resultat eftersom jag orkar tyngre vikter och med mer motstånd. Efter det hade jag en snäll pappa som kom och hämtade mig i kylan så jag slapp cykla hem.

Nu sitter jag här och är helt förälskad i Yann Tiersen (La noyée <3) och pluggar verb.

blandade bilder som inte riktigt har något vettigt slut.


En dag lagade jag en supergod pastasås. Till den behöver man bara det som finns på bilden, plus magkagningsgrädde, salt och peppar. Och pasta, såklart.

Hacka, hacka.

Det är här ungefär man ska ha i salt och peppar, och efter det ska man hälla på matlagningsgrädde och soltorkade tomater. Gott? Jahadu.

en annan dag gjorde jag pannkakor för första gången i mitt liv:


Ungefär världens bästa kokbok någonsin, Första kokboken, som jag fick när jag var liten.

Helt klart godkänt för att vara första gången.

såhär såg det ut i min trädgård för ungefär trettio minuter sen:



Frostigt. Festligt.

you are the only one i love

Libertines by burgermoo.
roger s41 by burgermoo.roger s50 by burgermoo.
åh vad ni är fina.

godmorgon godmorgon

svar till elin: nice, du borde sagt hej!!!

Ska snart till skolan och jobba stenhårt. Skickade in loggboken igår, ett riktigt dåligt skrivet inlägg, men bättre än ingenting. Det är väldigt fint väder idag, så ska nog ut och fota frosten nu innan den försvinner.Heido.

åtta dagar tills jag träffar mathias igen, det ni. <3

det här är det värsta jag har skrivit i min blogg.

DIN FLICK/POJKVÄN!

Om honom/henne:
Vad heter han/hon?
Mathias
Hela namnet då?
Mikael Persbrandt
Var bor han/hon?
Boden
Hur gammal?
20
Är han/hon frisk?
oui
Har han/hon humor?
haha ja.
Är det lätt att skratta med han/hon?
ja
Kan du prata med honom/henne om allt?
ja
Är hans föräldrar skilda?
nehepp, lena och göran bor allt tillsammans!!!

Har han/hon syskon?
ja, två storasystrar
Vet du om han/hon har varit i kontakt med polisen?
hahah nehedu matte e skötsam till 100
Har han/hon haft någon speciell behandling?
nepp
Är han/hon fin?
haha vaddå fin? ball
Har han/hon slått dig någon gång?
haha nej.
Om er:

Hur länge har ni varit tillsammans?
tre månader och någon dag.

Hur träffades ni?

Hahah, antar att några undrar men såhär var det ungefär;
Grannar på Peace & love, se så det kan gå!!!

När insåg du att du hade känslor för han/hon?
hmmm i göteborg tror jag, way out west.

Träffas ni ofta?
nej men om en vecka ungefär.
Har ni ätit middag tillsammans?
ja, lax två gånger bland annat.
Har ni kollat på film tillsammans?
haha jaaaaa.
Har ni varit med om något läskigt?
Vi somnade innan vi skulle åka till slottsskogen så vi höll på att missa Arctic Monkeys. Där var min puls extrem hög och paniken var på plats.

Har du gett han/hon något fint någon gång?
haha nej jag suger på sånt tyvärr. tänk om vi levde i en omaterialistisk värld, vad mycket enklare allt hade varit.
Har han/hon gett dig något fint någon gång?
ja, en bok, my prodigal son, och en tygkasse. !!!!!
Är han/hon bra på att trösta dig när du är ledsen?
ja
Har ni träffats varandras föräldrar?
han har träffat mina, men jag ska träffa de nästa vecka. NERVÖS?JAAAAAA
Har ni träffats varandras mor och far föräldrar?
nej
Har era föräldrar träffats?
nej
Bor ni ihop?
haha nej, 120 mil emellan sa jag ju!
Mår ni bra tillsammans?
ja
Har ni haft sex?
nej vi är oskulder båda två..
Sover ni i samma säng när ni sover hos varandra?
nej han sover på en madrass bredvid min säng. men ja det klart att han gör.
Tycker din föräldrar om din flick/pojkvän?
ja de tycker han är en svärmorsdröm!!! eller något sånt.
Ska ni skaffa barn?
hahah nej.


EMMABODA 2010 ÅH HERREGUD SKA JAG SVIMMA ELLER?


underbara tisdag.

temaredovisningen är avklarad och jag är nöjd!!!! struntade i att träna idag eftersom jag behövde en dag ledigt. nu sitter jag här med vaniljyoghurt och flingor, typiskt mellanmål som man åt när man var liten haha. har en hel del serier att ta ikapp:
riverside
andra avenyn (<3)
robinson
paradise hotel

RSS 2.0