18:54

All ork är som bortblåst från min sida. Fick iallafall VG på redovisningen idag trots att jag knappt hade någonting att säga. Väldigt skönt med andra ord. Imorgon har jag naturkunskapsprov så det är bara att bita ihop ikväll och plugga allt vad jag har. Ett G ska jag väl kunna klara! Förhoppningsvis får jag VG i naturkunskap ändå. Imorgon får vi troligtvis tillbaka matteproven och jag hoppas att det har gått bra för mig. Efter skolan ska jag på körskoleutbildning. Roligare än så blir det inte faktiskt. På onsdag ska jag träffa Mirre, det blir kul!!!!!!!!!

tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss

Godmorgon!

Nu ska jag snart åka iväg på ett möte med min arbetsgivare. Tufft. Efter det har jag en håltimme på två timmar ungefär, då ska jag plugga lite naturkunskap och sådär. Sen har jag en redovisning och efter det ska jag kolla synen för imorgon ska jag på körskoleutbildning (ja jag vet jag har inte ens gått en sån kurs än). Efter det ska jag träna minsann.

v.22

måndag:
11:00 möte med mitt jobb
13:05-15:10 skola (spanienredovisning)
15:30-16:30 träna

tisdag:
08:10-15:00 skola (naturkunskapsprov)
Körskoleutbildning

onsdag:
08:10-14:00 skola (svenskainlämning)
träffa Mirre
träna

torsdag:
08:10-16:05 skola
13:00-13:20 musikskolan

fredag:
08:10-13:05 skola
13:30-14:30 träna

lördag:

söndag:
13:00-17:00
jobba
dela ut tidningar

just nu vill jag:

Ibland i skolan pratar vi om att det skulle vara så himla skönt att åka iväg på semester helt själv. Kan ni förstå vad skönt? Tänk att ha en liten lägenhet mitt i Paris och på kvällskvisten sitter man på balkongen och lyssnar på Beirut och skriver på någonting samtidigt som man dricker lite rosé och äter baguette med chèvreost. På dagarna kan man sitta i en park och läsa en bok och bara njuta av livet. Bara göra precis vad man vill! Åh vad jag vill åka nu nu nu.

nu är det väl revolution på gång?

Igår ringde Mirre mig när bob hund spelade. Gissa om jag blev glad? Längtar verkligen jättemycket tills jag åker på festival nu. Och tills Mirre kommer hem.

18:50

Det är inget kul att bara vara 17 år och vara hemma när alla andra är ute och har kul. Mathias är på lagfest så honom får jag inte tag i heller. Jaja, nu ska jag bita ihop och plugga tills jag är klar med allting. Imorgon ska jag jobba, först med tidningarna och sedan på äldreboendet. Fullt upp, med andra ord.
Detta är vad jag köpte i Göteborg. Man får väl passa på när man inte har Weekday i närheten! Båda plaggen är därifrån och kostade 200 kronor styck. Köpte även ett par sandaler men är osäker på om jag ska behålla dem eller inte.

Erikas student

Nu har jag kommit hem igen från Göteborg. Erika tog studenten och var hur glad som helst!
Frida, Erika och jag. Frida är min lillasyster bara så att ni vet, för det syns inte.

stress.

Det här är inte kul alls. Om ni inte vill läsa på hur mycket jag klagar så kan ni klicka bort sidan NU!!!
Hur ska jag hinna göra femtusen olika saker tills på söndag? Imorgon åker jag bort till Göteborg och kommer hem på lördag. Då blir det att stressplugga naturkunskap, hitta fakta till Spanienredovisningen och skriva klart min svenskakrönika. Rolig helg. På söndagen ska jag jobba. Mmmm. Kom igen nu superkrafter, visa er.

rocken spelar ingen roll längre.

För ett år sedan peppade jag och Linnéa Markus Krunegård hur mycket som helst genom att sjunga Rocken spelar ingen roll längre med mansröster. Det var jättekul. Idag har jag varit på ett möte angående mitt sommarjobb. l. Snart ska jag börja plugga lite. Inte lika kul.

jag har fan gått på jujutsu.

