20:59

Godkväll mina kära vänner. Det var värst vad en liten länkning på facebook kan göra.

Jag håller just nu att försöka välja IV-val vilket inte är det lättaste. Det står mellan genuskunskap och litteratur och litteraturkunskap i tredje perioden. De två första perioderna kommer jag läsa miljökunskap, intressant va?

Nu ska jag återgå till väljandet. puss

v.9

måndag:
08:10-15:10
skola (IV-val, engelskapresentation)
16:30-18:00 tränare
19:00-20:00 plugga (Israel-Palestina)

tisdag:
08:10-15:00
skola
15:30-16:30 träna
18:00-20:00 plugga (Israel-Palestina, matte)

onsdag:
08:10-15:45
skola
17:00-19:00 plugga (Israel-Palestina, matte)

torsdag:
08:10-16:05
skola
16:30-17:30 träna
18:30-20:30 plugga (Israel-Palestina,matte)

fredag:
08:10-11:30
(prov: Israel-Palestina)
Mathias kommer<3.

lördag:
Mathias.

söndag:
Mathias.

En väldigt jobbig vecka som får ett mysigt slut<3.

söndag.

Alltså. Jag är så glad för det här med att snön smälter bort, ni anar inte. Nu märks det verkligen att våren är påväg. Delade ut tidningar för ett tag sen och det gick så himla bra eftersom all snö är borta, på ett ungefär.

Imorgon är det skola igen och jag vet verkligen inte vart jag ska imorgon eftersom jag har mitt första IVval. Det blir spännande.

Mina nya shorts. Hmmmm vet inte riktigt vad jag tycker om de än. Bikbok är de köpta på iallafall.

alltså. peter jöback. vilken underbar lördag.

Jag tror inte riktigt ni kan förstå vilken toppenlördag det här har varit för mig. Äntligen. Dagen började med att prata med min lilla pojkvän som jag får träffa om nästan fem dagar (ja jag längtar som jag vet inte vad), sen åkte jag in till stan med mamma. Trots att det regnade stora snöblöta flingor hittade jag mina Dr. Martens och jag tror de kan bli bra när jag väl har gått in de och stelheten är borta. Hittade även en guidebok om Paris för 39 kronor på bokrean. Det kallar jag fynd! Sen gick jag till simhallen i regnet och simmade en kilometer och lite till.

Ikväll har jag ätit rödbetssallad med chevréost och valnötter och tittat på Melodifestivalen. Alltså Peter Jöback. Om ni inte visste det så har jag en liten dold kärlek till honom på något sätt. Jag har gillat honom sedan jag satt i en bil med mina gudföräldrar en varm sommardag och vi lyssnade på Kristina från Duvemåla. Ganska länge  med andra ord! Ringde och röstade och skrek lite med mansröst när han kom till final. Så ja, ni kan gissa vad jag gör om två veckor.

Imorgon ska jag jobba och hoppas verkligen att det inte snöar eller något sånt tråkigt, och sen ska jag åka och träna.

lite lookbookfynd.

H&M Blue Shoes, Prada Handbag, Humana Second Hand Red Jackets with Gold Buttons, Topshop TightsH&M Jeansjeacket, H&M HatMax&co My Mum's Flower Dress, Comptoires Des Cotonniers Red Shirt, M. Grifoni Green Coat, Vintage Bag
Hm. Om det ändå kunde bli vår snart. Idag regnade det och nu är det plusgrader. Det går åt rätt håll helt enkelt.

fredag.

Idag har jag knappt suttit vid datorn alls. Jag har liksom bara inte gjort någonting. Eller, jag har kört ett Friskis & Svettispass, bakat hur äckliga muffins som helst (första gången jag misslyckas ungefär) och sett Sommaren med Göran. Anne Ahl. Hehe.

Nu ska jag skriva klart några papper och sen ska jag bege mig ner i TVsoffan för att se lite på OS och invänta Solsidan. Imorgon ska jag på stan med mamma för att köpa ett par skor och lämna tillbaka mina shorts.

shutter island.

Hej kära vänner.

