i'm leaving you because i don't love you.



away, away, away.

tomhet.

12.10

På något random sätt funkar det inte att ladda över filmklippen från p&l (bilderna funkar?), så jag får väl åka in till stan imorgon och be någon fixa det. Vaknade för en timme sen och sprang nästan ner för trapporna till källaren då det var sjukt varmt på övervåningen. Tittade på Eva & Adam (vad är det för sommarlov?) och låg och skrattade för mig själv. Ibland undrar jag inte om jag borde ha en kopia med mig själv eftersom min humor skulle bli så uppskattad.

idag:
städa ur garderoberna.
tvätta.
handla.
laga mat och baka bröd.
dammsuga.
städa badrummen.

smart sätt att tjäna pengar på va?!

dirty pretty things låt truth begins går på repeat. kan-inte-sluta-lyssna-på-den.
på lördag ska jag träffa Linnéa (!!!!!!!!!!), sitta utanför bob hund och chilla galet.


anywhere in albion.


21.16


majs,sallad,oliver,avocado,gurka,tomater,fetaost,vegetarisk lasagne med linser. mvg i hemkunskap?ja.
                                    


for all the friends you've ever met, some you’ll love and some forget - just hold on for tomorrow.


p&l 09.


fyra.

pete_doherty.jpg pete doherty image by pinkylovebug09

one day left.

solen skiner sådär varmt och skönt på en som den bara ska göra på sommaren. tyvärr kanske lite för mycket. det är lite jobbigt att sitta ute, och det är för jobbigt att sitta inne. vilka problem va.. jag håller på att ladda ner musik till ipoden nu så jag blir lite pepp på tåget. jag åker 06:05 och är skapligt nervös för att åka fel eller somna när vi åker förbi sala. äh, det ordnar sig nog! tänk om jag inte hittar campingen??? åhhh. jaja, allt löser sig väl hoppas jag.

nu försöker jag ladda hem nordpolens album men det tar ju så otroligt lång tid. vet fortfarande inte hur jag ska ha håret. i brist på annat ska jag gå ut och sätta mig och läsa i skuggan. yes.

16.46

sol. sol. sol.
varmt. varmt. varmt.

nu:
hämta ut tågbiljetter + leta solglasögon till mirran + handla till p&l.

ikväll:
te + under ytan.

two days left.

två dagar kvar. jag hittar inte min sovsäck. liggunderlag struntar jag i, jag gör en siesta igen. jag har ingen filt och jag måste åka till resecentrum för att hämta mina biljetter. ska jobba lite hemma också för att tjäna lite pengar = kunde inte åka till linnéa idag :(.


vad ska jag ha på min första dagen, hur ska jag ha håret, vilka solglasögon??????????????????????????????

21.56

idag har jag varit ute i friska luften hela hela hela dagen. med mirran. såklart. vi satte upp väldans många arvikaplanscher. mirran är väl inte direkt känd för att vara så välplanerad direkt (en vecka kvar till arvika). vi pratade om många, många saker. seriösa samtal? nope. precis så som det ska vara!

nu tittar jag på som man bäddar, självklart en film med persbrandt. sen ska jag se... UNDER YTAN!!! kommer sitta och blunda halva filmen för att den är så läskig, men bra.

imorgon ska jag packa ner det mesta och ladda över massor med musik osv. fest.

klassfesten.

solen skiner. jag sitter inne och tittar på klassfesten. FEST
snart ska jag gå ut och sola. jag är så intressant.

lost in love.

00.38.
imorgon åker många till peace and love. inte jag. på torsdag åker jag, och jag åker tåg från örebro själv.........party. hoppas verkligen att allting ordnar sig nu. hemresan är bokad och klar, det blir buss hem 09:10. usch. men jag åker med hannah hem, alltid roligare att spendera 6 timmar i en buss tillsammans med någon än själv.

nu håller jag på att ladda hem under ytan, en film med mikael persbrandt som en av huvudrollerna. jag tycker verkligen att ni ska se den. det är den filmen som gör att jag är så pass mycket emot droger osv eftersom det verkligen är ett exempel på hur det kan gå. har tagit upp te i en termos (smart?ja!), och nu lyssnar jag på the sounds.

imorgon ska jag köpa aceton och hjälpa mirran att sätta upp planscher. jag är snäll ibland, faktiskt. sen ska jag tvätta och börja packa lite smått. är nervös faktiskt! jp möter mig på torsdag och jag kommer vara en glad_tjej för jag har inte träffat honom på ett halvår. jp jp jp. topp tre.