"De spelar BD utanför mitt tält, granar alltså. Tänker på dig då! +CW, tänker på dig igen haha! Du jag på festival det e grymt fan." Mirre är på Siesta. VAD GÖR JAG HÄR??????
Idag är det en dålig dag på alla sätt. Orkar inte riktigt. Ett år sen jag åkte på Siesta med Linnéa och Pawie. Tiden går så himla fort.
Upp med tältet!
Jag hade världens finaste hår.
Eldkvarn
C00la Linnéa.

19:52

Är stressad som jag vet inte vad. Pulsen är uppe i ungefär femhundra slag per minut. Inget vidare med andra ord. Har gjort klart en labbrapport iallafall. Tur det. Nu ska det skrivas om våld i litteraturen. Saknar min lilla prins så himla mycket. Han är världens finaste. <3

ostrukturerad.

Jag VET att min blogg just nu enbart handlar om skolan vilket är sjukt tråkigt. Så kan det vara ibland. Imorgon har jag nationellt prov i franska och jag vet verkligen inte hur det ska gå i och med att jag inte har läst på någonting. Försöker skriva en svenskakrönika om våld också men jag vet inte hur jag ska skriva den.
Idag ska jag:
  • 11:30-15:45 skola
  • 16:00-17:00 träna
  • 18:00-21:00 plugga som bara den.
Kul onsdag va??????

soon I'll be gone.

Här sitter jag och skriver en svenskakrönika om våld. Det går sådär, men åt rätt håll iallafall. Tur det.

Lyssnar på Broder Daniel samtidigt. Jag får inte riktigt samma rysningar i kroppen så fort jag hörde Henrik Berggrens röst för ungefär tre-fyra år sedan. Då var de mitt liv, de fick mig att orka. Jag är glad att jag har kommit ur den där perioden nu. Allt var så svart och deppigt samtidigt som kände en enorm lycka och samhörighet på något sätt. Kommer aldrig glömma när jag fick se ett nästan helt Broder Daniel på Way Out West. Aldrig.

 
En liten popartjej för fyra år sedan.


sovmorgon!

Det bästa med att skolan snart är slut är att lektionerna ställs in eller att man får jobba hemma. Idag börjar jag vid elva och slutar vid två. Egentligen skulle jag börja klockan åtta och sluta vid tre. Hurra! Jag har iallafall roat mig med att spela Sims i en timme, druckit en god jordgubbssmoothie och ätit rostat bröd med chèvreost. Har lite träningsvärk sen igår också.

Idag har jag ett naturkunskapsseminarie som jag knappt har läst på till. Vi får väl se hur det går, jag tror att jag får VG i naturkunskap ändå.

Blev så sugen på att åka till Paris när jag åt chèvreost förut. Måste åka dit snart.


dagens fundering.

Varför ska man ifrågasätta allt och då menar jag verkligen ALLT, när någon har en presentation i skolan?

v.21

tisdag:
09:45-14:00
skola (naturkunskapsseminarie)
14:30-15:30 träna

onsdag:
08:10-15:45
skola

torsdag:
08:10-16:05
skola (nationellt prov i franska)
13:00-13:20 musikskolan

fredag:
Göteborg! Erika tar studenten.

lördag:
Göteborg
18:00 hemma

söndag:
13:00-17:00
jobb
tidningar


mon cher printemps.

Solen var framme några timmar idag. Somnade i solstolen när jag skulle läsa igenom ett häfte till naturkunskapsseminariet som är imorgon. Nu har jag pratat med världens klantigaste pojkvän ett tag. Det var trevligt. Jag saknar honom jättemycket. Bara (???) 16 dagar kvar nu.

Nu ska jag läsa igenom lite i naturkunskapsboken och om ett tag ska jag plugga franska så hårt det bara går. Jag måste få VG på det nationella provet på fredag.


hej igen.