Idag har jag inte alls haft någon bra dag. Gymmet var stängt så jag fick snällt gå hem (ungefär fem-sex kilometer). Efter ett tag åkte jag in till stan för att träffa Linnéa. Jag köpte ett par shorts som jag ska kunna ha i sommar, åt på Café M och såg Shutter Island. Jag tyckte att den var sådär. Inte så sevärd med andra ord. Men kul hade vi iallafall, bra det.

Imorgon ska jag i ren protest mot gymmet, leta reda på vår gamla motionscykel och köra några kilometer. Bättre än ingenting. Imorgon är det Solsidan och en vecka kvar tills världens finaste Mathias kommer till mig. Som jag längtar efter honom!

Nu ska jag skriva ett loggboksinlägg och sen ska jag gå och lägga mig.

Godnatt

mycket att göra.

Hej babes

Har mycket att göra idag. Nu väntar pappa på att jag ska packa ihop mina träningskläder så att jag kan åka och träna. Efter det ska jag på stan med linnea och sen bio

pusss

guld.

Den här dagen har gått åt till att läsa klart SPINThäftet, titta på OS (ingen har väl lyckats undgå att Sverige tog ett till guld) och äta frukt. Gjorde ungefär världshistoriens godaste fruktsallad för ett tag sedan. Gröna äpplen, bananer, apelsiner och ananas ska det vara! Nu ska jag ladda hem lite mer Skins innan jag ska sova.

Lägger in en av mina absoulta favoritlåtar också. Littl'ans och Pete på samma gång, det kan ju nästan inte bli bättre, eller? 


en tisdagskväll hos Felicia.

Igår var det tisdag. Inte vilken tisdag som helst, utan Josefine hade sin 18årsfest. Kvällen började hemma hos Felicia!

Vi började med att fixa vinet och jag lagade supergod mat. Små pastafjärilar och en pastasås gjord på champinjoner, paprika, bladspenat och en burk créme fraiche.

Åsa. Som förövrigt hade väldigt fint hår!


Ni skulle bara veta vad vi gjorde. Felicia och Elsa.


Jag var lite halvcool och tog kort på mig själv i spegeln.

Karolina körde allt vad hon hade och blev kvällens stjärna. (Är säker på att du bjuder på den här bilden! annars tar jag bort den.)

Här slutade jag använda kameran. Men vi gick genom stan, hittade en bild på Persbrandt och sen gick vi till Josefine som hade fest. Idag fyller hon 18 år, grattis babe<3.

en tidig morgon ändå.

Idag ringde Mathias vid nio så jag har varit vaken sen dess. Igår hade jag väldigt roligt, och jag tog lite bilder (väldigt fula, men ändå!) så de ska jag visa för er sen. Nu ska jag gå och göra lite fika som den där killen uppe i norr brukar säga. Frukost, för er som inte förstod det.

12:28

Godmorgon!!!!!!!!

Idag vaknade jag av att Mathias ringde, finfint va??????? Sen bakade jag väldigt goda scones och drack världens godaste chaite. Nu har jag nyss målat naglarna och försökt väcka Mirre men det är totalt omöjligt. Dumma Mirre!!!!!!!! Vi ska se på Skins idag.

Lyssnar på Eldkvarn. Kom nyss på att jag och Mirre gjorde en jätterolig blogg i somras, ska fråga henne om vi kan vara coola och visa upp den snart.
Hejdå!!!!!!!!!!!!1

lite vemodig på något sätt.

Hej bloggen.

Idag har jag inte gjort mycket roligt alls. Jag har skrivit ett loggboksinlägg, läst lite mer i häftet, sett Familjen Annorlunda och spelat Sims. Lagade även en mycket god lasagne.

Imorgon har jag ganska mycket att göra, jag ska se Skins med Mirre och sen ska jag på Josefines 18årsfest. Blir nog kul!

11:29

Godmorgon

Efter att ha pratat med min lilla(?) pojkvän igår så somnade jag med en gång. Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Snart ska jag göra mig iordning och fortsätta läsa i kompendiet om Israel-Palestina. Kanske skriva ett loggboksinlägg också? Vi får väl se om jag har ork till det.


när man inte var så himla cool.