33 minuter kvar.

spanien 09.








peppar peace and love.

jag som varit så otroligt negativ till peace and love har bokat en biljett. 2500 kronor fattigare, men antagligen och förhoppningsvis så kommer det inte kännas så dyrt i och med att jag får se, andas, babyshambles, pete, a camp, håkan, smk, di leva.

nu: regn, äta, packa.

TILL MARTA

här har du en skiss på hur väskan gärna får se ut!

höhöhööh....

okej jag fortsätter väl då.

jag var tvungen att göra om hela facebookgrejen för någon förstörde min förra :(((

hejdå bloggen.

adios.
min privata blogg passar mig bättre. ni som har lösen kan ju fortsätta att läsa den.

puss.

anledning till allt: känslor.

hejdå bloggen.

adios.
min privata blogg passar mig bättre. ni som har lösen kan ju fortsätta att läsa den.

puss.

anledning: känslor.

britney spears.

Jag sitter och tittar på Crossroads och snart ska jag börja med Britney - For the record. Det som gör att jag tycker om henne så mycket är att hon verkligen visar att man kan slå i underläge. För när allt verkligen känns som ett helvete så kan det faktiskt ordna sig och vända till något positiv. Det är synd att jag inte kommer få se henne i Globen, då hade jag kunnat dö lycklig. Får väl nöja mig med att titta på Youtubeklippen som kommer sen.

britney spears


20.24

Idag är jag glad. Jag tror det. Iallafall har jag bestämt mig. Inget Peace & Love utan det blir..damdamdam MORRISSEY.
22 juni i Göteborg om allt går som det ska! Jag är pepp. Jp är pepp. Vi är peppen!

ikväll:
pizza
crossroads
britney - for the record
the sims 3

Emmaboda: 53 dagar kvar.

Jag och Mirran peppar Emmaboda. Det känns ganska fint att göra en favorit-i-repris. Först Öland, Nybro och sen Emmaboda. Hoppas det blir asnize iallafall.

Idag har jag varit på stan avec ma mére. Det lönar sig ibland.

idag:
plugga franskagrammatik (stort prov på måndag)
prova kläderna jag köpte.
börja packa till spanien
se crossroads och for the record. britney<3

svar till malin: klart jag köpte det där spelet man kunde köpa till, man köper bara sims en gång. och ja, sims är mer än bäst och jag är inte alls besviken. det tog en timme innan jag förstod mig på allting, men efter det har jag varit fast.

spanien-planering.

-sola solarium minst 2x30. (jag måste ju få ha lite färg innan!?)
-be mamma köpa maxosol.
-köpa hawaiian tropic-olja.
-köpa shortsen från monki.
-packa.
-säga hejdo till linnéa och mirre.
-ladda ner filmer och mer musik till ipoden.
-hitta högtalarna till ipoden.
-boka tågbiljetter till stockholm den 4 september.


never seen the light of day.

Har inte alls någon lust att blogga eller lägga upp bilder längre. Jag är alldeles för orolig, okoncentrerad och splittrad. Förlåt. Ibland får man ha svackor, det är faktiskt tillåtet. Laddade hem I taket lyser stjärnorna idag och grät igenom mer än hela filmen trots att jag sett den en gång innan. Fick empatikänslor och om min mamma skulle dö skulle jag inte klara mig. Om min mormor skulle dö skulle jag inte heller klara mig, min mormor vet mer om mig än vad min mamma vet. Hon är som min bästis.<3

just nu:
mando diao
babyshambles
morrissey


ps. har blivit 650 kronor fattigare idag genom att köpa the sims 3. det är så otroligt bra att jag ryser varje gång jag tänker på att jag har det. ds.
ps2. jag behöver träffa jp och lyssna på fernandoz. ds2.
ps3. jag har feber och är jätteförkyld. måste nog gå till skolan ändå imorgon. ds3.

12.37

har pluggat historia sen klockan åtta imorse och har inte blivit särskilt mycket klokare. vet inte hur man infogar fotnoter och inte hur och när man ska ta en ny fotnot. skrev klart alla delar till provet också, så nu ska jag bara plugga in dem. har otroligt ont i magen och hoppas att det inte är vad jag tror att det är. nu lyssnar jag på eldkvarn och har lite ont i hjärtat också. ganska så mycket ont.


imorgon kommer the sims 3 ut och jag har förhandsbokat det.

im almost back on track.

siesta var mer än nice. bättre än jag någonsin vågat hoppas på. orkar inte/kan inte skriva om allting just nu. men ni som har facebook kan ju se filmen och bilderna. för bilderna säger mer än ord, faktiskt.

idag börjar jag 10 i 12(!) med foto och sen är det idrott som gäller. nu ska jag skriva lite på min jämställdhetsuppsats.

RSS 2.0