Tänkte bara säga hej. Den här bloggen är inte särskilt underhållande längre. Det finns liksom ingenting att säga. I sommar kanske den blir roligare i och med att jag ska göra lite olika saker. Just nu är jag mest hemma och försöker orka gå klart skolan. 16 dagar kvar. 8 inlämningsuppgifter och prov kvar. Hurra! Jag fick iallafall VG på det nationella provet i franska och har lyckats skaffa mig ett MVG (!!!) i genuskunskap sen jag skrev sist. Det ni.

svar:

Jag tränar kampsport. Det är därför jag tränar sex gånger i veckan!

18:03

Jag gick i skolan till fyra idag. Solen har varit framme hela tiden. Intressant. Medan alla mina vänner som är myndiga och tuffa ska på Kristian Anttila ikväll så ska jag plugga och rensa ut i min bokhylla. Är lite avundsjuk faktiskt.

18:22

Jag var verkligen hur nära som helst att strunta i min sista lektion idag eftersom det innebar att jag var tvungen att cykla in till skolan igen efter tre timmars håltimme. Men, jag gjorde det! Vi fick reda på vår inlämningsuppgift (kan det aldrig ta slut?), men den kändes inte särskilt jobbig utan väldigt rolig och intressant. Har ungefär hundra saker att göra innan skolan slutar, men det är bara att bita ihop. När jag slutar skolan kommer min fina norrlänning ner till mig. Då ska jag bara ta det lugnt och njuta av att allt i skolan är över.
Efter skolan åkte jag och klippte mig och bestämde lite hur jag ska färga mitt hår nästa gång. Hur säger jag inte än, men det kommer nog bli bra!

håltimme.

Jag har nu haft håltimme i ungefär två timmar. Är så himla trött så jag tror nog att jag ska sova ett tag innan jag åker till skolan igen. Gjorde en sjukt god soppa förut med potatis, broccoli, lök, aubergine och morötter. Efter skolan ska jag klippa mig. Puss

you will only get it once.

Idag har jag haft nationellt prov i matte. Jag tror att det gick helt okej. Efter skolan har jag läst en text om Sharia, en bok och en tidning. Det är så skönt att ta det lugnt ibland. Nu ska jag ut och springa. Måste försöka ta mig igenom en novell på engelska också. Snart är det sommarlov. Skönt!!!

hurra, det nationella provet i matte är över!

Såhär firar jag det.

Håkan Hellström 6 november.

Mathias bokade biljetter till Håkan i Göteborg. Gissa om jag är hur glad nu!
Håkan 9/4
Det här blir andra gången jag ser honom i Scandinavium. Förra gången var 2008 med Ebba. Vi stod allra längst fram i mitten och fick dela på låtlistan när konserten var slut. Det var nog bland det bästa jag har varit med om i hela mitt liv.

paris.

Åh vad jag saknar Paris litegrann. I fredags kom Elsa på att stora delar av filmen spelades in i det kvarteret där vi bodde.

08:42 Sovmorgon

Det är så skönt att ha sovmorgon ibland, även fast det bara skiljer på en timme så blir man så himla mycket piggare, iallafall jag. Idag går jag i skolan till klockan tre ungefär. Har naturkunskap sista lektionen och vet inte hur jag ska klara av den riktigt. Det kliar i hela kroppen så fort någon börjar prata om korsningsscheman och såntdär. Efter skolan ska jag springa en runda och räkna lite mer matte. Imorgon är det nämligen nationellt prov i matte i FYRA timmar.

det där med små tanter.

Det här jobbet passar verkligen mig perfekt! Är så glad att det går bra. Idag har jag spelat Fia med knuff fem gånger med en liten tant. Hon vann. Jag har varit och handlat bananer och choklad med en liten farbror och sen gått lite på stan med samma tant. Längtar lite tills jag ska jobba nästa gång. Nu ska jag dela ut tidningar. Sen väntar matteboken på mig och jag väntar på ett telefonsamtal från min alldeles egna norrlännning.