Hittade en bild på Facebook på Signe, mig, Sarah och Josefine(Lovisa Williamsson) från när vi nollades. Det var kul. Det var sommar!!!

14:38

Goddag min lilla blogg.

Det är så himla kallt ute och meterhöga vallar av snö så man nästan svimmar lite. Speciellt om man ska dela ut tidningar. Idag är det söndag och jag längtar så mycket tills Mathias kommer hem från sin lilla resa. Tiden går så fruktansvärt långsamt när man väntar!!!

Nu ska jag börja läsa häftet om Israel-Palestina för att tiden ska gå och sen ska jag träna i någon timme. Ha det så bra!

23:51


tänkte att det kunde vara rätt snyggt.


Hm. Det är nog inget snack om saken längre. Snön måste bort nu!!!

lite nytt i min vårgarderob:


Tänkte att det var dags att köpa någonting somrigt för att muntra upp mig lite. Tror den här kan bli fin, kanske i Grekland? H&M är den ifrån iallafall.

Fick även med mig ett par finfina converse hem. Mina andra, som är precis likadana, är så hemskt trasiga att de kommer att hamna i en soptunna inom en snar framtid. De är marinblå, om ni inte ser färgen riktigt.

åh snälla. ge mig lite sommar nu.


Under den här låten dansade jag och Mirre som om vi var galna. Vi var robotar. Vi var lyckliga. Åh, jag var så lycklig. Allt var så bra, att bara få ramla omkring på marken och skratta som jag vet inte vad.

ett litet godnattinlägg.

Nu ska jag sova. Verkligen. Kvällen har tillbringats framför TV:n med min familj. OS och Solsidan har varit på hela kvällen. Imorgon ska jag på någon utställning med mamma och sen på stan med henne. Blir nog mysigt. Ska försöka läsa igenom litegrann i SPINThäftet också. Om jag orkar, alltså.

Nu tänker jag hoppas, med hela mitt hjärta, att min lilla renkille i skooteroverall inte gör någonting dumt imorgon med skootern, som att volta med den eller köra ner i isen. Det är han alldeles för bra för<3.

Godnatt!

jag är så trött på snön, ni förstår inte riktigt tror jag.

När allt bara känns så hemskt tråkigt och snön hänger tungt i luften, finns det inte särskilt mycket att göra än att titta på Skins, lyssna på Håkan Hellström för att få lite vårkänslor och tänka på den som man tycker om allra mest.

Ikväll ska jag äta nybakt bröd, titta på Solsidan och sova.


äntligen lov.

Så himla skönt med lov! Och jag har verkligen ingenting planerat alls. För en gångs skull känns det underbart. Jag ska bara göra saker jag tycker om, och kanske lägga in lite plugg då och då, för att inte behöva stressa inför SPINT-provet.

Jag kom hem vid tolv, sen dess har jag städat hela huset och pratat med min fina pojkvän som jag inte ska få prata med på två hela dagar. Hur ska det här gå? Ja, vi får väl se.

Nej, nu ska jag se lite Skins.

om jag var i paris en dag i maj, skulle jag nog vilja se ut ungefär såhär:


strumpbyxor, knästrumpor: American Apparel
jeansjacka (hittade ingen bild på min egen finfina): Bubbleroom
Tshirt, klänning och hatt: Monki
armband och halsband: H&M

torsdag.

Måste bara säga att jag askyr Telias reklam på Spotify med Pernilla Wahlgren. Och att jag inte tycker livet är något vidare när man bara får ligga i en säng hela tiden för att orken inte räcker till. Jaja. Ska sova någon timme, sen ska jag sätta igång med franskan. Vet inte om jag ska till skolan imorgon, men om jag ska det är det ju bra att vara förberedd.

Vi hörs om ett tag. Puss


oh what became of the likely lads?



Allt är så himla snyggt, allt. Och det jobbiga är, att jag har glömt sidans namn. Så snälla, om ni vet vad sidan heter, skriv en kommentar. Jag sparade bilderna på datorn för ungefär ett år sedan då jag tyckte att hårfärgerna var så snygga.

jo men visst är det roligt att vara sjuk!!!