v.20

måndag:
08:10-15:10
skola
15:30-16:30 träna

tisdag:
08:10-15:00
skola (nationellt prov i matte)
15:30-16:30 träna

onsdag:
08:10-15:45
skola (religionsläxa)
16:30-17:30 träna

torsdag:
09:30-16:05
skola
13:00-13:20 musikskolan
17:00-18:00 träna

fredag:
08:10-16:00
skola (nationellt prov franska MUNTLIGT!!! herregud)
Öland!

lördag:

Öland

söndag:
Öland
dela ut tidningar

Har ungefär hur mycket saker som helst att göra just nu. Ska försöka uppdatera den här bloggen ändå. Lite då och då. Och imorgon börjar även mitt vad om att jag ska orka springa fem kilometer varje dag. Vi får väl se hur det går också. För övrigt är det miljontals dagar kvar tills jag får träffa Mathias. Ungefär 25 stycken. SAKNAR HONOM HUR MYCKET SOM HELST REDAN!!! Då vet ni.

jobb, jobb och lite mer jobb.

Igår började jag på mitt nya jobb. Det går ut på att göra små tanter och farbröder glada genom att prata, gå ut och gå och spela spel med dem. Efter jobbet cyklade jag hem för att lite snabbt göra mig iordning innan det bar av för en liten middag för Felicia som fyller 18 idag (grattisgrattisgrattis!!!). Vi åt tapas på Tapas. Efter det gick vi hem till Felicia och sen gick alla skilda vägar. Jag glömde tyvärr min kamera.

Nu har jag suttit två timmar i köket och räknat matte. Det har resulterat i spänningshuvudvärk. Aj. Om ungefär femton minuter ska jag iväg till jobbet igen. Efter det ska jag dela ut tidningar. Hur ska jag orka det här? Vi får väl se.


spintfest.

Kom hem för ett tag sen från SPINTfesten. Det är alla internationellklasser som har en fest tillsammans. Eftersom det var så himla varmt ute så var ungefär alla ute. Imorgon ska jag jobba på mitt nya jobb. Vi får se hur det går. Måste räkna matte också. I mängder. Hoppas att min fina pojkvän ringer och väcker mig. Puss!


det där med matematik.

Nu har jag spenderat de två senaste timmarna med huvudet i matteboken. Jag har nog inte blivit så mycket klokare, tyvärr. Jag ska räkna någon timme, sen ska jag göra mig iordning för att bege mig mot Felicia. Sen åker vi till SPINTfesten, kommer troligtvis hem tidigt eftersom jag ska jobba imorgon.
Bjuder på en låt sålänge. Visst blir man glad av den?

gjort om.

Nu har jag iallafall gjort om lite, fast på bloggen. Det är inte riktigt klart än. Vaknade av att min lilla prins ringde och väckte mig. Saknar honom så himla mycket. Nu har jag sett BellaTyrashow och jag har legat ner på golvet för att Kissie är så himla pinsam. Förstår inte hur hon står ut med sig själv. Nu ska jag räkna matte och duscha. Sen ska jag in och träffa Felicia, Karolina och Elsa. Ikväll är det SPINTfest!

att göra om.

Mitt rum ska göras om och det kommer nog bli rätt fint. Tyvärr finns det ett problem; jag MÅSTE rensa ut alla gamla papper och sånt som man samlar på sig under ungefär fyra år. Nu vet ni iallafall vad jag gör ikväll. Puss!


15:38

Det är inget kul att blogga längre. Jag ska nog göra en annan blogg istället. En annan blogg som är lite roligare än den här. Då kanske det blir roligare. Jag har iallafall antagit ett vad om att springa fem kilometer tio dagar i rad vilket betyder att jag måste ut och springa nu. Om det tar emot? Ja.
Det är en helgdag idag också. Imorgon är det SPINTfest som jag kanske ska gå på och på lördag ska jag träffa Linnéa. Vi får se om det finns tid till allting.

en uppmaning.

Min pojkvän älskar Italien. Han älskar Milan. Han är som ett litet barn när det är match. Tro mig, jag vet. Det här är låten som jag uppmanas lyssna på. Det här är låten som han får gåshud av. Låten han gråter lite till ibland. Vad jag tycker? Nja.

oh, sweetheart.

Jag har allt kunnat underhålla mig idag. Jag har inte varit rastlös alls. Mathias har ringt och pratat och redan efter två dagar så saknar jag honom så himla mycket. Tror inte riktigt ni förstår hur bra han är. Nu på kvällen tog jag en liten cykeltur med Mirran och uppdaterade varandra om våra liv. Önskar att hon gick i min klass. Verkligen. Nu ska jag strax gå och lägga mig, men först lägger jag upp en finfin låt som kanske gör er tisdagskväll lite bättre. Godnatt!

16:28 rastlös.

Vad gör man om man inte har några läxor? Jag har faktiskt glömt bort hur det är att vara ledig. Egentligen är jag inte det. Jag har matteprov nästa vecka och sen lite annat. Men idag är jag ledig minsann!

stockholm.

Hade verkligen världens finaste helg. Mötte upp Mathias i fredags, eller rättare sagt, han skrämde mig. Han hade sagt att vi skulle bo hos hans storasyster och att vi på kvällen skulle äta middag med hans familj = jag var hur nervös som helst. När vi hade gått på stan i några timmar var det dags för att hälsa på hans ena syster på deras hotell innan vi skulle hem till hans andra syster. Jag var rätt nervös och tänkte inte mer på det. Sen läser Mathias upp ett hotellrum och jag börjar titta mig omkring för att se vart hans syster och hennes kille var men nej. Det var tomt och det visade sig att vi skulle bo där! Gissa om jag blev glad??????? Är fortfarande helt chockad över att han lyckades hålla det hemligt för mig.


Lilla Mathias.

På kvällen beställde vi upp kinamat på rummet, myste och drack lite vin. Vi var så himla trötta så vi sa godnatt vid halv elva.

På lördagen var det dags för barndop för Caroline. Det är alltså Mathias systers barn.
På söndagen åkte vi hem vid tolv. Jag till Linköping och han till Boden. Min fina pojkvän<3.

Den här klänningen köpte jag på Weekday i Stockholm för 200 kronor. Den är i samma tyg som min kjol.

Jag köpte ett linne också. Jag har redan ett i blått och ett röd/vit-storrandigt. Weekday, 200 kronor.

världens mysigaste helg.

Kom hem från Stockholm för ett tag sen. Helgen har verkligen varit jättemysig och jag har verkligen världens finaste pojkvän som kommer med överraskningar ibland :). Berättar mer sen, nu är det två uppsatser som ska skrivas! Ps. Fick MVG på min genuskunskapsuppsats. Ds.

gissa vem jag tänker på.

  • Sedan sprang jag runt helt naken kring hotellet(?). Tur att ingen vakt eller något såg mig haha.
Den meningen fick mig visst att tänka på en annan person. Hmmmmmmm vem kan det vara?????? ;););););) :P:P:P:P:P:P:P

tre bra och dåliga saker.

Bra:
  • Jag ska träffa min prins imorgon.
  • Theo och Diana vann Drömmen om Italien.
  • På tisdag lugnar allting ner sig i skolan.
Dåligt:
  • Andra Avenyn slutade igår. Jag grät som ett litet barn när Tony åkte i fängelse. Han om någon förtjänar att vara lycklig. I love Tony.
  • Jag har jättemånga uppsatser att skriva i skolan som ska vara klara på måndag.
  • Jag har ingen inspiration till att skriva uppsatser.

drömmen om Italien.

JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Theo och Diana vann.

ni får en liten video sålänge.

Har hur mycket som helst att göra, så ni får titta på en liten film så länge. Idag fanns det en bild på Pete i ett häfte. Då blev jag glad. Pete är bäst, ingen protest.

17:00

Från klockan fem ska jag plugga minsann. Alltså, på riktigt. Jag har prov imorgon. Och ett jättestort läxförhör. Jag har en bomb i huvudet också. Kan inte koncentrera mig för att jag har så ont. Stressar ihjäl mig. Vi hörs imorgon.