Nej tack. Jag brukar alltid önska att jag ska bli sjuk så att jag får vara hemma, men nu, nej. Hade velat vara i skolan idag och säga grattis till Elsa som fyller 18 idag. Coolingen!!!!

Nu ska jag se på I en annan del av Köping och försöka piggna till så jag inte är jätteseg när Mathias ringer. <3

heido.
( ni får ha förståelse för min dåliga och tråkiga uppdatering men jag mår ju faktiskt inte så himla bra.)

love is like a bottle of gin.

godmorgon.
jag är fortfarande sjuk, det är inte så himla roligt faktiskt. har precis fått i mig lite blåbärssoppa och dricker en stor kopp earl grey. pratade med min lilla pojkvän för ett tag sedan, han är också sjuk<3. nej, nu ska jag lägga mig i sängen och titta på amélie from montmartre.
tror jag vet vad jag ska välja för iv-val också. miljökunskap eller miljöpolitik, genuskunskap och styckning av gris. haha nej, men sen tror jag att jag ska välja litteratur och litteraturkunskap eller textkommunikation. då vet ni.

love you but you're green.


21:26 sjuk.

Jo, men visst är det så himla typiskt. Jag blir verkligen ALDRIG sjuk, men nu när allting annat dåligt händer, så blir jag sjuk. Underbart. Sov i nästan tre timmar förut, huvudet är som en bomb, feber och jag nyser ungefär hundra gånger i minuten. Nej kanske inte riktigt så många gånger, men många är det iallafall. Nu ska jag se en film och prata lite med mathias. Godnatt.

svar till kommentar: nu har jag tagit bort bilden, tycker tyvärr att du är tråkig som inte kan bjuda på dig själv, alla förstår ju att du var utklädd osv.

tisdag.

Idag var det en soft dag.
Nu ska jag lära mig alla länder i Afrika och efter det ska jag ta det lugnt, chilla galet. C00ling. Hejdå.


måndagar äger!!!!!!!!!

godmorgon

sitter här å ääter frukost hela daaagen låååång.
okej hehe.

snart ska jag till skolan och ska ha en engelskapresentation. undrar verkligen hur det ska gå eftersom jag kan lika mycket engelska som en myra ungefär. ayah.
efter skolan så är det dags att träna mina små barn igen.

måste bara säga en sak: jag är så himla kär!!!
puss

v.7

måndag:
09:50-15:10
skola (engelskapresentation: sydafrika)
16:30-18:00 tränare

tisdag:
11:00-14.50
resursdag
15:30-16:30 träna

onsdag:
08:10-15:45
skola (kartuppgift, franskauppsats, franskatexter)

torsdag:
08:10-16:05
skola
13:00-13:20 musikskolan
16:30-17:30 träna

fredag:
08:10-11:30
skola
12:00-13:00 träna

lördag:

söndag:
tidningar

På fredag är det lov, så himla skönt! Jag ska verkligen ta det lugnt, plugga mycket till temaprovet och skriva många loggboksinlägg så att jag har det gjort. Bra va?

harry potter-maskerad.

Igår bar det av hem till Sally för lite fest med Harry Potter-tema.

Den trehövdade hunden.

Hermiones katt.


Jag var Rita Skeeter.

Linnea var professor Trelawney och Hannah var Luna.

Ellen var där! Hon var Ron.

En suddig sorteringshatt.

En rolig kväll med andra ord.

did you hide from saturday night?

Goddag.
Idag var jag uppe en liten stund innan klockan tio, och åkte och tränade. Var nästan själv på gymmet så jag kör så svetten rann. *ler*. Haha okej ehhhhhhh. Om en timme lite drygt kommer Linnéa till mig. Då ska jag locka håret (ja det är sant, tyvärr) och sådär. Sen åker vi hem till Hannah för lite mer fix och efter det bär det av till Sally. Kan nog bli kul trots allt.

Nej, nu ska jag skriva klart mina punkter till engelskan och skicka in till Felicia, så är det gjort.

Ikväll ska jag bannemig ha kameran med mig.

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Idag är det fredag och det är verkligen skönt att ha två lediga dagar innan man ska tillbaka till skolan igen. Idag började vi med FNrollspelet och vi fick se en halvbra film. Vid ett åkte jag hem och sen dess har jag bland annat lyssnat på Lykke Li's konsert från Peace & Love (då stod jag på Mathias fötter för jag hade inga skor), varit och handlat nyttig mat, hittat mer fakta om sydafrika och fått beslutsångest om jag ska på harrypottermaskeraden eller inte. Är inte alls sugen på det faktiskt.

Ikväll ska jag plugga och kanske se Skins, sen ska jag avsluta den här dagen med att prata med världens finaste pojkvän. Om 20 nätter ses vi. Imorgon är det bara 19 kvar. Det är verkligen värt varenda sekund man får vänta, bara så ni vet.

<3

just nu lyssnar jag på:



15.47 ibland så är det som om allting fungerar alldeles utmärkt.

Torsdag. En torsdag som var så solig att det värmde när man gick. Så ska det vara, jämt! Fast jag hade hellre sett att all snö var borta, att träden var gröna, en alldeles blå himmel, en stor sol och fåglar som kvittar. Vår, med andra ord.

Nu sitter jag med mitt franskavykort som ska vara klart imorgon. Det går nog bra. Efter det ska jag göra lite mer på mitt sydafrikaarbete och efter det blir det att göra en kladdkaka till min pappa. Han är mämligen en sån person som vill ta vara på namnsdagarna. Självklart är det ju bara en undanflykt för att kunna äta någon efterrätt. Jaja, jag klagar inte iallafall.

Imorgon är det äntligen fredag, som jag har längtat! Hade helst velat vara 20 år imorgon och befunnit mig i Göteborg och sett Henrik Berggren. Det hade varit fint. Eftersom jag slutar vid ett imorgon ska jag gå och träna ett tag, sen blir det Skins för hela slanten. Det låter väl ändå helt okej?

På lördag är det Harry Pottermaskerad hos Sally och det ska bli rätt kul. 100 poäng till den som vet vem jag ska vara.

dagens.

Dagens humör: glad och lite trött. mest glad!
Dagens mående: bra, har skön träningsvärk sen ett hårt pass på gymmet (woho!!!)
Dagens borde: borde sätta mig med sydafrikapowerpointen och med de två franskauppsatserna.
Dagens frisyr: en bulle på huvudet.
Dagens klädsel: hm, spetstights, svart kjol, svart tröja, svart sjal och rutig skjorta.
Dagens planer: skins och prata med mathias innan jag går och lägger mig.
Dagens vill ha: vår, paris, sommar, en systemkamera och en mathias.
Dagens längtan: när mathias kommer, när jag ska till paris och när jag ska se pete.
Dagens tråkigaste: att behöva gå upp tidigt.
Dagens roligaste: att jag inte svimmade när jag höll mitt argumenterande tal.
Dagens låt: their way - littl'ans och pete.
Dagens köp: ingenting.
Dagens Maträtt: det jag visade förut, och ris och sallad.
Dagens Dryck: mjölk, te och vatten.

20:51 ett litet tips.

Idag blev jag så sugen på att göra någon rätt som jag inte brukar äta särskilt jobbigt. Jag åkte därför och handlade qournfärs, ananas och majs. Busenkelt. Såhär gör man:

Först ska qournfärsen stekas och sen ska det peppras och saltas.

Sen ska man ha i purjolök (jag brukar ha i purjolök i nästan allting eftersom det blir så himla mycket godare smak då).Den ska bli mjuk och ganska tunn.

Efter det är det dags att hälla i mängder av curry, men det är ju en smaksak. Sen ska man hälla i lagom mycket matlagningsgrädde så att det blir lite såsaktigt.

Sen ska det koka upp. Här brukar jag sluta när jag lagar mat, men idag ville jag hälla i lite andra ingredienser.

Majs och ananas!

När det är klart så ska man äta det, såklart. Det är godast med r(l)is till. Om man gör ganska så mycket mer än vad man brukar äta, så är det bara att frysa in det och äta det en dag då man inte orkar göra någonting.