Åtta månader idag. <3

avslutning.

Idag har jag haft simskoleavslutning med mina små barn. Det verkade som att de uppskattade det iallafall. Jag också; nu kan jag åka hem efter skolan på måndagar. Skönt! Nu hade jag tänkt sätta mig och skriva effektivt på min svenskauppsats i två timmar ungefär. Vi får väl se hur det går.

13:37 eliiiiiiiit

Sitter här och äter mango och funderar hur jag ska kunna plugga på bästa sätt. Just nu går det inget vidare alls. Ska försöka göra en genuskunskapsuppgift idag iallafall.

lite nytt.


De här shortsen köpte jag för ett tag sen, men har inte visat förut. Här är de iallafall. Bikbok, ungefär 300 kronor.

Den här klänningen är så himla fin i verkligheten men inte på bild. Men, tro mig. Den är hur fin som helst! Indiska, 249 kr.

söndag.

Idag har det verkligen varit en skön söndag. Det har varit klarblå himmel och runt tjugo grader varmt i solen. Har därför suttit i en solstol och läst lite om Spanien och om olika epoker. Idag när jag delade ut tidningar kom det fram en liten farbror som bad mig titta på alla 250 tulpaner han hade satt. Då blev jag glad. Han satt där så fridfullt och lyssnade på radio och drack kaffe i solen. Så vill jag också bli när jag blir gammal.
Nu kom jag nyss hem från ett jobbigt träningspass och ska återigen sätta mig med mitt Afrikaarbete. Adios amigos

22:58

Såg nyss Kvarteret Skatan, det var väldigt roligt. Imorgon måste jag bara bita ihop. Jag måste verkligen komma igång med uppsatsen nu. Skärpning. Nu ska jag se en film och sen sova. Godnatt.

v.18

måndag:
10:30-11:20 skola
16:30-18:00 tränare: avslutning
tisdag:
08:10-15:00 skola
17:00-18:00 träna
onsdag:
08:10-15:45 skola (svenskaprov, franskaläxförhör)
torsdag:
Stockholm, 3x muséebesök
fredag:
08:10-10:45 skola: nationellt prov
11:35 tåg till Stockholm
Mathias<3
lördag:
Mathias
Dop
söndag:
12:30 hem från Stockholm
dela ut tidningar
Deadline: Afrikaarbete

am I enough for you? you are my everything.

Är hur stressad som helst just nu. Det får ni helt enkelt ha förståelse för. Tänkte skriva ner lite av det vi har de närmsta två veckorna:
  • Afrikauppsats
  • Två genuskunskapsuppsatser
  • Geografiprov
  • Svenskaprov
  • Franskaläxförhör på ungefär 30 olika verb.
  • Geografiarbete om Spanien
  • Nationellt prov, engelska
  • Muntligt nationellt prov, engelska
Eftersom jag åker bort i helgen måste jag göra det mesta av det nu i veckan. Det är väl bara att bita ihop. På fredag får jag trots allt ju träffa min prins.

två år.

Igår var det hela två år sen som jag träffade Jp och Linnéa för första gången. Det var i Göteborg och var ungefär världens bästa valborg alla kategorier. Är så glad att jag hittade Linnéa, annars hade jag nog aldrig klarat våren.
Igår hade jag iallafall det mycket trevligt! Vi var hemma hos Felicia till en början för pizzaätande och vindrickande, sen bar det av till Sandra en liten stund och efter det 55:an. Ibland är det bra att ha långa ben.
Idag ska jag egentligen bli klar med min Afrikauppsats. Tror tyvärr inte att jag blir det.

valborg

Hej, ett snabbt litet inlägg.
Jag har världens hicka. Kom in på krogen, mamma sa grattis. Jag blev glad.
Tycker om Mathias jättemycket. Önskar att han var här just nu så att jag kunde pussa honom lite extra bara för att jag tycker om honom så mycket. Vi ses om sex små dagar. Underbart. Han är världens finaste. Kram kram kram
MATHIAS JAG ÄR SÅ KÄR I DIG!

RSS 2.0