(okej ni kan väl ha överseende med att bilderna är dåliga, men det är så svårt att fota mat, speciellt när det ångar överallt också.)

19:39

För exakt en vecka sedan var jag lite smånervös och höll på att packa min resväska för att åka till Boden. Idag  lyssnar jag på Hästpojken och längtar tills det blir helg. Och tills det blir lov. Och tills Mathias kommer hit.
Jag lagade så himla god mat förut. Ni får se sen.

Nu ska jag titta på Skins.

hotell Rwanda.

Idag såg vi på Hotell Rwanda i skolan. Behöver nog inte säga någonting mer än att man ska vara glad för det man har i livet och kanske tänka lite mer på andra, som inte har det lika bra. Den var hemsk, med andra ord.

Nu är jag egentligen superstressad, men jag tänkte titta på ett avsnitt av Skins och sen börja plugga. Ordenligt.

09:01 this one's for you.

Godmorgon.
Har inte kunnat sova riktigt inatt så nu är jag en trött tjej. En trött och glad tjej för det är jag faktiskt. Är så glad över att jag har Mathias och att jag hade en så himla mysig helg.

Idag väntar skolan med två lektioner (engelska och SPINT) och efter det ska jag träna mina små barn igen. Efter det så ska jag börja öva in svenskatalet och lite på min engelskapresentation.

och som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag.

I torsdags åkte jag ju som bekant upp till min pojkvän i Boden. Det var fint och mysigt. Vi såg på Snabba Cash, den var sevärd fast lite äcklig med allt blod. En gång trodde jag att jag skulle svimma och spy, men det gjorde jag inte. Vi åt på en restaurang och jag glömde kameran, och i lördags var vi ute och gick på ett jättefint ställe för det var hur mycket snö som helst och sen så sken solen hemskt mycket. Jag har bara mobilbilder därifrån, för jag glömde återigen kameran.

Såhär kan det däremot se ut om man är påväg till Kallax flygplats en solig söndag:





Och ungefär så ser det ut när en lite småsjuk Mathias blundar. Om ni ville veta, alltså.

Jag åkte samma plan hem som Hästpojken. Det är ju alltid något.


vilse i vildmarken.

Hej
Igår hämtde mathias upp mig med hundspannet. Det var kul. Sen drack vi varmt vatten och sen gick vi och la oss i hans Kåta. Det är ett stort tält ungefär. Där inne joddlade vi.
Idag ska vi på Jokkmokks marknad. Hejdå!

vilse i vildmarken.

Hej
Igår hämtde mathias upp mig med hundspannet. Det var kul. Sen drack vi varmt vatten och sen gick vi och la oss i hans Kåta. Det är ett stort tält ungefär. Där inne joddlade vi.
Idag ska vi på Jokkmokks marknad. Hejdå!

ett litet inlägg.

Godmorgon bloggen

Har varit vaken i ungefär två timmar. Är lite nervös inför att jag ska flyga idag, men jag får hoppas på att det går bra. Idag har jag och Mathias varit tillsammans i fem månader. Det är ju ganska länge ändå. <3

rock'n'roll-blå ögon.

Hej. Idag har det varit en onsdag som har varit ganska så stressig men ändå ganska rolig. I skolan var det små, små nior och hälsade på och vi lekte en lek att man skulle bygga ett hus tillsammans. Precis som man gjorde när jag själv var och "hälsade på" min linje. Fast det klart, niorna såg inte så himlans små ut faktiskt.

Efter skolan gick jag och tittade i alla affärer för att försöka hitta den perfekta röda rougen. Men nej, den finns bara på Face och just nu saknar jag ekonomin till att köpa den. Ajdå. Jag som trodde jag skulle komma för kanske lite under en hundring. Ack så fel man kan ha. Nåja. Klockan tre gick jag till min frisör och klippte bort allt slitet hår (ungefär tio centimeter och det betyder att jag har kort hår nu), färgade utväxten och gjorde lite slingor. Nu ser det iallafall acceptabelt ut.

Hela kvällen har gått åt till att packa, ladda över Skins till ipoden, prata med Mathias och försöka läsa på lite till FN-provet imorgon. Det går sådär kan man väl säga. Och appråpå det där med att packa. Jag har mest slängt ner lite kläder, utan att veta vad som passar ihop. Det blir en liten utmaning minsann.

Nu ska jag sova. Imorgon åker jag upp till Boden och stannar där tills på söndag. Om planet kan lyfta, vill säga. Men det kan det nog, förhoppningsvis. Ha det så bra nu. Puss!

08:23

Idag är det onsdag och lillördag och imorgon får jag träffa min lilla pojkvän. Woho!!!!!!!
Okej. Nu ser jag Paradise Hotel-finalen. Det är kul. Tycker det är synd att inte Rami vann. Han ägde. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Idag ska jag klippa och färga mitt hår. Ska färga det gult. Med lite slingor i svart.

HEJDÅ!!!!!! NU SKA JAG SPRING I SNÖBLANDAT REGN TILL BUSSEN. ÄLSKAR ATT ÅKA BUSS PÅ MORGONEN<333333333333 SKOJA DET ÄR HEMSKT.

små, små saker som gör livet så mycket lättare ibland.

Ibland kan man bli glad av så himla små saker. Som att pappa har köpt en helt ny förpackning med blåbärssoppa. Det gjorde han för en liten stund sen så ikväll klockan elva är det fyra avsnitt med Paradise Hotel med chaite, blåbärssoppa och vindruvor. Mysigt va?

Nu ska jag lämna skolarbetet för idag och börja packa. Jag åker ju till min pojkvän som bor i Boden på torsdag. Tänker slänga runt honom lite i snön.
Här är Mathias med sin ren Melker.


(okej idag har jag världens sämsta humor. har tittat på den där videon med pojken som spelar ukelele ungefär hundra gånger. ps. det är verkligen inte mathias. ds.)

jag borde plugga istället.


15:09

Idag slutade jag klockan två ungefär och gick ner och köpte mozzarellaost och champinjoner. Intressant va?????? Fick bara VG på min Afghanistanuppsats. Är väldigt besviken på mig själv. Nu är det typ bevisat att jag är totalt osmart, trots att jag satt ungefär fem-åtta timmar i kanske tre veckor? Mmmmmm jaja. Nu är det MVG:et borta iallafall.

Nu ska jag se lite på Skins och tvätta lite kläder (läs allt svart som jag äger). Hejdå. Jag är deppig. Hejdå igen.



Hahah.

ännu mer somriga plagg.


Hm. Ja, det kan nog bli fint när man är lite brun, eller vad tror ni? Bustiern och den rosaröda klänningen är ifrån Lindex. Den blommiga tröjan och shortsen är från Bikbok. Väskan har jag visat er förut och är fortfarande från Urban Outfitters.

istället för musik: förvirring.

Hej fina ni. Igår var ni 79 stycken som tittade in här.

Det gick superbra att träna mina små barn idag. Nu ska jag faktiskt göra klart punkterna till Fnprovet och skriva klart mitt svenskatal. Det har en tendens att skjutas upp pga. jag måste packa/tvätta/ja ni vet. Men ikväll ska det vara klart.

Imorgon slutar jag klockan tre. Efter det blir det träning och lite plugg. Längtar även tills klockan blir 23:00. Då kommer alla fyra avsnitten ut av Paradise Hotel. Sen är det slut, buhu. Synd att inte Rami är kvar.

Puss

vad var det jag sa..?

Idag var det ingen skola!!! För det var något fel med värmesystemet eller något sånt. Skönt va?
Nu ser jag skins och ska snart börja plugga........
puss

08:27 måndag, finfrukost.

Godmorgon

Åt nyss världens godaste frukost, på ett ungefär. Chaite, färskpressad juice, grapefrukt och apelsinsallad (alltså man blandar bara de frukterna) och nybakat bröd. Gott va? Tittar även på första avsnittet av Skins och jag skulle nog göra vad som helst för att få vara hemma idag, bara för att få titta lite mer på det. Idag har jag bara två lektioner, engelska och ett SPINTpass.

Idag är det bara några få dagar kvar tills jag får åka till Mathias. Ska försöka få tiden att gå lite snabbare.
Puss.

RSS 2.0